Dodaj do ulubionych

Sala Samobójców - Idziecie?

• lolisia_xdd Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 14:12
      chciałabym obejrzeć. ale jak już to na kompie lub w tv. (;
    • rokokoo . 26.02.11, 14:14
      oj, chciałabym, chciała.

ale mam 14 lat, więc nie wiem
      • glam_skarpeta A na jakiej stronie można oglądać filmy na necie? 26.02.11, 14:17
        Temu kto mi napisze , stawiam czipsy wink
    • imperativ Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 14:28
      'Sala Samobójców' jest od 15 lat.
      Ja mam 14 i idę na niego ze znajomymi. Wyglądam na osobę starszą.. więc to nie będzie stanowiło problemu. Zasady są po to, aby je łamać. : D

Moim zdaniem ta produkcja będzie jedną z lepszych na polskiej scenie filmowej.
    • linda Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 14:32
      Mnie by pewnie nie wpuścili , no chyba , że bym nałożyła sobię tapetę postarzającą o rok tongue_out Do kina nie pójdę , ale obejrzę go w necie lub kiedyś na DVD. Film będzie ciekawy , najlepsze jak strzelił sobie w głowę brawo
    • martussiaaa , ` poszabym , ale nie mam tylu lat . 26.02.11, 14:33
      , ` .. najwyżej sb ściągnę : D
    • mila13 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 14:57
      Były mojej siostry pracował przy tym filmie.
    • mrs_leto Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 15:03
      Ja idę, ale trochę mnie rozczarowałaś, bo nigdy nie słyszałam, że ten film jest od 16 lat ;/ Byle nie, bo wydaje mi się, że jak na polski film to będzie genialny big_grin
    • edith_ Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 15:05
      Niestety nie pójdę na film do kina,ale na pewno obejrzę.
    • wercia321 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 15:07
      To ten film jest od lat 16??? Wow, nie wiedziałam a chciałam na niego iść trudno... Ale w sumie jak tak ładnie poproszę mamę i powiem że na bilet wezmę ze swoich może pójdę.
    • rudejestwredne Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 15:23
      Ja pójdę na pewno, a jeśli nie dam rady to pooglądam w necie albo na dvd.
    • kingella24 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 15:28
      no jasne, że idę smile ja też nie mam 16 lat, ale i tak mnie wpuszczają, już nie raz byłam na filmach, które są niby od 16 lat tongue_out
      • niemampomyslu Hym, hym. 26.02.11, 15:34
        Dzisiaj w kinie widziałam dłuższą zapowiedź, bardzo fajna. Rodzice już się wstępnie zgodzili, więc pójdę, to nic, że mam 4, rocznikowo 3 lata za mało.
    • niemampomyslu Czarny Czwartek. Janek Wiśniewski padł 26.02.11, 15:39
      Byliście? Wybieracie się? Jeśli oglądaliście, co o nim myślicie?
      Ja byłam dzisiaj. Cudowny.
      Bardzo realistyczny, wzruszający... Wszyscy mi mówili, że się na tym zanudzę, ale wręcz przeciwnie, był strasznie ciekawy, trzymał w napięciu. Bez happy endu. Polecam.
      • niemampomyslu Ale ze mnie debilka. To miał być nowy temat. 26.02.11, 15:39
    • ultra_fiolet Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 16:03
      Widziałam dzisiaj kulisy tego filmy w TV. Bardzo mnie zaintrygował, muszę go obejrzeć c;
      Jak nie w kinie (a wątpię bo mam 14 lat xd) to jak będzie na dvd albo coś. Z resztą nie ważne jak go obejrze i gdzie, ważne żeby obejrzeć xD
    • mary_ Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 16:24
      Zapowiada się całkiem ok, ale nie pójdę, bo u mnie w mieście zlikwidowali kino pod koniec poprzedniego roku. :x Jest jeszcze jedeno, ale tam nie ma żadnych nowych filmów, tylko takie sprzed pół roku... Więc obejrzę w internecie.
    • klauudus Re: Sala Samobójców - Idziecie? 28.02.11, 21:49
      Ja dziś czytałam o tym filmie. Chciałabym iść ;D
      • kukartka Re: Sala Samobójców - Idziecie? 01.03.11, 09:41
        Ja chociaż mam 14 lat i tak wybieram się do kina z mamą i z kuzynką ( 18 l.) a u mnie w kinie jest od 15 lat Sala samobójców także powinni mnie wpuścić.Ja kiedy pierwszy raz zobaczyłam zwiastun nawet nie pamiętam kiedy to już od tamtego dnia mam ogromną ochotę zobaczyć wink
    • karola_483_th Re: Sala Samobójców - Idziecie? 01.03.11, 12:33
      Nie wiem, może ale raczej się nie wybiorę.
    • fioletoweemo nareszcie cos dla mnie ;) 01.03.11, 12:52
      ide nie wiem jak to zrobie bo tez nie mam 16 lat, ale jakos to obejrze ;p
    • vampirzyca1995 ... 01.03.11, 22:04
      zapowiada się fajnytongue_out
    • savannah95 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 01.03.11, 22:10
      Szczerze widziałam straszniejsze filmy i nie chodzi mi tu o tandetne horrory bez przekazu. A szum jaki wywołano wokół tego filmu jest dla mnie zbędny. Prawda jest taka że każdego dzieciaka wpuszczą na ten film, a ustalony wiek to jak zwykle bajka kino chce zarabiać a nie tracić pieniądze. Z zwiastunów wynika że film ten nie wywoła u mnie żadnych emocji, ale obejrzę go aby się przekonać czy naprawdę było warto.
    • kolczyk Re: Sala Samobójców - Idziecie? 05.03.11, 17:22
      Byłam na tym filmie. Jest niesamowity, jako na osobe po wielu trudnych przezyciach ten film bardzo na mnie wpłynął. Jest dość trudny i nie każdy jest w stanie go zrozumiec... według mnie to naprawde świetny film, który daje wiele do zrozumienia. Jestem pod ogromnym jego wrażeniem i polecam wszystkim, zwłaszcza tym którzy mają lub mieli kiedyś jakiś problem...
    • kotek.bieberka Re: Sala Samobójców - Idziecie? 05.03.11, 17:36
      Ja ide ; DD . Jutro niedziela 06.03.2011 serce
      • kotek.bieberka Re: Sala Samobójców - Idziecie? 05.03.11, 17:40
        Ja mimo to że nie mam 15 lat to i tak ide . Mam 12 i musze na to iść .! Ja już normalnie żyje tym filmem, za każdym razem jak puszczają reklame w TV to zaczynam wariować ; |

Sala samobójców serce
    • ladies_frutti Re: Sala Samobójców - Idziecie? 05.03.11, 17:48
      SPOILER

A jak się kończy ten film? Wiem, tyle, że Dominik umiera, ale co więcej?
      • kari116 05.03.11, 18:20
        u mnie to jest tak, że dla kasy wpuszczą ci na taki film 12-latki, więc z wejściem nie miałabym najmniejszego problemu.
        gorzej z tym, ze nie puszczą mnie rodzice, bo po prostu mam słabą psychikę.
      • oliiviia @ ladies_frutti 07.03.11, 21:21
        tak, Dominik umarł. jego matka weszła na jego konto, do Sali Samobójców, powiadomić o tym Sylwie i resztę. wszyscy się wylogowali, została tylko ona. no i w końcu wybiegła z domu z płaczem i zaczęła krzyczeć na dworze. na koniec puścili nagranie jak Dominik wymiotuje w toalecie na tej dyskotece i krzyczy, żeby zadzwonili po jego rodziców.
    • iikkaa932 Byłam 05.03.11, 18:22
      Właśnie wróciłam i musze powiedziec że film jest mocny i daje duzo do myslenia. Niestety były osoby które tego filmu nie zrozumiały i moim zdaniem wogole nie powinny przychodzic....indifferent
    • koniara8 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 05.03.11, 18:25
      Ja pójdę mimo, że mam 13 lat ( nieskończone ;p) .. Ach jak dobrze mieć koleżanke, której rodzice są właścicielami kina ;D
    • secret Re: Sala Samobójców - Idziecie? 05.03.11, 18:33
      ja nie ide mam 12 lat nie w puszczą uncertain ale to nic wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka