11.02.11, 19:40
Co sądzicie o bieliźnie z Triumpha(szczególnie staniki)?? Jesteście w stanie wydać na jeden stanik 70zł??
Obserwuj wątek
    • mejbelajn. Re: Triumph 11.02.11, 19:46
      Nie kupuję tam, szkoda mi kasy, mój biust jeszcze rośnie,
    • inka13 Re: Triumph 11.02.11, 19:52
      Nie kupuję . Może kiedyś .. ; p
    • sandy Odświerzam 12.02.11, 09:32
    • roksanaroxana Re: Triumph 12.02.11, 13:10
      70zł za stanik?
      buahahah,chyba ich j e b i e
    • enigmatic91 Re: Triumph 12.02.11, 13:19
      ym , nie jestem w stanie dac 70 zł , jestem w stanie dac conajmniej 40 więc ide do new yorker big_grin serce
    • yorkie Re: Triumph 12.02.11, 13:28
      Fajny sklep, zasze tam kupuję, mają ładne rzeczy. Są dobrej jakości, dlatego jestem w stanie wydac na jeden stanik 70 zł, ale mam pewnośc, że się nie rozwali, ani nic się nie stanie w praniu. Polecam ten sklep.
    • miastowa. Re: Triumph 12.02.11, 15:04
      no są też przeceny . prawda ? więc ok

ale ja kupuje w h&m , peackocs , cubus , reserved itd . bieliznę naprawdę różnie
      • sandy Re: Triumph 12.02.11, 17:44
        70zł to jest właśnie przecena albo ok 60
        • karmel_ Re: Triumph 12.02.11, 17:49
          akurat do tego sklepu nie wchodzę, ale tak, kupuję staniki za 7O zł. przynajmniej mam pewność że się nie rozwalą, jak te tańsze.
    • madzia2710 Re: Triumph 12.02.11, 17:48
      Tam jest beznadziejna bielizna. Tak samo jak bielizna Calvina Kleina. Razde ci, żebyś sobie tam nic nie kupiwała. Wiem z doświadczenia.
      • majson Re: Triumph 12.02.11, 20:28
        tam stanik kosztuje 150 zł a na przecenie 70 tak ogólnie. No a ja właśnie sobie 2 na przecenie(za 70) kupiłam w Triumphie bo mam dosyć duży biust(rozmiar D) i po prostu muszę mieć dobre biustonosze by trzymały mi ładnie piersi. Ale ogólnie to nie kupuje staników tylko tam a również w innych sklepach w Kaphalu są fajne big_grin
        • sandy Re: Triumph 13.02.11, 11:18
          Ja właśnie też kupuje na przecenach no i też mam rozmiar D75 i muszę mieć dobry biustonosz by jakoś normalnie wyglądać.
    • senseless Re: Triumph 13.02.11, 19:36
      niee, ale mojej mamie raz odwaliło i mi taki kupiła, ale on był za ponad 50 zł. tongue_out
      trzeba przyznać, ze wygodny big_grin
      • mikessa Re: Triumph 13.02.11, 19:39
        Tam mają świetne staniki. Ważne jest żeby miec dobry stanik, taki który podkreśla biust. Myślę, że na stanik warto tyle wydac. Większośc kobiet kupuje własnie staniki i w takiej cenie jak nie droższe... ; )
    • slodkiporanek Re: Triumph 13.02.11, 20:20
      Co sądzę... Nic nie sadze. Bywają ładne.
      Tak, uważam, że 70 zł za porządny stanik nie jest jakąś wygórowaną ceną.
    • domaa Re: Triumph 13.02.11, 20:21
      moja mamam ma z Triumpcha strój kąpielowy.
      bardzo ładny, kupiła go na promocji.
      • pamilly Re: Triumph 14.02.11, 00:23
        ja kupiłam w triumph'ie stanik za stówę i go uwielbiam ;D
        • jessicakaulitz Re: Triumph 14.02.11, 17:50
          Triumph to świetny sklep, bardzo lubię kupować tam bieliznę. Poza tym 70 zł za stanik, to wcale nie jest jakaś wygórowana cena, zdarza się, że na przykład moja siostra wydaje na stanik 200 zł.
    • nikawika Re: Triumph 19.02.11, 20:10
      ja staniki kupuje głównie tam. xd
      tam zawsze mam wielki wybór. xd
    • just...me Przeczytaj to. 19.02.11, 21:01
      Idziesz do Triumph i JAK MASZ PRZECENĘ to wydajesz na komplet, bo głupio tak sam stanik kupować uncertain jakieś 100 zł. I co? Masz stanik, w którym są za krótkie fiszbiny (te druty), a to strasznie przeszkadza, (bo przesuwają się w tył i masz cycki na plecach po pracowitym dniu).Co prawda bielizna nie rozwala się w praniu ale się mechaci i to tak nieźle... Jak dla mnie to tam warto się wbrać tylko po to, żeby pani w sklepie cię pomieżyła i dobrała rozmiar, bo to łatwe nie jest, a bardzo ważne zwłaszcza w tym wieku. Albo może jeszcze jak się kupuje coś "specjalnego" np. na ślub, albo coś korygującego. Do założenia max. 3 razy w roku. Mam 4 staniki z Triumph-a, z czego za 1 dałam jakieś 150 zł i twierdzę, że za każdym razem przepłaciłam. Prawda jest taka że leży na dnie szuflady i ostatnio miałam go na sobie miesiąc temu jak zakładałam sukienkę bez ramiączek to musiałam wziąść jakiś, w którym można je odczepić, tylko dlatego padło na ten. Na co dzień chodzę w prostych, wygodnych, miękkich, wytrzymałych bardotkach z H&M albo KappAhl i chociaż stać mnie na Triumph to tam już nie kupuję. Po prostu cena nie adekwatna to produktu. A produkt nie spełnia moich oczekiwań, nie oszukujmy się, schylamy się, biegamy, kucamy, podnosimy ręce, siadamy, chodzimy po schodach a nie siedzimy cały dzień jak dama w balowej sukni. Taka może nosić "wytworny" stanik z 50 warstwami koronki. Ja nie, dziękuję. Wolę jak mi się ta głupia kokarka na środku po jednym praniu odpruje, albo kolor troche wyblaknie, ale mi wygodnie, niż jak mam "lans" z za krótką fiszbiną. indifferent Dziewczyny, serio nie warto chyba, że na specjalną okazję, kupujcie w tańszych sklepach, ale dobrze dobrany i nie z jakiegoś materiału 2% bawełny 98% plastiku.
    • cocomaroco Re: Triumph 19.02.11, 21:36
      nie mam niczego z Triumpha ale wiem ze to bardzo ceniona marka . teraz na pewno nie wydałabym tyle na biustonosz ale w przyszłosci na pewno zaszaleje i kupie ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka