Dodaj do ulubionych

Niecodzienne sytuacje :)

07.02.11, 14:21
Czy ostatnio spotkały was jakieś zabawne lub dziwne sytuacje, może też widziałyście coś niecodziennego?
Ja wczoraj oglądałam film "Mr Nobody", w którym jeden mężczyzna spytał "Która jest godzina?", a drugi odpowiedział "14:12". Patrzę na zegar, a u mnie właśnie minęła 14:12!
Innym razem wylałam sobie tymbarka na spodnie, patrzę na napis pod kapslem i czytam "Bosko!". big_grin
Czekam na wasze przypadki.
Obserwuj wątek
    • lena_ Re: Niecodzienne sytuacje :) 07.02.11, 15:30
      Duuużo razy miałam takie sytuacje, ale właściwie to żadnej nie pamiętam xD
      • january29 Re: Niecodzienne sytuacje :) 13.02.11, 14:21
        Najbardziej zapadła mi w pamięć sytuacja, gdy przed zawodami z breakdance'a strasznie się denerwowałam, a na zakrętce był napis 'Strach to tylko rzeczownik' i faktycznie sie wtedy wyluzowałam big_grin
    • kukii Re: Niecodzienne sytuacje :) 07.02.11, 15:35
      Ja kiedyś dostałam złą ocenę ze spr z matmy. Potem na przerwie piję tymbarka a na kapslu `Poprawisz` xD Z beki nie mogłam big_grin
    • lara12 Re: Niecodzienne sytuacje :) 07.02.11, 15:35
      Bardzo często zdarza nam się z koleżanka powiedziec to samo w tym samym momencie big_grin
      • sysiek4444 Re: Niecodzienne sytuacje :) 07.02.11, 15:36
        to samo lara12 smile
      • cariette Re: Niecodzienne sytuacje :) 09.02.11, 13:18
        lara12 napisał(a):

> Bardzo często zdarza nam się z koleżanka powiedziec to samo w tym samym momenci
        > e big_grin

Mam identycznie wink
        • nika_98 09.02.11, 14:30
          potrafię bardzo często powiedzieć coś w równym czasie z kumpelkami.
          zazwyczaj jak patrzę na zegarek jest 19:39 - data rozpoczęcia II Wojny Światowej ..
          jak sobie jeszcze coś przypomnę dam znać, pzdr . ;**
          • cukiereczek. Re: ♥ 13.02.11, 14:15
            Zapewne miałam wiele takich sytuacji,niestety teraz żadna nie przychodzi mi do głowy.
    • miley Re: Niecodzienne sytuacje :) 09.02.11, 14:38
      czasami mówie z przyjaciółkami to samo z dwoma
      • roxy11 Re: Niecodzienne sytuacje :) 09.02.11, 14:40
        często trafiam na godzinę 22:22.
    • blyszczaca Re: Niecodzienne sytuacje :) 09.02.11, 14:44
      Eh .. Dużo ich było : )

Miałam też pod tymbarkiem raz taki fajny tekst...
      Pamiętam wtedy byłam w trudnej sytuacji i nie mogłam podjąć żadnej decyzji,nie wiedziałam czy powiedzieć czy nie kupiłam tymbarka a pod spodem : "Powiedz komuś coś ..."
      • looveangel Re: Niecodzienne sytuacje :) 09.02.11, 14:56
        też często trafiam na 19:39 - II wojna światowa, albo 21:08 - dzień i miesiąc mojego urodzenia xd
        kupiłam sobie tymbarka i połowe oddałam koleżance, patrzymy a tam było napisane "na dwoje babka orzeźwiała" xd
        pamiętam, że na obozie bardzo podobał mi się jeden chłopak, po powrocie kupiłam tymbarka i miałam "tęsknię za tobą" a na drugi dzień "myślę o tobie" xD
    • natip11 Re: Niecodzienne sytuacje :) 09.02.11, 14:51
      ja jak patrzę na zegarek to często widzę
      godziny takie jak 12:12, 13:13, 17:17, 19:19, 22:22 i 23:23 xd
    • nikuchova. Re: Niecodzienne sytuacje :) 09.02.11, 17:31
      mnie prześladują godziny typu 08:08, 22:22 itp. za każdym razem jak spojrzę na zegarek! zaczynam świrować i myśleć, że to jakieś znaki. xd
    • zuzka1802 Re: Niecodzienne sytuacje :) 09.02.11, 17:37
      mi sie raz śniło takie coś że jeden z mojej klasy sie we mnie bujał a za kilka dni stało sie to samo ! ale to juz przeszłość !!!
    • positive_girl Re: Niecodzienne sytuacje :) 09.02.11, 17:42
      mi czasami się spełniają sny. np. w dzisiejszą noc śniło mi się że zapomnę kupić blok na plastykę. i zapomniałam. na szczęście gdy zaczęłam ziewać przypomniałam sobie o wszystkim i jeszcze zdążyłam kupić. albo dzień przed komunią nie mogłam otworzyć tymbarka. gdy mi się udało zobaczyłam napis: trzeba było mocniej. ;d dziwne.
    • miastowa. Re: Niecodzienne sytuacje :) 09.02.11, 18:26
      z tymbarkiem mam często
    • arasha Re: Niecodzienne sytuacje :) 09.02.11, 18:31
      ciagle mówie równo z kulpela albo komplem :
      na hiscie:
      'aska ma wasy'
      na polaku:
      'płoszaj pisze ksiazke'
      itp.

cale moje zycie jest niecodzienne tongue_out
    • delicious Re: Niecodzienne sytuacje :) 09.02.11, 18:41
      Przez jakiś czas "prześladowała" mnie cyfra 7. Na zegarkach, 7 pkt na kartkówce, 7 talerzy, 7 numer, 7 osób itp.
    • slodkiporanek Re: Niecodzienne sytuacje :) 09.02.11, 18:44
      Pamiętam, kiedyś oglądałam film. Zadzwoniła ciocia z pytaniem, jaki numer buta ma moja mama, a ktoś w telewizji "38!"
      A taki właśnie nosi wink
    • paranoid16 Re: Niecodzienne sytuacje :) 12.02.11, 21:10
      Dostałam sma-a "podobasz mi się" otworzyłam po chwili tymbarka a tam pisało "dla kogoś znaczysz wszystko" hah xD
      Albo często z koleżanką mówimy to samo w tym samym momencie.
    • fuckyeeeaaah Hmm.. 12.02.11, 21:23
      Szkolna dyskoteka. Kolega zamawia piosenke dla mojej koleżanki. A tu leci Beejbee ! ! Nauczycielka która przyszła sprawdzić czy wszystko w porządku na sali gim. , zaczęła dziwacznie tańczyć. Tak to dziwnie wyglądało...

Abo na obozie. Siedziałam koło mojego kolegi na dworze przy stoliku i jedliśmy lody na tależykach. On na chwile wstał żeby coś wziąść ze stołu. A mnie koleżanka woła w tym czasie że jakiś koleś tam coś zobił no to pobiegłam i zostawiłam lody na ławce, a ten kolega co brał coś ze stołu właśnie usiadł na lody XD On miał białe spodnie a ja lody czekoladowe. i jak biegł do namiotu żeby sie przebrać na tyłku miał plame z lodów , a to wglądało jak.. chyba sami wiecie.
    • kontrastowa Re: Niecodzienne sytuacje :) 12.02.11, 22:06
      otwieram tymbarka , wylalo sie wszystko prawie , a na kapslu ' o noł! ' big_grin
    • ciapolka Re: Niecodzienne sytuacje :) 12.02.11, 22:12
      taak.
    • daj_mi_lizaka Re: Niecodzienne sytuacje :) 12.02.11, 23:41
      Widać, że tymbarki lubią dostosowywać swoje napisy do sytuacji xD

Moja kumpela kupiła sobie kiedyś na przerwie tymbarka. Był strasznie mocno zakręcony, chyba ze cztery osoby próbowały go odkręcić i nic. Kiedy się nam to wreszcie udało patrzymy pod zakrętkę a tam napis "Ciężko było?"
      Ale się śmiałyśmy big_grin
    • shadow_95 Re: Niecodzienne sytuacje :) 13.02.11, 00:23
      zraniłam sie przy otwieraniu tymbarka a tam pisało "do wesela się zagoi" big_grin
    • pysieek ....? 13.02.11, 00:53
      często mówię coś jednocześnie z moim tatą i to jakąś głupotę... w stylu ''nie czuję tego'' aktualnie bardzo popularne smile

prześladują mnie godz. jak u reszty :d dziewczyny dajcie spokój tzn. że ktoś o was myśli wink

czasami mam wrażenie, że daną sytuacje już przeżyłam...
      wybuchająca cisowianka shock wystrzeliła mojej mamie a tylko ją otworzyła, mało jej nie zabiła surprised
    • sweetvampirzyca Niecodzienne sytuacje 13.02.11, 19:23
      Kiedyś np. byłam sama w domu i nie chciało mi się wyłączać telewizora, to leciało mini mini, w tym czasie czytałam Księżyc w nowiu i byłam na momencie, kiedy Alice z Bellą wyruszały po Edwarda do Volterry. W tym samym momencie z telewizora usłyszałam " Musimy ocalić Edzia!!!" mówione dziecięcym głosikiem xD.

Wgl. dużo tego miałam, ale wszystkiego nie pamiętam tongue_out
      • sylwek11 Re: Niecodzienne sytuacje 19.02.11, 13:36
        Fajny wąteek . xd ja sobie niczego nei przypominam . xd
    • corba 19.02.11, 13:40
      hmm.. u mnie chyba takich sytuacji nie ma , a przynajmniej sobie nie przypominam . ; )
    • rikkki majne 19.02.11, 13:44
      siedzę kiedyś z koleżanką w pokoju przy kompie i oglądamy milczenie owiec (było tak koło 23 pewnie) i naglę się piłeczka powieszona na lampie zaczęła ruszać, ja siedziałam od innej strony zupełnie, ale moja kol też miała daleko do niej, jakby nie patrzyć devil
      to było troooochę dziwne, później ją zdjęłam bo ona jest chyba jakaś nawiedzona xD

czasami akurat o czymś myślę i to coś się zdarza, typu myślę o kimś a ten ktoś akurat idzie tongue_out
      ale ogólnie to jestem normalna suspicious
    • marsjanka115 x__x 19.02.11, 13:59
      coś na pewno było ale szybko zapominam.
      aa 1 mi się przypomniała. oglądałam apartament 1303 i w filmie coś pukało o dokładnej godzinie w ściany przeraziłam się jak i u mnie coś stuknęło w ścianę ale cholera nie wiem co to mogło być confused

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka