bananowedziecko 05.02.11, 08:42 Orientujecie się ile w sklepie kosztuje szalik od Burberry'ego? Niby na allegro są po ok. 200 ale szczerze wątpię że są to oryginalne. + może ktoś się zna na tych szalikach ? (: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minka95 Re: szalik Burberry 05.02.11, 08:58 wejdź na ich oficjalną stronę. Tam wszystkiego się dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
minka95 Re: szalik Burberry 05.02.11, 09:00 z tego co widziałam to około 1000 pl.burberry.com Tu masz stronke.... Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko Re: szalik Burberry 05.02.11, 16:23 virginkaa napisał(a): > Dużo XD A co chcesz sobie kupić?? no może nie sama kupić, ale od rodziców na prezent Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: szalik Burberry 05.02.11, 16:28 Jezu, za chwile to chyba będziecie kupować skarpetki za tysiąc złotych, a wszystko tylko po to, żeby się zalansować. Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
masterofpuppets Damn... 05.02.11, 16:43 Skoro ma kasę to dlaczego ma sobie niby nie kupić tego szalika? Jezu, ludzie dlaczego jesteście tacy zawistni... Od razu, że lans. Po to są pieniądze żeby je wydawać i nie nasz interes co za nie kupuje. Proste. A wracając do tematu to na oficjalnym sklepie internetowym Burberry, ten klasyczny szalik w kratkę kosztuje 1150 zł. Na allegro nie radzę kupować ponieważ przeważnie oferują podróbki i na pewno oryginalny produkt nie kosztuje 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko do dragonica 06.02.11, 09:18 dragonica napisał(a): > Jezu, za chwile to chyba będziecie kupować skarpetki za tysiąc złotych, a wszys > tko tylko po to, żeby się zalansować. Szkoda słów. skoro rodzice zgodzili mi się kupić, za to że się zaczęłam uczyć to raczej nie jest lans. bo uwierz mi sama zaczęłam zbierać na ten szalik, ponieważ Burberry zalicza się do moich ulubionych projektantów. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy002 Re: szalik Burberry 05.02.11, 17:50 chodzi o wzór Burberry, a nie metkę. szalik w kratkę Burberry, nawet torebki i inne rzeczy możesz znaleźć chociażby w lumpeksie. aż tak Ci na metce zależy? nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka123 Re: szalik Burberry 05.02.11, 21:31 Klasyczny około 1200 zł. + nie rozumiem osób które kupują podróbki, to żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko Re: szalik Burberry 06.02.11, 09:16 gwiazdeczka123 napisał(a): > Klasyczny około 1200 zł. > + nie rozumiem osób które kupują podróbki, to żałosne dla tego się pytam o to, bo nie chce podróby Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 . 06.02.11, 08:10 Szalik kosztuje ok 1200 zł. Ja mam pare rzeczy w tą kratkę ale wątpie żeby były oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliagorka Re: szalik Burberry 06.02.11, 09:42 Ja mam koszule Burberry i szalik Moja mama ma plaszcz ale kupowałyśmy to w Londynie a tam są inne ceny za szalik dałam 150 Funtów , koszula 250 Funtów a płaszcz nie wiem ile Ogulnie było dość tanio jak na tą firme. Odpowiedz Link Zgłoś