Dodaj do ulubionych

O sobie - pomocy !

26.02.11, 11:24
A więc tak : mam pewien problem.
Dotyczy strony Kotek.pl
Otóż chciałabym zmienić swoją rubrykę : o sobie , na moim koncie.
Jednak gdy już wpisuję cały nowy mój opis, i chcę zapisać to wyskakuję mi : NAPISZ COŚ O SOBIE .
Kurde , niby jak skoro już wpisałam ?
I tak o to mój nowy opis za Chiny nie chcę mi się zapisać , grrr .
Napisałam już do Kotka, ale oni mi nie odpisują !
Pomocy , chce nowy opis .
Obserwuj wątek
    • ilolita O sobie - pomocy ! 26.02.11, 11:25
      Mój stary opis brzmi tak :
      MÓJ EMAIL TO SALUTNATALIA@GMAIL.COM - MACIE JAKIEŚ PROBLEMY - PISZCIE CHĘTNIE PODYSKUTUJE . : )

Ssijii .

nie oglądaj .

nie czytaj .

lecz podziwiaj . '

X 3 ananasy ,
      X 3zwierzęta .
      X 3 rysÓwanie .
      X 3 Internet .
      X 3 Może ciebie .
      X3 Szkołe tylko w wakacje, ferie i inne wolne dni .
      X 3 Cheezburgery z McDonalda . !

Dzieci wybiegające na przerwe.
      Jak ktoś coś zapomina. T^T.

I te inne gÓwnaa . xd

Srutututu . pl

Jednak chciałabym żeby brzmiał tak :
      LOVE SUCKS !

słucham : pop , r & b , dance , rock , poprock
      oglądam : komedie , dramaty , filmy romantyczne , anime
      charakter : ambitna , chaotyczna , dowcipna , dyskretna , inteligentna , kreatywna , miła , naiwna , nieufna , nieśmiała , przyjazna , punktualna , roztargniona ,wrażliwa , wygadana , zabawna , zakręcona ,

lubię :
      lody smietankowe , krunchies z KFC , cheesburgegry z Maka , dużo jeść, ananasy , czarną herbatę Sagę , Bravo G!rl , Dziewczyna , Magazyn 13- natolatki , Victor Gimnazjalista , moje łózko , Michaela Jacksona , Bruno Marsa , fejsa , radio Kotek.fm , klawiaturę QWERTY , $ $ , zł , euro , Motorolę Milestone , Nokię C6 , opalanie się , zakupy ( ! ) , H & M , Orsay , Reserved , Converse , House , Troll , Uggsy , Croppa , piosenkę " Breakaway " , Nexta , sukienki , tank- topy , laptopy , t- shirty , mp5 , angielski , kawały , kwiatki , Nestea , Chipicao , pić , " Pamętnik księżniczki " , " Annoying orange " na youtube , mojego psa , francuski , francuski manikiur , " South park " , " Happy tree friends " , Pragę , wakacje , pizzę , W- Z , sztukę , śnieg , Walię , Heavenscroft Avanue , Trafford Centre , Salford City Centre , shaki , aquparki , komiksy , komixxy.pl , Rewal , Halloween , cukierki , gumę do żucia no i of course zwierzęta .

nie lubię :
      jak ktoś coś krytykuję choć sam nie jest lepszy , albo choć sam tak nie umie , dzieci wybiegające na przerwę , chorować , ID - JOT - EK takich jak wszystkie Ady na świecie , Pati , Vici , szkoły , ryb , krewetek , upałów , octu , zminych nóżek , serniku , telefonów bez wysuwanej klawiatury , tandetnych ozdóbek , Dody .

Życie człowieka można zniszczyć na wiele rożnych sposobów. Lecz do najboleśniejszych można zaliczyć wbicie noża w plecy, sytuacje kiedy przyjaciel okazuje się wrogiem.

( nie kopiować ! )
    • corba 26.02.11, 11:37
      sądzę, że to dlatego iż jest za dużo tekstu .
    • superoolah Re: O sobie - pomocy ! 26.02.11, 11:47
      za długie, możesz to napisac na swoim blogu.
    • laurilla musisz to skrócić ;) 26.02.11, 11:55
    • ilolita O sobie - pomocy ! 26.02.11, 12:08
      kissDzięki , już skróciłam odrobinkę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka