Dodaj do ulubionych

trądzik . ? ; //

09.02.11, 22:33
heii kiss

mam do was pytaniee ...

Używałam przez długi czas Under Twenty i nic mi nie pomogło , chyba, że zeszło kilka wągrów ...
mówią , że Under Twunty dla chłopaków jest mocniejszy więc go kupiłam ..smirk

Ale kupiłam 3 inne : Under Twunty dla chłopaków, Garnier czysta skóra i Nivea Visage Young , który lepszy .. ?

Pomóżcieee . !! Może macie jakieś inne propozycje . ? big_grintongue_out

z góry dziękii . kiss serceserce
Obserwuj wątek
    • itsjustmee Re: trądzik . ? ; // 09.02.11, 22:35
      żel garniera dla mnie był dobry, pozostałych nie używałam. tongue_out
      • pamilly Re: trądzik . ? ; // 10.02.11, 03:16
        idź do dermatologa
    • mish . 10.02.11, 07:13
      idź do dermatologa, on się zna, da Ci receptę na coś, co Ci pomoże. Nie ma sensu eksperymentować, skoro to nic nie pomaga.
    • caterina97 Re: trądzik . ? ; // 10.02.11, 15:56
      może idź do dermatologa? ja też używałam różnych rzeczy i nie pomagało, m.in. Under Twenty właśnie. tyle, że teraz mam tak, że krostki pojawiają mi się tylko przed okresem, a ogólnie ich nie mam, samo przeszło. moja przyjaciółka ma cały czas i poszła do dermatologa i dostała leki i różne specyfiki. Ty też spróbuj, bo on zbada twoją skórę i dopasuje odpowiednie antybiotyki.
      • goofy. Re: trądzik . ? ; // 10.02.11, 16:02
        Proponuję abyś poszła z mamą albo przyjaciółką do dermatologa. On wybierze dla ciebie odpowiednie kosmetyki. ; >
      • majson Re: trądzik . ? ; // 10.02.11, 16:02
        Ja polecam firmę AA kupiłam sobię taką próbkę za jakieś 2 zł maseczki i po niej mam skórę jak pupcia niemowlęcia big_grin i ogólnie jest fajna smile mam zamiar kupić sobie krem z AA taki: https://cache.inxpr.com/bk/img_txt/6876/3.jpg
        kosztuje jakieś 15zł
        • aguskaa_ Re: trądzik . ? ; // 10.02.11, 21:57
          idź do dermatologa. ja już mam umówioną wizytę po raz 2 i mam nadzieję, że to coś da. bo to chyba najlepsze wyjście wink
          a tak ogółem stosuj coś domowego. np. pij codziennie zieloną herbatę. wink
          oczyszcza ona wszystko wewnątrz. po jakimś czasie to na 100% coś pomaga. może minimalnie, no ale nic nie tracisz.. ;d
      • urszulka2691 Re: trądzik . ? ; // 20.03.11, 11:56
        ja używam Nivea Visage Young i działa na mnie wink
        Ale to na każdego inaczej ; dd
    • majoolowa Re: trądzik . ? ; // 10.02.11, 21:30
      Używam peelingu i toniku z Nivea Visage Young a kremu na dzień i na noc z Garniera. wink muszę przyznać, że jest bardzo dobry. Oczywiście efektów natychmiastowych nie ma po niczym, jednak po jakimś czasie (i nie jakoś bardzo długim) efekty są widoczne ; )
    • domaa Re: trądzik . ? ; // 10.02.11, 21:57
      Ja żelem Under Twenty rano i wieczorem myje twarz, i pilingiem też z Under Twenty myje twarz wieczorem.
      KUP SOBIE W APTECE BENZACNE(Z ŻÓŁTĄ ZAKRĘTKĄ), ON KOSZTUJE OK.10ZŁ A JEST NAPRAWDE DOBRY !
    • mejbelajn. Re: trądzik . ? ; // 11.02.11, 19:55
      Dziewczyno, tylko nie stosuj wszystkiego naraz..

A prawda jest taka, że jeżeli masz trochę "mocniejszy" trądzik, to żadne żele nie pomogą. Ich zadaniem jest oczyszczać skórę z wszelakich bakterii i zanieczyszczeń, choć np. w moim przypadku z zaskórnikami sobie nie radzą ani trochę, musiałam iść do kosmetyczki.
      Polecam: dermatolog, a następnie oczyszczanie twarzy u DOŚWIADCZONEJ i WYKWALIFIKOWANEJ kosmetyczki.
      • izys Re: trądzik . ? ; // 14.03.11, 13:39
        Jeżeli chodzi o wysuszanie trądziku to bardzo skuteczny jest urt-oil. Jest to płyn kosmetyczny z naftą oczyszczoną. Bardzo szybko wysusza dzięki czemu cera od razu wygląda o wiele ładniej.
    • anja_ Re: trądzik . ? ; // 11.02.11, 20:03
      kosmetyki z apteki. polecam.
    • by_moonlight Re: trądzik . ? ; // 14.03.11, 15:00
      Dermatolog. Kupując na chybił-trafił możesz szukać bez końca.
    • naranha Re: trądzik . ? ; // 16.03.11, 23:13
      Ja używam kosmetyków antybakteryjnych Anti Acne Floslek i bardzo jestem z nich zadowolona smile Cera jest w dużo lepszym stanie, krostek ubywa w oka mgnieniu smile Polecam, można je kupić m.in. w aptekach.
      • domaa Re: trądzik . ? ; // 17.03.11, 07:24
        hahahah...
        ja chodziłam do dermatologa i mi on nie pomogl xDDD
        Zaczelam sama eksperymentowac.
        Uzywam na noc kremu Benzacne(ok. 10zł w aptece) POLECAM GO ! JEST ŚWIETNY !, i rano i wieczorem myje twarz antybakteryjnym żelem do twarzy z Perfecta No problem(ok. 10zł w drogeri, ja go kupilam na promocji w Rossmanie za 9zł) go też polecam,on i on jest taki zielony.
        Mi to pomogło !
      • scarrlet Masz problem z tym . Wejdz :) 21.03.11, 00:17
        Co prawda nie mam trądziku, ale męczyły mnie pryszcze na brodzie, cała masa zresztą, przez kilka miesięcy miałam mego wysyp, i ogólnie porażka, bo nie chciały mi zejść. A stosowałam na to wszystko co dostępne w drogeriach te tańsze i droższe preparaty, żele kremy, toniki itd. Efekty czasami był jakieś, ale nie całkiem, i jeszcze na dodatek pozostawały mi blizny i nieładne przebarwienia na buzi. Już miałam iść do dermatologa, byłam zdesperowana. Ale ktoś polecił mi maść Acne Derm, dostępną tylko w aptece. Jest niedroga, ale jaka skuteczna! w dwa tygodnie cały wysyp znikł. A stosowałam co dziennie rano i wieczorem regularnie. Z resztą nadal stosuję, bo fajnie matowi buźkę, i likwiduje blizny i przebarwienia potrądzikowe, Mi wyraźnie wybieliła moje przebarwienia , stosuję ją nadal, bo wiem że pomoże mi się do końca pozbyć tego paskudztwa smile A poza tym świetnie radzi sobie z zaskórnikami. Polecam.
    • nusska Re: trądzik . ? ; // 17.03.11, 16:57
      Jeśli masz wieeeeelkie problemy z trądzikiem,to wejdź ;
      www.drogeriainternetowa.com.pl/3,acnezine.html
      Ja mam masakre na twarzy,chodzę do dermatologa ,ale i tak nic nie pomaga,więc chyba wypróbuję ten 'acnezine' wink
    • ladies_frutti Dermatolog, buhahaha, chyba sobie jaja robicie. 20.03.11, 12:06
      Moja siostra była u dermatologa, przypisał jej jakieś tabletki itp. Skóra jej schodziła, jęczała z bólu i tylko gorzej wyglądała. Ja używam toniku firmy Clean&Clear, jest ok., nie usuwa jakoś wszystkich niedoskonałości, ale nie jest ich już tak dużo itp.
    • rihanna01 20 20.03.11, 14:26
      Ja używam Under Twenty damski i jest najlepszy ale tylko gdy masz żel i tonik,a nie jedno z nich. Dobrze uzupełnia jeszcze maseczka i peeling.
    • marsjanka115 x__x 21.03.11, 00:22
      produkty ziaji ale to nie na wągry a normalne .
      po używaniu żelu , toniku i kremu zeszły mi prawie w miesiąc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka