Dodaj do ulubionych

najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?piszcie

30.01.11, 13:26
jw.
co jest dla was najbardziej irytujące ?
Obserwuj wątek
    • ani_mru_mru Gwiazdeczki Disneya..? Np. Gomez czy Cyrus myślą,. 30.01.11, 13:32
      sobie, że są nie wiadomo kim.
      Najbardziej to cyruska ma fanów w wieku 5-12 lat a tak się zachowuje niezły przykład daje.
      Te jej ubrania i głupie zboczone ruchy. Kręci pupą na koncertach a dzieci piszczą ale czad ja nie mogę.. ;/ To powinno być zabronione.
      • gomezka. Re: Gwiazdeczki Disneya..? Np. Gomez czy Cyrus my 09.02.11, 21:08
        a co masz do gomezki bo z cyruską się z tobą zgadzamindifferent
    • star_is_best Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 30.01.11, 13:36
      No tak gwiazdeczki Disney
      • klaudia_25 Justyna Bimber i Cyrus =/ 01.02.11, 19:43
    • emma074 Tutaj !!! 30.01.11, 13:42
      moja mama nigdy mi nie da niczego wytłumaczyć jak zrobię coś źle albo coś mi się nie podoba mówi z\e mam się do niej nie pyskować (a mowie spokojnie) albo ze mam wyjść z pokoju i nie wracać do końca dnia bo mnie nie che widzieć ;\

STRASZNIE WKURZAJĄCE PO PROSTU M0ZNA SIĘ ZAŁAMAĆ
      • screeney chlopaki w gim. cycki i dupy.. ;/ 09.02.11, 21:11
    • koniara8 Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 30.01.11, 13:44
      Głupie pytania.
      • natimiley Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 30.01.11, 13:49
        FG,Kiedy ludzie pytają się mnie kilka razy o to samo,czasem mama.sciana
        • lady_kiki Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 01.02.11, 17:01
          Najbardziej irytuje mnie pani od wfu i chamstwo
        • roxana09 Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 22:44
          dla mnie tak samo te pie...ne gwiazdki Disneya . ; //

np . taka Gomezównaa wszędzie się wpie... jakby nie miała co robić , noah podobno bd następną gwiazdką Disneya to ten bachor mnie tak irytuje , że ...następna która wszędzie się wpie... , a najzwyklejsza dziewczyna pokonuje ją na Castingach , to sorry .. ;/
          • paulinka_ginny Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 10.02.11, 16:25
            Mnie wkurza, jak jakiś chłopak nie chce mi dać spokoju i się ze mnie nabija i jak KTOŚ "pluje się!" NA GWIAZDY DISNEYA!!!! Jakbyście wy zarabiali tyle hajsu co oni to byście tych wszystkich słów typu "Cyruska się wszędzie wpieprza" porzałowali....indifferentangryscianadevildevil
      • sysiek4444 Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest? 30.01.11, 13:49
        Ludzie którzy, uważają się za fajne. Sygnały typu `nie lubię cię` do nich nie przemawiają.
        Głupie pytania.
        • angel1117 Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest? 30.01.11, 14:10
          dla mnie chyba najbardziej irytujące są małe "fanki" bednarka które uważają się za nie wiadomo jakie znawczynie reggae a na bednarku ich krąg zainteresowania tą muzyką się kończy a no i jeszcze jak ktoś gada do mnie coś kilka razy <czasem mama tak robi> wrrr...
          • angel1117 aha no i... 01.02.11, 19:31
            jak moje koleżanki przy chłopakach udają kogoś innego....wrrr..uncertainuncertainscianasciana
            • angel1117 piszcie jeszcze kotki :) 01.02.11, 19:31
              • alice1230 ehh... 09.02.11, 18:39
                mnie najbardziej irytują osoby, które słuchając jakiegoś zespołu widzą tylko wokaliste lub jedną osobę[choć najczęściej to wokalista] np. w zespole 30 seconds to Mars..być może znaciesmile wokalistą jest Jared Letobig_grin i dobija mnie to że jakies nastolatki widzą tylko jego i ślinią się na widok jego śłiiiit błekitnych oczutongue_out nie zrozumcie mnie źlebig_grin Uwielbiam ich wszystkichtongue_out ale dobija mnie to, że widzą tylko jego.i"tylko on jest wspaniały i piękny..a i ma taki talent..KochamCie Jared! rape me!" ludzie...śmiać mi się chcebig_grin jasne jako dziecko też kochałam się w Eminemie<lol> ale dziewczyny widzią tylko jegobig_grin A ja patrzę na cały zespół..pamiętajcie, że inne osoby są tak samo ważne jak i wokalista czy jeszcze ktośbig_grin Albo uważają sie za Echelona bo znaja jego ze 4 piosenki i juz wlk fanki.a nawet nie wiedzą co toEchelonbig_grin a już się za niego uważająbig_grin
    • gaba97 Zmienianie się pod wpływem otoczenia 30.01.11, 13:50
      • mila13 Re: Zmienianie się pod wpływem otoczenia 30.01.11, 14:15
        O tak zgadzam się z Tobą!
    • super_star Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 30.01.11, 13:57
      strzelanie palcami, nie wiem jak to nazwać , ale tak się palce wygina i kości strzelają, brrrr...
    • slodkiporanek Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 30.01.11, 14:39
      Bo ja wiem...
      Obłuda jest paskudna, a ostatnio miałam z nią do czynienia - niestety.

Pamiętajcie ludzie, nie ma nic gorszego od tchórza, który nie potrafi powiedzieć prawdy o swoich uczuciach, tylko fluchci za plecami.
    • arasha biber 30.01.11, 15:19
    • trufla Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 30.01.11, 15:22
      Nie cierpię ludzi puszczających muzykę ze swojego telefonu i pokazjuącego jacy to oni są super. Nie lubię też egoizmu i obgadywania innych za plecami tej osoby...
    • inka13 Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 30.01.11, 15:30
      Kłótnie na kocie . -.-
      • tokio_hotel483 Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest? 09.02.11, 18:20
        DUŻO
    • thevampire13 Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 30.01.11, 15:31
      Najbardziej
      1 Mój kolega z klasy wygląda jak aniołek a naprawdę to czyste zło suspicious Dlatego nauczyciele zawsze mu wierzą
      2 Takie niby wielkie nastolatki księżniczki
      3 Nietolerancyjne chamy
    • stuki hmmmmm 30.01.11, 15:38
      dla mnie osoby które są głupie jak but tylko piwo, papierosy i narkotyki im we lbie a udają wielkich kozaków którzy jak czegos nie zrobisz to cie zleją...
      • fun Re: hmmmmm 30.01.11, 17:04
        glupie pytania i wlansie zmienianie sie zeby ktos kogos polubil uncertain
    • ghastly Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 30.01.11, 21:17
      rzeczą? chyba zjeber...
    • linda Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 31.01.11, 12:24
      dużo jes takich rzeczy , sytuacji i ludzi wink
      • linda Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 31.01.11, 12:24
        i jeszcze zapomniałam dodać , że czasami irytujące potrafią być dzieci. I to bardzo smile
        • originalnick BIMBER 31.01.11, 12:39
    • smileyy776 Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 31.01.11, 12:59
      Dopasowywanie się do otoczenia np. tak jak moja koleżanka , nikt jej w klasie nie lubi . Ona się do nikogo nie odzywa i wgl . taka cicha jest. Ona tak niby "kumpluje się" z takimi 3 dziewczynami , one słuchają reggae . To ona oczywiście też słucha tej muzyki , a pojęcia zielonego nie ma co to jest reggae . Ona robi wszystko co im tylko każą ... A jak jej nie ma w szkole to te 3 dziewczyny obgadują ją wyzywają od : "pryszczy" ( bo ma ich sporo , a nic z nimi nie robi ) . Ona po prostu dopasowuje się do otoczenia ... Wkurza mnie ona . Jeszcze nie dawno kolegowała się ze mną i moją koleżanką , a teraz jest na nas wielce obrażona . uncertain
    • nusska Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 31.01.11, 13:28
      palenie i picie dla lansu.
      sciana
      • msthic Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 31.01.11, 15:30
        to jacy ludzie potrafią być puści i głupi .
    • grenade Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 01.02.11, 16:47
      Irytujące są dla mnie plastikowe panienki. Tona tapety na twarzy, dekolt do pasa, goły tyłek i na dodatek zachowują się jak szm... Zero szacunku do siebie. Żeby zdobyć chłopaka zrobią wszystko. Dosłownie wszystko.
      Irytująca jest też nagonka na Biebera i jego napalone fanki.
    • riki1246 na kotku to moderatorki w realu dużo rzeczy 01.02.11, 19:49
    • butterfly141 Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 01.02.11, 22:02
      Hołota (chodzi o pewną grupę ludzi którą tak nazywam) i hipokryzja
      • jessicakaulitz Re:Nietolerancja, homofobia, przesadna pobożność. 02.02.11, 15:45
        • loveselly A dla mnie głupia koleżanka z klasy :( 09.02.11, 17:50
          Pustak , wieśniara (wiecie w jakim słowa znaczeniu [bo ja do wsi nic nie mam bo sama mieszkam tak jakby na wsi]) ...
    • chocolatex Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 04.02.11, 15:49
      Brak kultury, chamstwo, mlaskanie, "strzelanie" palcami, szpanowanie. I wiele więcej big_grin
    • zoozolekxd Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 17:34
      szpan!
    • nikuchova. Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 17:35
      dużo rzeczy mnie irytuje. chamstwo, fałsz, wredność (i wiele innych ludzkich cech), niektóre dźwięki, zapachy, zachowania..
    • brygida16 Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest?pi 09.02.11, 17:38
      Dla mnie tato jak mi czegoś zakazuje albo prawi kazania i ludzie którzy decydują o moim życiu!
    • loves_vampire11 Re: najbardziej irytującą rzeczą dla mnie jest? 09.02.11, 17:40
      Jak ktoś zmienia się pod wpływem otoczenia oraz jak ktoś uważa się za lepszego. i jak pieprz* trzy po trzy myśląc że ... znaczy chodzi mi o to jak ktoś robi z siebie taką drugą Dodzie ^^ ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka