hellokitty111 Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 11:02 Ja słuchałam Ich Troje, Gosia Andrzejewicz i tak jak wszyscy - co leciało na Vivie. Teraz słucham 30 Seconds To Mars, Green Day i My Chemical Romance Odpowiedz Link Zgłoś
domi_nika Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 11:04 3,4 lata temu czyli jak miałam te 11-12 lat to oczywiście słuchałam polskich gwiazdek typu Gosia Andrzejewicz i inne tego typu.Mimo tego że teraz w życiu bym tego nie posłuchała to miło wspominam te czasy jak wszystkie z koleżankami tego słuchałyśmy,z siostrą,kuzynką miałyśmy playlistę i z niej losowałyśmy piosenki i je śpiewałyśmy albo robiła każda z nas swój teledysk Później przerzuciłam się na gwiazdki disneya,czyli najpierw Hannah Montana,potem Jonasi,Demi,Selena.No a dzisiaj to w sumie różnej muzyki słucham,moim ulubiony zespołem jest The Pretty Reckless,lubię też Paramore.Słucham też czasem tych bardziej radiowo-popowych piosenkarek czyli np. Rihanny. Odpowiedz Link Zgłoś
corbyy Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 11:08 Słucham tak samo jak 4 lata temu.. Feel dalej zalicza się do moich ulubionych chociaż już jego piosenek nie słucham tylko to co wykonuje nie swojego. Ich troje - 10 lat temu słuchałam nocami i do dzisiaj miło mi usłyszeć ich stare piosenki.. A tak to wszystkiego słucham. Jaka piosenka mi się spodoba taką słucham... Eminem !!! Green Day !!! Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 :) 26.02.11, 11:10 Jeszcze jakiś czas temu (od zeszłęgo roku do przed Świąt) słuchałam... Cóż, badziewia. Na mojej komórce często gościł Justin Bieber czy Britney Spears. Były proste, wpadały w ucho. Dwa dni przed Wigilią zaczął się mój szał na PLOTKARĘ. Oglądałam nawet w Wigilię (przed i dłuuuugo po wieczerzy...), no normalnie obsesja, trwa do dziś. I zaczął mnie interesować soundtrack. Był... cóż, poniekąd kompletnie inny niż to, czego słuchałam dotychczas. A zaczęło się to od piosenki With Me zespołu Sum 41. W scenie (S01E07) w której C i B po raz pierwszy się całowali (i nie tylko) leciała ta piosenka. Na początku straaaasznie mi się nie podobała. Ale im cześciej oglądałam ten fragment tym bardziej ją lubiłam. Potem mogłam jej słuchać bez końca. Teraz słucham Pink, moim NAJUKOCHAŃSZYM zespołem jest The Pretty Reckless (jedna piosenka była w S04E09, utkwiła mi w pamięci a jak się okazało że jest Taylor Momsen, zaczęłam słuchać resztę jej piosenek i już mi zostało), lubię The Virgins (One week of danger- kocham... ;*), ale jedyne co im zostało to pewna słabość do musicali więc wciąż kręcą mnie stare piosenki z fajnym zakończeniem jak I'm sorry- Brenda Lee, Crazy- Patsy Cline czy New York- Frank Sinatra. Jednak preferuję rocka Odpowiedz Link Zgłoś
msthic oo tak zmieniło się . 26.02.11, 11:29 no cóż kiedyś zadowalałam się piosenkami Kelly Clarkson, Rihanny, Eminema itp. teraz jestem za rise against, soad, serj tankian, alter bridge. widać sporą różnice : > Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 11:51 Blog27, The Pussycat Dolls,Doda,wgl.jakieś polskie zespoły może nawet Feel czy jak im tam.xd Pewnie były też gwiazdki disneja... lol. Teraz słucham trochę Peji, Bednarka, Rihianny,Katy Perry czyli no ogólnie pop.x d Jeszcze Eminem . Pink,Ke$ha,Blac Eyed Peas,Robert M. Ogólnie co mi się podoba.xd Większość piossenek z eski .xd Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 11:56 kiedyś to głównie pop-rock albo pop kiedyś jeszcze bob marley teraz różnie. przeważa rock alternatywny i rock, ale boba dalej słucham, niektóre popowo-rockowe kawałki też, troche punku różnie Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 11:59 Techno umcumcumc przede wszystkim. No, teraz mam trochę inne upodobania : ). Odpowiedz Link Zgłoś
kiiin55 Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 12:12 Pięć lat temu słuchałam wyłącznie popu . I tych wszystkich płytkich gwiazd -.- . Odpowiedz Link Zgłoś
paulin92 nic sie nie zmieniło od 5 lat z kawałkiem 26.02.11, 11:59 nic sie nie zmieniło od 5 lat z kawałkiem ,nadal slucham Tokio Hotel, z rownie wielka iloscia co na poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla ? 26.02.11, 12:01 kiedyś (kilka lat temu),a właściwie przez całe dzieciństwo słuchałam rocka - głównie Red Hot Chili Peppers,Faith No More. teraz już ich nie sucham,bo na przykład RHCP mam obcykane na całości,a oni przez kilka lat nic nowego nie tworzą. teraz słucham hip-hopu,ta muzyka do mnie przemawia,a głównie to Paktofonika,O.S.T.R.,K44,Peja. . . tak mi sie jakoś to odmieniło po kilku latach. laurka Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa Wychowana na Linkinach.. 26.02.11, 12:12 Pochodzę z rockowej rodziny, mam 3 wujków i mnóstwo stryjecznego rodzeństwa, a wszyscy oni słuchali rocka. Jeden z braci miał ze mną najlepszy kontakt, więc słuchałam tego co on.. Obydwoje wychowaliśmy się na Linkinach. Później on poszedł w stronę heavy metalu, a ja bardziej w punku, rapcore i melodyjnego metalu.. Moje nastoletnie życie wypełniły zespoły takie jak: Linkin Park My Chemical Romance 3 Doors Down The Pretty Reckless Muse Green Day Billy Talent Nightwish Avril Lavigne Sunrise Avenue The Killers Kings Of Leon Paramore Good Charlotte i wiele, wiele innych.. Aktualnie nadal słucham rocka i będę słuchać do usranej śmierci, bo to moja miłość i mój żywioł. Zaczęłam jednak słuchać również polskiej muzyki reggae tj. East West Rockers. Nie jest to jednak moja miłość, po prostu mają fajną, optymistyczną muzę i czasami lubię posłuchać. Na dzisiejszy dzień jestem zakochana w PAPA ROACH, RISE AGAINST i THE OFFSPRING. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
superoolah Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 12:15 3-4 lata temu: Blog 27, Doda, Rihanna, Bajm, Kaisa Cerekwicka, Gosia Andrzejewicz, Shakira. Teraz: Bieber (<3), Green Day, Bruno Mars, Florence and the Machine, Michelle Shaprow, Rihanna, 30stm, SOAD, Katy Perry,Kesha. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziio 3-4 lata. Niby mało a jednak... 26.02.11, 12:16 Słuchałam głównie Eski. Pop, dance. Kate Ryan, Rihanna, Britney. Potem poznałam Christinę Aguilerę i moje upodobania zmieniły się o 180 stopni. Uwielbiam Norę Jones, Amy Winehouse, Duffy, The Pretty Reckless, Evanescence, Adele. Sięgam po stare nagrania Madonny. Polubiłam Alicię Keys. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 12:22 3 lata temu to ja słuchałam Hannah Montany Masakra . A teraz to słucham Lady Gagi , Rihanny , Eminema , Shakiry trochę reggae Kamil Bednarek , Mesajah itp. Aaaa i jeszcze Cyrus'ki z płyty Breakout , The time of our lives i Can't be tamed xdd Odpowiedz Link Zgłoś
annstar Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 12:31 Słuchałam Hanny Montany, Dody (wraz z koleżankami), Paramore Teraz wolę zespoły takie jak My Chemical Romance, Muse, Green Day, The Pretty Reckless, 30 Seconds to Mars, a z wokalistów i raperów to : Avril Lavigne, Eminem, Ke$ha (od czasu do czasu) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 12:33 Kiedyś słuchałam Hanny Montany, dziś Linkin Parka Odpowiedz Link Zgłoś
kris. Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 12:35 Ja kiedyś słuchałam popu - Blog27 ,Pink , Beyonce , Rihanna i takie tam xd Teraz to TYLKO ROCK . ! Green Day , Placebo , Nirvana i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
olusi1a Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 12:41 O ja naprawdę wstyd się przyznać ;p Z bólem mówię, że kiedyś słuchałam: Gosi Andrzejewicz, Dody i też te co teraz np, Rihanna. Teraz też słucham jakiś wolnych piosenek hmm np. ostatnio Bruno Mars, a jak coś mocniejszego to Linkin Park. Odpowiedz Link Zgłoś
vampiresfan Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 12:43 Kiedyś sluchalam Nelly Furtado, Gosi Andrzejewicz??? i wszystkiego co mi wpadło w ucho, teraz slucham 30stm , The Fray i rózne inne - dużo ballad i soundtrackow Odpowiedz Link Zgłoś
natkula15 Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 12:46 hmm słuchałam muzyki takiej jak ty czyli Popu Techno itp. teraz wręcz ubóstwiam takie zespoły jak My Chemical Romance , Billy Talent , Green Day , The Pretty Reckless zakochałam się w ROCKU i funk rock(u) oraz w rocku alternatywnym Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto ;-) 26.02.11, 12:53 co było 4 lata temu, a dziś? kiedyś słuchałam: Rihanna, Eminem, Gutek, Tede, Pfk, Pokahontaz, Abradab, Fergie, 50 Cent, RH+, Avril Lavigne, Black Eyed Peas, Jamal, Natural Dread Killaz, The offspring, Akon. teraz słucham: Rihanna, Eminem, Pfk, Pokhontaz, Abradab, Fergie, Black Eyed Peas, Jamal, Natural Dread Killaz, Inna, Timbaland, Owl City, Robert M, David Guetta, Akon, Kid Cudi, One Republic, Katy Perry, Bruno Mars, Afromental... i wiele innych. jak widać, co nieco przestałam słuchać, ale grono moich debeściaków się powiększyło ) Odpowiedz Link Zgłoś
magda17145 Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 12:57 Kiedyś Mandaryna, Gosia Andrzejewicz, Doda, Kasia Cerekwicka, Ich Troje .;// xdd A teraz to 30 Seconds To Mars, GrubSon, Beyonce, Rihanna, Eminem, Paramore i innych .;dd Odpowiedz Link Zgłoś
pysia_95 Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 14:16 Kiedyś : Stachursky,Ich Troje,Mandaryna A teraz : Eminem,Justin Bieber,Rihanna,RBD,Katy Perry itp. Odpowiedz Link Zgłoś
misspw19 Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 13:00 Hm..3-4 lata .. Moimi ulubionymi wtedy było :Jonas Brothers,Miley Cyrus itp .Gwiazdki Dysneya . Teraz Miley Cyrus <jakoś mi to zostało > Eminem,Rihhana,The chemical Bromanse itp. Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 13:03 oj kurde . kiedyś to te Disneyowskie , Doda , Blog 27 a teraz to Hey Monday , Skillet , The academy is i takie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
love_music Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 13:08 To tak: Najpierw słuchałam pop'u np: Rihanna i taki tam. xD Nawet, Hannah Montana..... (omg, wiem xd) Teraz słucham rocka. <3 I tak zostanie. Słucham głównie Muse, Paramore, 30stm. Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 mhm 26.02.11, 13:09 U mnie cztery lata temu to nawet tak bardzo jak teraz muzyką się nie interesowałam. Najczęściej znajomi mi podawali jakiegoś artystę ,najczęściej byli to : Feel , Doda, Kasia Cerekwicka itp. Ogólnie często to był pop, jako tako elektro i coś tam innego. Do tej pory dużo się zmieniło, oj bardzo dużo. Jakieś 2 lata temu zauważyłam ,że ta muzyka nie ma dla mnie żadnych wartości więc zaczęłam szukać najbardziej odpowiedniego dla mnie gatunku. Od reggae do jazzu ,no i w końcu wylądowałam na rocku. Ale nie ograniczam się tylko do niego ,co to to nie Odpowiedz Link Zgłoś
hopeandsmile . 26.02.11, 13:15 Hm, często zmieniały mi się upodobania muzyczne. Gdy miałam 6-7 lat słuchałam Dody, Blog 27, Ich Troje itp. I tak do 2-3 klasy podstawówki. Następnie słuchałam popu. 5-6 klasa - rock, metal. A teraz słucham wszystkiego co mi się spodoba, wpadnie w ucho. Potrafię najpierw słuchać Katy Perry, później AC/DC, a następnie Swedish House Mafia. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś