Dodaj do ulubionych

jak mam namówić przyjaciółkę...?

26.02.11, 20:49
żeby pojechała ze mną na koncert sgm ...jest dosłownie w następnym mieście obok naszego tata by nas zawiózł i wgl. ale ona cos nie chce się zgodzić...co robić..pomóżcie..to dla mnie chole*nie ważny koncert...to by było spełnienie moich marzeń..pomocyy!!!
Obserwuj wątek
    • angel1117 błagammm.. 26.02.11, 20:50
      • angel1117 Re: błagammm.. 26.02.11, 20:50
        • niemampomyslu Może po prostu ich nie lubi? 26.02.11, 20:53
          Też bym sie nie zgodziła.
          • linda Re: Może po prostu ich nie lubi? 26.02.11, 21:04
            No ja osobiście też poszłabym w ślady przyjaciółki brawo

Nie wiem jakie marzenie , ale ok . Może zwyczajnie nie chce wydawać kasy na wstęp . O ile to wgl. coś kosztuje surprised
            • linda Re: Może po prostu ich nie lubi? 26.02.11, 21:09
              linda napisał(a):

> No ja osobiście też poszłabym w ślady przyjaciółki brawo
              >
              > Nie wiem jakie marzenie , ale ok . Może zwyczajnie nie chce wydawać kasy na wst
              > ęp . O ile to wgl. coś kosztuje surprised

Albo poproś ją , powiedz , że naprawdę nie masz z kim pojechać i na pewno nie będzie się nudzić. Z tym , że na świecie istnieją ludzie , którzy po prostu nie tolerują takiej muzyki. Jak już wcześniej pisałam może nie chce wydawać pieniędzy w błoto. Bo dla niej to błoto.wink
    • niemampomyslu jak ona nie chce, nie możesz jechać sama? 26.02.11, 21:06
      • angel1117 Re: jak ona nie chce, nie możesz jechać sama? 26.02.11, 21:17
        ale ja pytałam co mam zrobić żeby ją zachęcić żeby pojechała,,,aha i nie nie mogę jechać sama..
    • light Re: jak mam namówić przyjaciółkę...? 26.02.11, 21:22
      Może nie lubi tego zespołu albo rodzice nie chcą jej puścić przez troskę?

Cholera to nie wulgaryzm. Albo raczej nie do tego stopnia, żeby go cenzurować.
    • angie2 Re: jak mam namówić przyjaciółkę...? 26.02.11, 21:24
      Też tak mam często. Chcę gdzieś pójść z przyjaciółką, a ona się nie zgadza, chociaż nic jej to nie szkodzi. Dla mnie to jest dziwne i nienormalne. Ja zrobiłabym dla niej coś takiego.
    • ciapolka f a c e p a l m 26.02.11, 21:26
      no i co z tego ze to twoje marzenie? że pomyslałas ze ona tez ma własne zdanie? albo ona po prostu nie ma pieniedzy na taki koncert? nie namawiaj ludzi do czegos czego nie chca (hm)
    • by_moonlight Re: jak mam namówić przyjaciółkę...? 26.02.11, 21:34
      Jeśli nie chce, to jej nie namawiaj. Nie widzę sensu w tym, że pojedziecie razem na koncert, na którym ty będziesz się bawić, a ona siedzieć i spoglądać na zegarek. Jeśli aż tak ci na tym zależy to poszukaj kogoś innego, kto mógłby (a przede wszystkim chciałby) z tobą pojechać.
    • beemazzy Re: jak mam namówić przyjaciółkę...? 26.02.11, 21:42
      jak nie chce, to jej nie zmuszaj - ma prawo.
      jedź z kimś innym.
      • paramorehayley_ Re: jak mam namówić przyjaciółkę...? 26.02.11, 21:48
        ale masz problemy .
        jedź sama . w końcu to ty chcesz usłyszeć to na żywo . nie możesz jej zmusić . ale w żadnym razie nie rezygnuj, jeśli jej jednak nie przekonasz, bo potem będziesz żałować .
        i ciesz się, że tata cię zawiezie, nie będziesz się sama włóczyła .
        • jessicakaulitz Re: jak mam namówić przyjaciółkę...? 26.02.11, 22:50
          Przekonuj ją, to może się zgodzi xd Rozumiem Cię, bo też nie chciałabym jechać na koncert bez swojej przyjaciółki ^^
    • dulcecita Najpierw się dowiedz dlaczego nie chce jechać..--> 26.02.11, 23:01
      1 Może jej rodzice mają kłopoty finansowe, a ona wstydzi się powiedzieć...
      2 Może po prostu nie lubi tego zespołu;p
      3 Może miała już coś zaplanowanegowink
      4 Może nie lubi tłoków, ścisku i dużej ilości ludzi/ jest nieśmiała.
      Nie mam więcej pomysłów. Skoro przyjaciółka nie chce jechać to może pojedź z inną osobą, albo powiedz, że jak z tobą pojedzie to w zamian zrobisz co ona zechce big_grin
      • michelle_ Re: Najpierw się dowiedz dlaczego nie chce jechać 27.02.11, 09:43
        skoro jesteś jej przyjaciółką, to zrozum, że może nie chce jechać na koncert. i skoro powiedziała ci 'nie' to uszanuj jej zdanie. tak robią przyjaciółki. a jeśli sama nie możesz jechać, jedź z rodzicami. ja w tym problemu nie widzę, często chodzę z mamą na koncerty i bardzo dobrze się bawię.
        • sysiek4444 Re: Najpierw się dowiedz dlaczego nie chce jechać 27.02.11, 10:37
          problem masz, skoro nie chce to nie. nie naciskaj. bo to może się źle skończyć.