lolisia_xdd Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 14:12 chciałabym obejrzeć. ale jak już to na kompie lub w tv. (; Odpowiedz Link Zgłoś
rokokoo . 26.02.11, 14:14 oj, chciałabym, chciała. ale mam 14 lat, więc nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta A na jakiej stronie można oglądać filmy na necie? 26.02.11, 14:17 Temu kto mi napisze , stawiam czipsy Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 14:28 'Sala Samobójców' jest od 15 lat. Ja mam 14 i idę na niego ze znajomymi. Wyglądam na osobę starszą.. więc to nie będzie stanowiło problemu. Zasady są po to, aby je łamać. : D Moim zdaniem ta produkcja będzie jedną z lepszych na polskiej scenie filmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 14:32 Mnie by pewnie nie wpuścili , no chyba , że bym nałożyła sobię tapetę postarzającą o rok Do kina nie pójdę , ale obejrzę go w necie lub kiedyś na DVD. Film będzie ciekawy , najlepsze jak strzelił sobie w głowę Odpowiedz Link Zgłoś
martussiaaa , ` poszabym , ale nie mam tylu lat . 26.02.11, 14:33 , ` .. najwyżej sb ściągnę : D Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 14:57 Były mojej siostry pracował przy tym filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs_leto Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 15:03 Ja idę, ale trochę mnie rozczarowałaś, bo nigdy nie słyszałam, że ten film jest od 16 lat ;/ Byle nie, bo wydaje mi się, że jak na polski film to będzie genialny Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 15:05 Niestety nie pójdę na film do kina,ale na pewno obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 15:07 To ten film jest od lat 16??? Wow, nie wiedziałam a chciałam na niego iść trudno... Ale w sumie jak tak ładnie poproszę mamę i powiem że na bilet wezmę ze swoich może pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 15:23 Ja pójdę na pewno, a jeśli nie dam rady to pooglądam w necie albo na dvd. Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 15:28 no jasne, że idę ja też nie mam 16 lat, ale i tak mnie wpuszczają, już nie raz byłam na filmach, które są niby od 16 lat Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Hym, hym. 26.02.11, 15:34 Dzisiaj w kinie widziałam dłuższą zapowiedź, bardzo fajna. Rodzice już się wstępnie zgodzili, więc pójdę, to nic, że mam 4, rocznikowo 3 lata za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Czarny Czwartek. Janek Wiśniewski padł 26.02.11, 15:39 Byliście? Wybieracie się? Jeśli oglądaliście, co o nim myślicie? Ja byłam dzisiaj. Cudowny. Bardzo realistyczny, wzruszający... Wszyscy mi mówili, że się na tym zanudzę, ale wręcz przeciwnie, był strasznie ciekawy, trzymał w napięciu. Bez happy endu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 16:03 Widziałam dzisiaj kulisy tego filmy w TV. Bardzo mnie zaintrygował, muszę go obejrzeć c; Jak nie w kinie (a wątpię bo mam 14 lat xd) to jak będzie na dvd albo coś. Z resztą nie ważne jak go obejrze i gdzie, ważne żeby obejrzeć xD Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Sala Samobójców - Idziecie? 26.02.11, 16:24 Zapowiada się całkiem ok, ale nie pójdę, bo u mnie w mieście zlikwidowali kino pod koniec poprzedniego roku. :x Jest jeszcze jedeno, ale tam nie ma żadnych nowych filmów, tylko takie sprzed pół roku... Więc obejrzę w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
klauudus Re: Sala Samobójców - Idziecie? 28.02.11, 21:49 Ja dziś czytałam o tym filmie. Chciałabym iść ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kukartka Re: Sala Samobójców - Idziecie? 01.03.11, 09:41 Ja chociaż mam 14 lat i tak wybieram się do kina z mamą i z kuzynką ( 18 l.) a u mnie w kinie jest od 15 lat Sala samobójców także powinni mnie wpuścić.Ja kiedy pierwszy raz zobaczyłam zwiastun nawet nie pamiętam kiedy to już od tamtego dnia mam ogromną ochotę zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Sala Samobójców - Idziecie? 01.03.11, 12:33 Nie wiem, może ale raczej się nie wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo nareszcie cos dla mnie ;) 01.03.11, 12:52 ide nie wiem jak to zrobie bo tez nie mam 16 lat, ale jakos to obejrze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 01.03.11, 22:10 Szczerze widziałam straszniejsze filmy i nie chodzi mi tu o tandetne horrory bez przekazu. A szum jaki wywołano wokół tego filmu jest dla mnie zbędny. Prawda jest taka że każdego dzieciaka wpuszczą na ten film, a ustalony wiek to jak zwykle bajka kino chce zarabiać a nie tracić pieniądze. Z zwiastunów wynika że film ten nie wywoła u mnie żadnych emocji, ale obejrzę go aby się przekonać czy naprawdę było warto. Odpowiedz Link Zgłoś
kolczyk Re: Sala Samobójców - Idziecie? 05.03.11, 17:22 Byłam na tym filmie. Jest niesamowity, jako na osobe po wielu trudnych przezyciach ten film bardzo na mnie wpłynął. Jest dość trudny i nie każdy jest w stanie go zrozumiec... według mnie to naprawde świetny film, który daje wiele do zrozumienia. Jestem pod ogromnym jego wrażeniem i polecam wszystkim, zwłaszcza tym którzy mają lub mieli kiedyś jakiś problem... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Sala Samobójców - Idziecie? 05.03.11, 17:36 Ja ide ; DD . Jutro niedziela 06.03.2011 Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Sala Samobójców - Idziecie? 05.03.11, 17:40 Ja mimo to że nie mam 15 lat to i tak ide . Mam 12 i musze na to iść .! Ja już normalnie żyje tym filmem, za każdym razem jak puszczają reklame w TV to zaczynam wariować ; | Sala samobójców Odpowiedz Link Zgłoś
ladies_frutti Re: Sala Samobójców - Idziecie? 05.03.11, 17:48 SPOILER A jak się kończy ten film? Wiem, tyle, że Dominik umiera, ale co więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 ▼ 05.03.11, 18:20 u mnie to jest tak, że dla kasy wpuszczą ci na taki film 12-latki, więc z wejściem nie miałabym najmniejszego problemu. gorzej z tym, ze nie puszczą mnie rodzice, bo po prostu mam słabą psychikę. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia @ ladies_frutti 07.03.11, 21:21 tak, Dominik umarł. jego matka weszła na jego konto, do Sali Samobójców, powiadomić o tym Sylwie i resztę. wszyscy się wylogowali, została tylko ona. no i w końcu wybiegła z domu z płaczem i zaczęła krzyczeć na dworze. na koniec puścili nagranie jak Dominik wymiotuje w toalecie na tej dyskotece i krzyczy, żeby zadzwonili po jego rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
iikkaa932 Byłam 05.03.11, 18:22 Właśnie wróciłam i musze powiedziec że film jest mocny i daje duzo do myslenia. Niestety były osoby które tego filmu nie zrozumiały i moim zdaniem wogole nie powinny przychodzic.... Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 05.03.11, 18:25 Ja pójdę mimo, że mam 13 lat ( nieskończone ;p) .. Ach jak dobrze mieć koleżanke, której rodzice są właścicielami kina ;D Odpowiedz Link Zgłoś
secret Re: Sala Samobójców - Idziecie? 05.03.11, 18:33 ja nie ide mam 12 lat nie w puszczą ale to nic Odpowiedz Link Zgłoś