trufla Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 17:54 Są porządnie zrobione. Wiem co mówię... Odpowiedz Link Zgłoś
agge Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 17:56 nie wiem, ale mają to coś , ja mam osobiście białe i czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
camille_ BO: 21.02.11, 19:00 Są świetne, bo: Kiedyś kupiłam sobie zwykłe trampki, za ok. 50 zł. I po ok. 2 tyg. rozwaliły mi się całkowicie. A gdy namówiłam mamę na Conversy, nie rozwaliły mi się nawet po 2 latach ... a specjalnie ich nie oszczędzałam ;p No i po za tym zupełnie inaczej wyglądają ... Odpowiedz Link Zgłoś
jasia_xd Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 20:07 Conversy są naprawdę zajebiscie wygodne i długo wytrzymują, mają różne kolory i noo wgl są genialne, a co do ceny to warto zapłacić 150-200 zł na jakiś czas niż płacić 20-50zł co pół roku a i to nie jest sam lans, bo to jednak nie to samo co trampki z marketu Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 20:14 converse - są converse , jest impreza - jest lans - szpan - znaczek - zajebiste - wygodne - wytrzymałe - porządne - gwiazdy je kochają Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 20:15 no raczej niee miałam Conversy po kumpeli starszej która już je trochę znosiła. ja je z rok tyrałam jak nie lepiej i dopiero wtedy się trochę zniszczyły. a poza tym one wyglądają o wiele lepiej niż podróby. a poza tym co? kupisz takie z CCC i zniszczą Ci się od razu ; pp [u]Jak ja nie lubię szukania dziury w całym[/u] Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. a poza tym to jedyne wygodne buty które noszę ;p 21.02.11, 20:19 żadne nie są tak wygodne jak te ; p Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 20:15 nie wie może to że to Converse? niektóre są świetne Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 20:30 bo jest znaczek i lans . lol . a ja nie mam conversów i jest fajnie ; D Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuulka23 Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 20:31 Convers'y są boskie I <3 Convers i trzeba się przekonać a ja mam i nie oddam haha Odpowiedz Link Zgłoś
partyinthe_usa Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 20:37 Dokładnie Wszystko. W 1000%. Od ceny, po znaczek, po to, ze sie nie rozwalaja (mam jedne od trzech lat i żyją bez strat materialnych). Są boskie i tyle ). Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 20:45 Nie wiem... Mi się one nie podobają ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroco Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 20:45 Dużo osób po prostu podnieca się plakietką "Converse" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
superoolah Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 22.02.11, 19:59 Są wygodne, moje ulubiony buty, ładne, pasują do wszystkiego? Są porządne, mają grubą podeszwę więc zimno nie przenika? Odpowiedz Link Zgłoś
nikki712 Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 22.02.11, 20:16 ciekawe spostrzeżenia ;p Ale podeszwa jest gruba Odpowiedz Link Zgłoś
noitsnotgood To samo, co w Martensach - nic. 22.02.11, 21:05 Dodatkowo Martensy są brzydsze od 'zwykłych' glanów. Hahaha, Martensy to nawet nie glany. Odpowiedz Link Zgłoś
witka Też się zastanawiałam. 22.02.11, 21:59 Też się zastanawiałam co w nich ludzi widzą;p dla mnie są one normalne a zauważyłam że ludzie robią wokół nich dużo szumu;p;p Mnie jakoś nie zaciekawiły;p;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 22.02.11, 22:21 ale to jest wkurzające, że jak ktoś ma conversy to już od razu mówicie , że lans. przecież chyba każdy ma jakieś trampki, bo są wygodne, ładne, modne itd conversy to jest oryginał, a te z innych firm to podróby i nie zgadzam się, że są takiej samej jakości bo conversy się dłużej trzymają od tych podrób. Odpowiedz Link Zgłoś
my.versace Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 18.04.11, 08:14 Po prostu są fajne. Nawet takie jakby ''lepsze''. I są drogie. Ja je lubię, ale nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka. convers'y to convers'y .! 18.04.11, 09:19 .' mają w sobie coś wyjątkowego !. coś dzięki czemu chce się je nosić. mam parę convers'ów i wiecie co ? wolniej się rozwalają. osobiście uwielbiam te buty Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 tak samo jak nike, adidas, reebeok... 18.04.11, 13:27 Buty jak każde inne. Fakt, sama mam jedną parę, bo dostałam od taty. Chodzi w nich się równie dobrze jak w "nie-conversach", brudzą się w kit szybko. Ale to jest lans- łał, mam konwersy, jestem kól i dżezi. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 18.04.11, 18:54 Convers'y to Convers'y i tyle w tym temacie. Można powiedzieć że ludzie kupują je dla lansu, może tak rzeczywiście jest? Nie wiem, ja kupiłam: a)dla wyglądu b)dla wygody c)dla lansu<< tak przyznaje się do tego ; p po prostu chciałam pomykać w conversach i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Nie mam pojęcia 19.04.11, 11:02 Ale są beznadziejne. Ich wady: są strasznie niewygodne, są strasznie drogie, są strasznie brzydkie...mówiłam już, że są niewygodne? Wiesz, myślę, że tak jak napisała już jedna z dziewczyn, po prostu lans. Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 19.04.11, 19:24 To sa takie trampki jak kazde inne , a placi sie tylko za znaczek ; / Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 19.04.11, 19:33 wszystkie pro, kól i słit nastolatki mają Conversy. Odpowiedz Link Zgłoś
milus Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 20.04.11, 20:12 Myślę, że to coś w tym, że chcesz się pochwalić ''ooo.. mam trampki Converse, dałam za nie ok. 200zł'' .. może i chciałabym mieć Converse'y, ale nie chce naciagać rodziców na dodatkowe koszta, bo wiem, że mogę sobie kupić tańsze trampki i będzie to samo. Z początku myślałam, że sa bardziej wytrzymalsze, ale jeżeli nie, tonie wiem kto co w nich widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 20.04.11, 22:26 Trampki jak każde inne, ludzie po prostu płacą za znaczek .. Wg mnie większy lans jest adidasem, NIKE, puma, reebook, a nie jakieś conversici <lol2> , oczywiście chciałabym je mieć, ale nie za tak wygurowaną cenę . Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi znaczek po wewnętrznej stronie buta 21.04.11, 12:01 poza tym za zwykłe trampki nie dałabym 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.04.11, 14:56 Ja z moim zamiłowaniem do odwiedzania różnych haszczy i tak bym zaraz je zniszczyła. Może dlatego, że to klasyka i jest szpan, że masz buty Converse. Mi starczą trampki za 20 złoty Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.04.11, 15:02 są wygodne noi ogólnie, tego nie da się opisać. Odpowiedz Link Zgłoś