agnes_123 ; ))))) 26.02.11, 18:15 musisz być sobą ja szłam do gim całą klasą nie mieliśmy podziałów na jezyk ang czy niemiecki za to moja kolezanka przyszła za późno żeby sie zapisac do tej klasy co chciała i zapisali jej do klasy takiej zbieraniny mozna powiedziec i tez sie bała ze nikogo nie znajdzie ze z nikim sie nie zakumpluje a tu mineło pare dni a po szkole chodziła juz z kolezankami . Nie ma sie czego bac ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
desert_flower Gimanzjum . 26.02.11, 18:31 Na początku roku bałam się przeraźliwie. Myślałam,że mnie skocą itd. Lecz w mojej szkole starszaki nie zwracały na mnie uwagi ! Nic , zero. Tylko jeden koleś beknął mi do ucha .. -.- A oprócz tego nic mi nie zrobili . ___ To wszystko zależy do jakiego gimnazjum idziesz . Moja rejonówka jest paskudna i właśnie tam poszła połowa moich starych kolegów . I ich skocili . Ja miałam na tyle dużo szczęścia , że do gimnazjum poszłam z przyjaciółką . Oczywiście do innego ^ . A więc : Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kamilcia312 Re: Gimnazjum 26.02.11, 18:45 Nie martw się też tak miałam ale trafiłam akurat na świetną mieszankę Będzie ok dasz radę możesz poznać nowych ludzi i zawiązać nowe przyjaźnie Nie powinniśmy się bać zmian Odpowiedz Link Zgłoś
ladies_frutti Gimnazjum 27.02.11, 11:26 No właśnie boję się, że jak będę do wszystkich zaczepiać, by ich lepiej poznać to uznają, że się narzucam. Odpowiedz Link Zgłoś