Dodaj do ulubionych

Ferie zimowe! <3

11.02.11, 19:15
A więc ten wątek jest dla wszystkich, którzy dzisiaj rozpoczęli ferie zimowe!
Czujecie już atmosferę ferii, dociera do Was, że przez następne 2 tygodnie nie będziecie musieli iść do szkoły?
A może jakiś podły nauczyciel zadał Wam pełno zadań domowych?
Bo mi belfer od polaka zadał wypracowanie -.-

A do kotów, które już dawno miały ferie... jak je spędziłyście?
Uważacie, że fajniej jest mieć ferie w styczniu czy teraz?

czekam na opinie.
Wasza demiii <3
Obserwuj wątek
    • petka Tak 11.02.11, 20:50
      Jeju, tylko niestety moje ferie będą opierac się na nauce, bo po feriach to tylko miesiąc i test gimnazjalny, brrr. Ale ogólnie to chcę jak najwięcej wypocząc, by wytrzymac do wakacji wink
      • anja_ Re: Tak 11.02.11, 21:29
        ja miałam 17-30 styczeń. spędziłam na nic nie robieniu.
    • izuunia55 Re: Ferie zimowe! <3 11.02.11, 21:37
      Ja od dziś zaczynam!!!smilesmile
      Nie mogłam się doczekać, ale wreszcie sąbig_grin

Pewnie mam jakieś prace domowe, ale tym będę martwić się przez samym powrotem do szkoły....
    • kingusia Re: Ferie zimowe! <3 11.02.11, 21:39
      Moje ferie dobiegają końca. W walentynki idę do szkoły, istne szaleństwo. Rozleniwiłam się przez te 2 tygodnie, niekorzystnie smile pierwszy tydzień ferii spędziłam u siostry w Poznaniu, w drugim tygodniu nudziłam/nudzę się w domu przed komputerem,tv, a no i uczyłam się/będę kontynuowała naukę na wtorkowy(15lutego) sprawdzian z geografii- małe co nieco po feriach-tragedia.
    • madalena Re: Ferie zimowe! <3 11.02.11, 21:39
      kurde zazdroszczę wam mi się akurat kończą i od poniedziałku znów buda ;/
    • lolisia_xdd Re: Ferie zimowe! <3 11.02.11, 21:43
      a ja już w poniedziałek do szkoły. ;c spędziłam je odpoczywając od myślenia. xd byłam na zakupach, ostatnio prawie mnie w domu nie było, bo wychodziłam z przyjaciółką.
    • caterina97 Re: Ferie zimowe! <3 11.02.11, 22:29
      ja dziś zaczęłam! <3
      2 tyg . laby ; DD .
      nie zadali nam dużo, ale dwa spr odrazu po feriach mam o.O
      • olusia... Re: Ferie zimowe! <3 11.02.11, 22:36
        Ja już miałam;/ Byłam w górach wink
    • chocolatediet Re: Ferie zimowe! <3 11.02.11, 22:34
      Moje się właśnie kończą... Odzwyczaiłam się od szkoły i nie chcę myśleć o powrocie...
    • katsuumi_17 Re: Ferie zimowe! <3 11.02.11, 22:36
      Też mam ferie jupiii! Chociaż i tak będę musiała robić dużo rzeczy do szkoły, jak np. 2 zestawy maturalne z matmy obowiązkowo, pouczyć się biologii, spokojnie kilka matur zrobić dla sprawdzenia, no i angielski. I prezentację maturalną napisać na polski...

Ale znajdę też czas na zabawę, więc wyrówna wink
      • teardrops Re: Ferie zimowe! <3 11.02.11, 23:07
        o Boże ! Tyle czekałam na te ferie i się w końcu doczekałam ! ^ ^
        wreszcie się wyśpię i postaram się jakoś dobrze spożytkować ten czas <3 wink
    • koaal ja już po :< 11.02.11, 22:37
    • zozolek.xd Ja już to czuje od nowego semestru . ;d 11.02.11, 22:39
      Ja sobie ferie od nowego semestru zrobilam. ;d mam juz chyba z 5 jedynek. ;d a og. to teraz mi sie ferie zaczęły . ;d
    • glam_skarpeta Demoty dobijają 11.02.11, 22:39
      Moje miałam dawno temu... Jestem z pomorza .A najbardziej dobijają mnie demoty "Wojowództwo jakieś tam pozdrawia resztę Polski", to mi przypomina że muszę harować angry
      • tuamorrbd Re: Demoty dobijają 11.02.11, 22:48
        Mi niestety dobiegają końca. Od poniedziałku wita mnie buda i wczesne wstawanie uncertain
    • polskalady ja mialam ferie w grudniu 11.02.11, 22:48
      i bende miedz ferie w marcu smilesmilesmilesmilesmile
    • evanescence24 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 11.02.11, 22:54
      właśnie kończę ferie ;c ;c ;c
      i zmarnowałam je totalnie, niby odpoczęłam, ale teraz się stresuję, więc w sumie na nic się to nicnierobienie nie zdało.
    • myszqa13 ja właśnie kończe...:/ 11.02.11, 23:06
      i powiem szczerze żę te ferie do udanych nie należały...dlaczego??gdyż codziennie pobudki o 8-8:30,przez całe 2 tygodnie zajmowałam się szkołą-robiłam projekty edukacyjne,uczyłam się do sprawdzianów...także spoko...tylko wyjechałam gdzieś na 5 dni ale tam też musiałam wstawać wcześnie...uncertain
    • psycho_ taaa <333 11.02.11, 23:15
      ale muszę uczyć się na poprawę z fizyki i matematyki, ogarnąć Kochanowskiego, przygotować prezentację maturalną na polski, znów ogarnąć rosyjski (przełożyli nam dzisiejszy sprawdzian ;p), popatrzeć na PITy. przydałoby się też chociaż z raz przeczytać nowe tematy z biologii i geografii ;d. a do tego wypracowanko o człowieku renesansu, 15 zadanek z fizy, przepisywanie zeszycików, rozkminienie mapy świata, powtórka do Kangura i olimpiady teologicznej. ŁO JESUUU!
      ale i tak zapewne będę się lenić ;3
      • mercia96 ja też dzisiaj zaczęłam! nareszcie! 11.02.11, 23:16
    • guitar_solo Re: Ferie zimowe! <3 12.02.11, 10:58
      Ja już kończę i 14 lutego z powrotem do szkoły uncertain Jak mi się nie chcę sciana Zazdroszcze wam i życzę wam miło spędzonych ferii wink
      • molinka Re: Ferie zimowe! <3 12.02.11, 13:08
        ja też właśnie zaczęłam c;
        jea wreszcie się wyśpię i spędzę czas na nicnierobieniu ii wyjadę do siostry ;3
        no niestety po feriach czeka mnie masa sprawdzianów więc miło nie będzie ; /
        a
    • paja96 Moje ferie... 12.02.11, 13:17
      Ja też wczoraj zaczęłam smile
      Dziś rano jak się obudziłam, było jakoś tak, inaczej. Wiem, że to głupie, ale nawet słońce inaczej świeciło.
      W ciągu tych dwóch tygodni mam zamiar grać na kompie, czytać książki, chodzić na łyżwy w spódnicy, robić z modeliny, projektować ubrania (muszę wreszcie skończyć kilka rysunków i zacząc nowe...) i wydawać pieniądze w Arkadii albo Złotych smile
      Jak moja przyjaciółka wróci z Austrii to zrobimy u niej nocowankę, bd piec muffinki, obgadywać Agnieszkę D., robić sobie zdjęcia i mówić jakie to jesteśmy grube po zjedzeniu piątego ciasteczka

xoxo
      ;*
    • wildpeeling Re: Ferie zimowe! <3 12.02.11, 22:59
      Masakra ,,,,,,, mam do nadrobienia wszystko więc mam zamiar przez tydzień odpocząć zrobić sobie alkocholowe anty - walentynki , wyciągać przyjaciół gdzie się da a w 2 tygodniu mam zamiar zacząć wszystko nadrabiać , tak to mniej więcej wygląda + zamierzam od poniedziałku przejść na jaką diete drakońską i wykończyć swój organizm bo jestem zwyczjanie grubaa .
    • jane_ Re: Ferie zimowe! <3 13.02.11, 09:47
      e tam szkoła, da radę chodzić.

w pierwszym tygodniu ferii mnie nie ma.
      w drugim dwa dni jestem w warszawie, jeden w krakowie.
      reszta dni upłynie mi na rysowaniu pracy konkursowej na plastykę, uczeniu się, pisaniu różnych rzeczy, odwiedzaniem lekarza i innych głupotach, które z feriami mają niewiele wspólnego.

a marzec jest miesiącem przygotowawczym do testów,
      więc ja dziękuję.
    • koniara8 Re: Ferie zimowe! <3 13.02.11, 10:00
      Ja już miałam ferie.. Siedziałam ku**a w domu, bo mi się plany zepsuły! sad Ale moim zdaniem, lepiej w styczniu mieć, bo wtedy można sobie korzystać ze śniegu nie trzeba tyle czeka, a teraz to śnieg raz pada (w małych ilościach) na drugi dzień topi.. Więc jest tak nie za ciekawie na ferie..

That's all. cool
    • kontrastowa Re: Ferie zimowe! <3 13.02.11, 10:09
      a ja teraz kończe .. : (
    • pynia Re: Ferie zimowe! <3 13.02.11, 10:15
      super, ferie wink jupi jupi jej ;*)
      ja mam tylko zadane z wos"u i geografii
      jestem teraz u kuzynki w bydgoszczy
    • trufla Re: Ferie zimowe! <3 13.02.11, 10:20
      Ja miałam ostatni tydzień stycznia i pierwszy lutego i ten termin wydaje mi się najlepszy. Byłam w domu i leniuchowałam. Nic specjalnego...
      • arriane_ Re: Ferie zimowe! <3 13.02.11, 10:46
        Yhh miałam,byłam w Londynie.Lepiej jest mieć na przełomie stycznia/lutego.
    • chocolatex Re: Ferie zimowe! <3 13.02.11, 10:48
      Ja teraz rozpoczęłam ferie i niestety mam dużo do roboty. Do tego mnóstwo sprawdzianów jest w tym tygodniu jak przyjdziemy więc kicha. Mam wielkie plany na te ferie ale co z tego wyniknie to zobaczymy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka