Dodaj do ulubionych

Chłopak i przyjaciółka :-/

17.02.11, 17:19
Podoba mi się strasznie jeden chłopak miałam odwagę do niego zagadać ale moja kumpela wszystko popsuła ;/
Gdy siedziałyśmy raz razem w ławce ona się mnie zapytała czy ktoś mi się podoba
ja powiedziałam że właśnie on a ona wszystko mu powiedziała .
Ostatnio się dowiedziałam że ona mu gada że ja jej powiedziałam że ciągle o nim myślę choć wcale tak nie jest wysyła mu jakieś listy miłosne i podpisuje się że to ja...
Teraz gdy chodzę na korytarzach szkolnych to się go wstydzę gdy z nią gadam to jak on podchodzi to ja se idę po się go wstydzę.
A ona mu wszystko mówi że jak coś źle powiedziałam na lekcji lub się zbłaźniłam to mu to mówi i ja nie wiem co mam tera robić żeby on wiedział że ona kłamie we wszystkim i co mam zrobić żeby wiedział że on mi się podoba suspicious

Dziękuje że chciało wam się to czytać ;p

PS. i jak macie zamiar dawać głupie komentarze to lepiej żebyście nic nie pisali
Obserwuj wątek
    • marcella_ Re: Chłopak i przyjaciółka :-/ 17.02.11, 17:32
      pogadaj z tą twoją kumpelą dlaczego wysyła do niego liściku i podpisuje się , że to ty. naprawdę musisz z nią pogadać , podejdź do niego i wytłumacz mu , że kumpela sobie robiła jaja. nie wstydź się go , bo nie ma czego. skoro ona się tak zachowuje to jak możesz ją nazywać ' przyjaciółką' ? -.-
      • lisie_12 Odświeżam... 17.02.11, 17:43
    • justyskaa123 Re: Chłopak i przyjaciółka :-/ 17.02.11, 17:53
      Ja to bym tej lasce wygarnęła prosto z mostu !
      • lulalolu ahh znam to 17.02.11, 17:57
        ostatnio moje kolezanki ze starszej klasy podeszly do chlopaka ktory mi sie NIE PODOBA i powiedzialy mu ze bardzo chce z nim chodzic, ale nie wiedzialam czy uwierzyl bo na poczatku roku mnie zaprosil do kina a w zeszlym miesiacu tak jakby to mcdonalda to odmowilam, wiec pomyslalam ze raczej nie uwierzyl i sie nie tlmaczylam. potem normalnie z nim gadalam ale sie troche stresowalam ze on jednak uwierzyl a nei chcialam zeby tak bylo, no ale PO PROSTU MILCZALAM. ty tak nie rob sciana a ja musze mu sie po feriach wytlumaczyc o ile bedzie to jeszcze pamietal confused
    • lolisia_xdd Re: Chłopak i przyjaciółka :-/ 17.02.11, 17:55
      pogadaj z nim i powiedz mu prawdę.
    • aivelen Re: Chłopak i przyjaciółka :-/ 17.02.11, 17:56
      wygląda na to, ze ona wcale nie jest twoją przyjaciółką, postaraj sie wyjaśnić tę sytuacje, bo wyjdziesz na największa idiotkę ever. może on się jej podoba? a moze coś jej powiedział o tobie np. ze ty mus ię podobasz, a ona chce cie miec tylko dla siebie i kopie pod tobą dołki, bo czuje się niepewnie? nie wiem, musisz z nią pogadać. życzę powodzenia ;*
    • arasha sa trzy opcje: ... 17.02.11, 18:02
      pierwsza opcja:
      mozesz dac jej w ryja to sie opamietasmile

druga opcja:
      powidze temu ziomowi, ze jest mitomanka (cigle klamie) i to co o tobie opowiqada to same klamstwa

trzecia pcja:
      poiedz mu cos na jej temat

moje ulubione opcje to 1 i 2 tongue_out

PS. nie wstydz sie do niego podejsc i mu powiedziec ze ona klamie!!!

powodzenia
      arashaserce
      • jessicakaulitz Re: sa trzy opcje: ... 17.02.11, 20:33
        Widzisz, ,,Nie rozstrzygnięty problem może interesować naukowca, ale znudzi zwykłego czytelnika" Zapamiętaj. I zapamiętaj jeszcze, że jest jedna różnica pomiędzy facetem, a papierem toaletowym - papier się rozwija. Dlatego przejmując się facetami marnujesz swój cenny czas, a skoro naprawdę nie masz z nim co zrobić, to bardziej pożyteczne będzie, jeśli wgłębisz się w produkcję papieru toaletowego.
    • dulcecita Re: TU -> Chłopak i przyjaciółka :-/ 17.02.11, 22:04
      Jeśli tak ta dziewczyna się zachowuje tzn, że nie jest Twoją przyjaciółką;p Co to za idiotka w ogóle. Przepraszam, jeśli nie spodobało Ci się jak ją nazwałam, ale tak uważam. Z tego co piszesz wynika, że _ona_ chce Cię przed tym chłopakiem ośmieszyć tylko z jakiego powodu...? Albo po prostu lubi być wredna, albo podoba jej się ten chłopak ;p Pomyśl nad tym i o tym żeby jej wygarnąć to co Ci leży na sercu, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś big_grin Postaraj się też zagadać do tego chłopaka, wziąć go na bok i wyjaśnić, że ta "przyjaciółka" zmyślała na twój temat i pisała do niego karteczki- To będzie najlepsze rozwiązanie a na dowód pokażesz mu swój zeszyt z Twoim pismem i porównasz z pismem tamtej dziewczyny. Myślę, że powinien uwierzyćsmile Życzę powodzenia.

PS: Jakbyś miała jeszcze jakiś problem to możesz do mnie napisaćsmile Pozdrowieniabig_grin
    • caterina97 Re: Chłopak i przyjaciółka :-/ 17.02.11, 22:10
      przyjaciółka? chyba w cudzysłowiu ; )
      żałosna dziewczynka, sądzę, że zazdrosna. powiedz temu chłopakowi wszystko, bo inaczej będzie myślał że to prawda ;] no i zakończ znajomość z tą dziewczyną przede wszystkim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka