selena666 TuTAj 22.03.11, 21:20 A więc tak....Uwiellbiam bransoooletki....Do szkoły to się bardziej tak ładnie dziewczęcu ubieram więc zakładam masę srebnych lub białych koralików...Albo charmsy Lecz gdy jestem żę tak powiem bardziej joł ziom ubrana (xD ???) To wtedy jakieś bardziej do tego..jakieś takie zapląśtywane czy shainsy i wgl UWIELBIAM BRANSOLETKI .. Odpowiedz Link Zgłoś
pofu Re: 24.03.11, 18:06 ja noszę na lewej ręce takie poprzyczepiane do siebie bransoletki tak zwane filofanowe ( takie co są często ostatnio w Twist'cie ) , a na prawej 4 z muliny . mi się podoba : p . pozdro . - POfU - Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka. Re: 25.03.11, 18:55 ja nosze przewaznie z perelek czasem rzemyki na prawej nosze Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Czy nosicie bransoletki??? 27.03.11, 13:19 Noszę, zazwyczaj na prawej. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
izys Re: Czy nosicie bransoletki??? 28.03.11, 12:58 Kiedyś nosiłam jedną dużą metalową bransoletkę na prawej ręce. Teraz nakładam czasami parę srebrnych na lewą, tam gdzie noszę zegarek. Ale to jedynie na różnego rodzaju imprezy. Staram na co dzień nie nosić takiej ilości biżuterii Odpowiedz Link Zgłoś
farnoholiczka Re: Czy nosicie bransoletki??? 31.03.11, 19:10 tak naprawdę to noszę codzienniekocham branzoletkinajczęściej noszę na prawej ręce czasami tylko na lewej Odpowiedz Link Zgłoś
izzzi0003 Re: Czy nosicie bransoletki??? 03.04.11, 20:02 ja noszę na lewej przeważnie są to kolorowe bransoletki . czerwone , żółte , zielone niebieskie itp . . . Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Czy nosicie bransoletki??? 03.04.11, 20:10 na lewej : SHAINS <3 CHARMS( trampek, baletnica, lodzik, kuleczka, serce, nutki, motyl) PANDORA ( ale podrobiona ;///) jakieś z BRAVO takie cienkie dwie z napisami Odpowiedz Link Zgłoś
vfampirka0 Re: Czy nosicie bransoletki??? 03.04.11, 20:35 wszystkie bransoletki noszę na lewej ręce oprócz wykonanej przeze mnie z muliny z napisem LINKIN PARK na prawej Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka785 Re: Czy nosicie bransoletki??? 04.04.11, 14:41 ale idiotyczne pytanie :brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana::sciana: Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Czy nosicie bransoletki??? 04.04.11, 14:53 kiedyś nosiłam zawsze,, nie wyobrażałam sobie jak mogę nie nosić, ale teraz się odzwyczaiłam i rzadko nosze. jak już to na prawej ręce Odpowiedz Link Zgłoś
imulberry Re: Czy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 08:12 Najczęściej noszę Lilou, a tak to różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Czy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 08:19 rzadko noszę chyba że jest okazja Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Czy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 08:34 prawie nie noszę bransoletek , jak już to na prawej rece. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_. Re: Czy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 08:49 pewnie , na lewej ręce. Zazwyczaj jest to rzemyk i dodatkowo bransoletka z perełek, albo koralików. Czasem noszę te z muliny. Odpowiedz Link Zgłoś
kociak3 Re: Czy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 09:25 różne, nosze tylko na prawym ręku Odpowiedz Link Zgłoś
secret Re: C zy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 09:27 kocham branzoletki nie wychodze bez nich z domu nosze je na prawej i są dostosowane do stroju Odpowiedz Link Zgłoś
donia.19 Re: Czy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 09:31 tak noszę i to prawie zawsze . mam różne i za bardzo nie umiem ich opisać xD nigdy jeszcze nie zastanawiałam sie na której ręce je nosze . może dlatego , że bardzo często na dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
figet11 Re: Czy nosicie bransoletki??? 05.04.11, 10:28 noszę. hym... ja zawsze noszę na prawej albo lewej. na zmianę Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 noszę. 06.04.11, 10:41 pieszczochy i takie z perełek c: na lewej, na prawej mi przeszkadzają, chociaż gdy wracam do domu i tak zazwyczaj ściągam z siebie całą biżuterię. strasznie nie podobają mi się te takie gumowe, prawie wszyscy je noszą; ja uważam, że one są brzydkie i kiczowate c: Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Czy nosicie bransoletki??? 06.04.11, 11:19 różnie to bywa. i różne ubieram Odpowiedz Link Zgłoś
love.rock.girl Re: Czy nosicie bransoletki??? 06.04.11, 12:17 Na lewym nadgarstku mam taką stalową bransoletkę - to jest taki łańcuch z blaszką na grawer, a na prawym czarną żyłkę z wisiorka. Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki hemm 06.04.11, 12:59 raczej nie, a jeśli już to na prawej. ale ogólnie nie lubię za dużo biżuterii, tylko kolczyki itp Odpowiedz Link Zgłoś
nusia123 Czy nosicie bransoletki??? 06.04.11, 19:09 codziennie! zawsze na prawej ręce i od gumowych poprzez sznurkowe, łańcuszkowe i koralikowe po plastikowe Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Czy nosicie bransoletki??? 06.04.11, 19:24 zawsze mam dużo bransoletek, uwielbiam je *_* noszę na prawej ręce, nigdy nie mam mniej niż pięć i zawsze noszę czarmsy. a oprócz nich, to takie ze smyka albo empiku, takie co mają różne kształty . Odpowiedz Link Zgłoś