seneka4 Re: pytanie ? ; DD 20.02.11, 17:04 Mam fioła na punkcie piosenki Within Tempation - Memoris i różowych rzeczy z hello kitty. ;D ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 CZEKOlaaaaaDA i.. 20.02.11, 17:10 mój chłopak, mój koń mój pies moi przyjaciele i... ŻELKIII!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ .......... 20.02.11, 17:55 Mam fioła na punkcie: - Veronicas - Emmy Watson - Skye Sweetnam Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 odp.? 20.02.11, 18:21 Mam obsesje na punkcie ..kolorowych mydelek z seppph, butow, ? Fajnych ciach (Iglesias) Odpowiedz Link Zgłoś
kira13 Re: pytanie ? ; DD 21.02.11, 19:34 mam fioła na punkcie mang i anime, a szczególnie: Kaichou wa Maid-sama i Vampire Knight, kiedyś także na punkcie Zmierzchu, ale przeszło, choć oczywiście dalej lubię i jeszcze na punkcie Beynce, moich seriali a szczególnie na punkcie TRUE BLOOD!! xD Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: pytanie ? ; DD 22.02.11, 00:49 już od dłuższego czasu mam przeogromnego fioła na punkcie pewnego chłopaka.... a poza nim to jeszcze : kapsle od tymbarków , piosenki Video , Kamil Bednarek , Damon z Pamiętników Wampirów i Real Madryt . Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: pytanie ? ; DD 23.02.11, 20:49 hmmmmmm mam "fioła" na punkcie Iana Somerhaldera xD zdecydowanie .... no i jeszcze na punkcie: podróżowania - to jest moja pasja nk często gadam ze znajomymi i patrzę co tam u nich (przede wszystkim ci których poznałam w wakacje i się nie widujemy) ^^ łyżwyyyyy rolki rower fon mój koteczek Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: pytanie ? ; DD 25.02.11, 18:18 Demetria Devonne Lovato SWAC, fejsbók, Ray Bany, Shains, charms, Włochy, włoski, Alex Pettyfer, słodkości, muzyka <3 Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: pytanie ? ; DD 25.02.11, 20:50 zmierzch Emmett i Rosalie ( mam obsesję ) moje przyjaciółki podróże duże torby bransoletki moje ray bany muzyka książki fajne filmy podróże nocowania u przyjaciółek shaki z Mac'a cappucino spacery i wiele wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś