marsjanka115 x__x 14.02.11, 20:30 jakieś dziwne poje.bane raz zielone raz niebieskie a raz szare cholera wie Odpowiedz Link Zgłoś
lady_lure Re: Oczęta. :) 14.02.11, 21:00 Mi się zmieniają w nocy raz na jakiś czas, co jest dziwne bo raz są CZEKOLADOWE raz MIODOWE. Nie, nie mają pośredniego odcienia, albo są ciemno czekoladowe, albo jasno miodowe Odpowiedz Link Zgłoś
lady_lure Re: Oczęta. :) 14.02.11, 21:01 lady_lure napisał(a): > Mi się zmieniają w nocy raz na jakiś czas, co jest dziwne bo raz są CZEKOLADOWE > raz MIODOWE. Nie, nie mają pośredniego odcienia, albo są ciemno czekoladowe, a > lbo jasno miodowe Możecie je zobaczyć u mnie na avatarze Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Oczęta. :) 14.02.11, 21:01 jasny niebieski, wszyscy mówią że mam piękne Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Oczęta. :) 14.02.11, 21:04 mi mówią, że mam dosłownie oczy jak psy rasy husky. kiedy ide ulicą, czasem słyszę (ostatnio z ust robotników) "widziałeś jakie miała oczy?!?!" niektórzy pytaja, gdzie kupiłam takie soczewki. a to moje naturalne no!!! a jak kogos spotkam (nieznajomego) to pierwsze słowa to "jakie oczyy...!!!" ja tam kocham moje oczy. po mamie takie mam Odpowiedz Link Zgłoś
xx.ada.xx Morskie;D 14.02.11, 21:19 bo nito niebieski nito zielone więc stwierdziłyśmy że są morskie;D Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Olciaaa03 14.02.11, 21:23 Takie kocie musze przyznać że oczy to jedyne co mi się w sobie podoba. Są takie Oliwkowe i mają ciemne obramowanie tęczówki.. takie jakby w paski ładnie na zdjęciach wychodzą, a jeżeli siedze w ciemności to zmieniają nasycenie koloru Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Oczęta. :) 14.02.11, 21:26 w sumie to nie wiem - albo niebieskie albo zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Oczęta. :) 14.02.11, 22:32 Ja mam niebieskie oczy . Ale je kocham . Odpowiedz Link Zgłoś
darkness_day Oczęta. :) 15.02.11, 21:16 brąz. podobno w odcieniu mlecznej czekolady xD Odpowiedz Link Zgłoś