27.02.11, 19:53
Na pewno wśród was jest wiele osób ze skoliozą. Ja miałam duże skrzywienie kręgosłupa i w wakacje przeszłam operację. teraz jestem już prosta, ale wciąż mam wystającą łopatkę. lekarz powiedział że mogę przejść drugą operację żeby mieć proste plecy. Zastanawiam sie czy sie zgodzić...
Czy ktoś z was miał operację? doradźcie mi i piszcie o sobiekiss
Obserwuj wątek
    • urszulka2691 skolioze mam ale operacji nie miałam 27.02.11, 19:55
      ja mam skolioze dwółukową dosyc duża ale tylko z lopatką to za bym sie raczej zastanowiła czy nie lepiej jakies cwiczenia czy cs a nie od razu operacja;/
    • trufla Re: skolioza 27.02.11, 20:05
      Mam skoliozę, ale nie przechodziłam operacji. Chodzę co jakiś czas na specjalne ćwiczenia i wada sama się koryguje. Jest git...
      • kawaiikimie Re: skolioza 27.02.11, 20:11
        Też mam, ale ćwiczę i samo się koryguje. Zapytaj się, czy u Cb nie wystarczą ćwiczenia. smile

Pomóż!

www.kotek.pl/kotek_forum/02,3006,122675537,122675537,Wybaczy_CZy_nie_wybaczy_.html
    • californiagirls Moja siostra wczoraj pojechala do senatorium ! 27.02.11, 20:09
      bo tez ma skrzywienie kręgosłupa
    • joanie sorki 28.02.11, 20:53
      może żle to ujęłam z tą łopatką. mam garb żebrowy czyli po jednej stronie pleców żebra są odkształcone i bardziej wystające. wygląda to mniej więcej tak
      www.rehababy.com.pl/img_art/0111_0007.JPG. no może trochę mniejszy jest u mnie. proszę o pomockiss
      • th4ever Re: sorki 28.02.11, 22:19
        sorry dopiero teraz zobaczyłam twój post.. big_grin (ten drugi.)
        Moim zdaniem raczej powinas sie zdecydowac..
        znaczy nie wiem w jakim stadium jest teraz to u cb.. big_grin
        Ale moim zdaniem tak..
    • th4ever Re: skolioza 28.02.11, 22:16
      Ja nie miałam operacji..ale mój kręgosłup jest skrzywiony.. i to chyba bardzo...

Hm . Czy na ten zabieg masz sie zgodzić?
      Sama nie wiem...Rozważ za i przeciw..
      Moim zdaniem omów to szczegółowo z mamą lub tatą (albo osobą, której ufasz i się troche na tym zna...Może nawet z samym lekarzem prowadzącym..)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka