Dodaj do ulubionych

Dieta białkowa

01.02.11, 12:41
No więc tak. Jestem na tej oto diecie od dłuższego czasu. Wszystko idzie świetnie ale mam bardzo mało produktów w jadłospisie. Nie wiem dokładnie co można jeść. Pewnie są wśród Was osoby, które również są albo były na tej diecie.

Mogłybyście mi napisać co jadłyście/ jecie będąc na tej diecie? ;p

Pozdrawiam
kasix_14
Obserwuj wątek
    • magic_mushroom Re: Dieta białkowa 01.02.11, 12:49
      dukan . blox.pl/html tu masz sporo przepisów, nawet na słodycze!smile Tylko niestety przy niektórych trzeba się troszke napracować, ale warto. Tylko usuń spacjewink
    • kasix_14 ........ 01.02.11, 19:04
      no heloł
    • fantvd Re: Dieta białkowa 01.02.11, 20:18
      tez mialam taka miec ale zrezygnowalam moja kumpela jest i je naturalnu jogurt. kefir itp
    • katsuumi_17 Re: Dieta białkowa 01.02.11, 21:15
      Jadłam na fazie z samymi białkami głównie drób, jajka, paluszki rybne (chociaz niby panierka tutaj nie jest "zgodna"), ryby... łączyłam różnie. Oprócz tego różnego rodzaju serki jogorty, serki homogenizowane, wiejskie (chociaz tych nie lubie). No i robilam placuszki z jajek, serka homogenizowanego i otrębów owsianych- miodzio. Zastępowały mi chleb wink
    • domana Re: Dieta białkowa !!! 09.02.11, 15:40
      ja miałam tą dietę przez 4 tygodnie
      i schudłam 6 kg.

Jadłam tylko mięso gotowane
      białe serki
      jabłka zielone
      twarogi .

Wszystko było naturalne. Zero konserwantów i innych cholerstw.
      W dodatku powiem, że chudłam nie ćwicząc.
      Ponieważ wtedy leżałam w szpitalu.
      Także polecam tą dietę .
      Teraz też ją mam, ale ćwiczę - robie brzuszki, biegam
      i widać efekty !! big_grin

• majson Re: Dieta białkowa !!! 10.02.11, 16:28
        nie polecam tej diety bo za jakieś 2 lata będziesz miała problemy z nerkami. Niby teraz będzie się wydawało że jest spoko itd. a po paru latach przestają działać nerki. Tak ze uważaj z tym big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka