Dodaj do ulubionych

Czy nosicie bransoletki???

• selena666 TuTAj 22.03.11, 21:20
      A więc tak....Uwiellbiam bransoooletki....Do szkoły to się bardziej tak ładnie dziewczęcu ubieram więc zakładam masę srebnych lub białych koralików...Albo charmsy tongue_out Lecz gdy jestem żę tak powiem bardziej joł ziom ubrana (xD ???) To wtedy jakieś bardziej do tego..jakieś takie zapląśtywane czy shainsy i wgl tongue_out UWIELBIAM BRANSOLETKI ..
    • pofu Re: 24.03.11, 18:06
      ja noszę na lewej ręce takie poprzyczepiane do siebie bransoletki tak zwane filofanowe ( takie co są często ostatnio w Twist'cie ) , a na prawej 4 z muliny .
      mi się podoba : p .

pozdro kwiat .
      - POfU -
      • paulinka. Re: 25.03.11, 18:55
        ja nosze przewaznie z perelek
        czasem rzemyki
        na prawej nosze smile
    • sandrolaxd Re: Czy nosicie bransoletki??? 27.03.11, 13:19
      Noszę, zazwyczaj na prawej. ;d
    • izys Re: Czy nosicie bransoletki??? 28.03.11, 12:58
      Kiedyś nosiłam jedną dużą metalową bransoletkę na prawej ręce. Teraz nakładam czasami parę srebrnych na lewą, tam gdzie noszę zegarek. Ale to jedynie na różnego rodzaju imprezy. Staram na co dzień nie nosić takiej ilości biżuterii wink
    • farnoholiczka Re: Czy nosicie bransoletki??? 31.03.11, 19:10
      tak naprawdę to noszę codzienniesmilekocham branzoletkisercenajczęściej noszę na prawej ręce czasami tylko na lewejkwiat
    • izzzi0003 Re: Czy nosicie bransoletki??? 03.04.11, 20:02
      ja noszę na lewej smile przeważnie są to kolorowe bransoletki . czerwone , żółte , zielone niebieskie itp . . .
    • cotton.caandyy. Re: Czy nosicie bransoletki??? 03.04.11, 20:10
      na lewej :
      SHAINS <3
      CHARMS( trampek, baletnica, lodzik, kuleczka, serce, nutki, motyl)
      PANDORA ( ale podrobiona ;///)
      jakieś z BRAVO takie cienkie
      dwie z napisami
    • vfampirka0 Re: Czy nosicie bransoletki??? 03.04.11, 20:35
      wszystkie bransoletki noszę na lewej ręce oprócz wykonanej przeze mnie z muliny z napisem LINKIN PARK na prawej
    • aniulka785 Re: Czy nosicie bransoletki??? 04.04.11, 14:41
      ale idiotyczne pytanie brawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawobrawo:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana:
    • madalena Re: Czy nosicie bransoletki??? 04.04.11, 14:53
      kiedyś nosiłam zawsze,, nie wyobrażałam sobie jak mogę nie nosić, ale teraz się odzwyczaiłam i rzadko nosze. jak już to na prawej ręce smile
    • imulberry Re: Czy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 08:12
      Najczęściej noszę Lilou, a tak to różnie.
    • monik4 Re: Czy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 08:19
      rzadko noszę chyba że jest okazja
    • leesh Re: Czy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 08:34
      prawie nie noszę bransoletek , jak już to na prawej rece.
    • czarna_. Re: Czy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 08:49
      pewnie smile , na lewej ręce.
      Zazwyczaj jest to rzemyk i dodatkowo bransoletka z perełek, albo koralików.
      Czasem noszę te z muliny.
    • dream_ no raczej >.< 05.04.11, 09:00
      na prawej c:
    • kociak3 Re: Czy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 09:25
      różne, nosze tylko na prawym ręku
    • secret Re: C zy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 09:27
      kocham branzoletki nie wychodze bez nich z domu nosze je na prawej i są dostosowane do stroju
    • donia.19 Re: Czy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 09:31
      tak noszę i to prawie zawsze wink . mam różne i za bardzo nie umiem ich opisać xD nigdy jeszcze nie zastanawiałam sie na której ręce je nosze . może dlatego , że bardzo często na dwóch wink
      • figet11 Re: Czy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 10:28
        noszę. hym... ja zawsze noszę na prawej albo lewej. na zmianę wink
    • cyniczna Re: Czy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 10:43
      czasami..
    • princess132 noszę. 06.04.11, 10:41
      pieszczochy i takie z perełek c:
      na lewej, na prawej mi przeszkadzają, chociaż gdy wracam do domu i tak zazwyczaj ściągam z siebie całą biżuterię.
      strasznie nie podobają mi się te takie gumowe, prawie wszyscy je noszą; ja uważam, że one są brzydkie i kiczowate c:
    • karmel_ Re: Czy nosicie bransoletki??? 06.04.11, 11:19
      różnie to bywa. i różne ubieram
    • love.rock.girl Re: Czy nosicie bransoletki??? 06.04.11, 12:17
      Na lewym nadgarstku mam taką stalową bransoletkę - to jest taki łańcuch z blaszką na grawer, a na prawym czarną żyłkę z wisiorka.
    • rikkki hemm 06.04.11, 12:59
      raczej nie, a jeśli już to na prawej. ale ogólnie nie lubię za dużo biżuterii, tylko kolczyki itp big_grin
    • nusia123 Czy nosicie bransoletki??? 06.04.11, 19:09
      codziennie!
      zawsze na prawej ręce i od gumowych poprzez sznurkowe, łańcuszkowe i koralikowe po plastikowetongue_out
    • beemazzy Re: Czy nosicie bransoletki??? 06.04.11, 19:24
      zawsze mam dużo bransoletek, uwielbiam je *_* noszę na prawej ręce, nigdy nie mam mniej niż pięć i zawsze noszę czarmsy. a oprócz nich, to takie ze smyka albo empiku, takie co mają różne kształty big_grin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka