Dodaj do ulubionych

najstraszniejszy horror c(:

06.03.11, 12:25
no właśnie, jakie jest wasze zdanie? Jaki horror jest najlepszy/najstraszniejszy ? Nie oglądam horrorów, bo za bardzo się ich boję ;D. Oglądam teraz "Nieodebrane Połączenie" i co chwilę pauzuje i wrzeszcze. ;P. Może i nie jest straszny, ale jestem przyzwyczajona do komedii / komedii romantycznych wink.

Więc wypowiadać się!

pomysł na wątek: przy oglądaniu "Nieodebrane Połączenie" wink
Obserwuj wątek
    • kara4454 Re: kara4454 06.03.11, 12:30
      widmo-najstraszniejszy jaki oglądałam
      • merley_ Re: 17.03.11, 18:04
        shutter - widmo
        *.*
    • olckaa Re: najstraszniejszy horror c(: 06.03.11, 12:36
      paranormal activity 1 i 2
    • by_moonlight Re: najstraszniejszy horror c(: 06.03.11, 12:38
      Prawdę mówiąc nie udało mi się odkryć horroru, który przeraziłby mnie tak bardzo, że trzęsłabym się ze strachu. Myślę, że "Klątwa" jest niezłym filmem, oczywiście, jeśli przerażają cię tajemnicze dziewczyny w długich czarnych włosach opadających na twarz. wink Ja ponadto bardzo lubię "Krzesło diabła" i "Pogłos" (głównie za fabułę i podkład muzyczny - naprawdę świetny film).
      • ja4everxd Re: najstraszniejszy horror c(: 17.03.11, 17:52
        "Klątwa"
    • ciapolka __________________________________________________ 06.03.11, 12:44
      szczerze powiedziawszy mnie horrory nie ruszają bo wiem że to film, ketchup czy lekcje aktorstwa...
      • ixxprincessxxi Re: _____________________________________________ 19.03.11, 09:44
        Mnie tez tak horrory nie ruszają bo wiem, że to tylko film. Ale moim zdaniem horrory powinny straszyc a nie obrzydzać. smile
        Fajny jest ring, stary ale podobał mi się :p
    • charlotte__ Re: najstraszniejszy horror c(: 06.03.11, 12:55
      Klątwa ;D Paranormal Activity też jest nieźle straszne,
      wczoraj oglądałam.
    • jonasofanka psik psik odświezaczem :P 06.03.11, 14:13
      • atka21 Re: 14.03.11, 11:15
        paranormal activity 1, oglądałam jakiś miesiąc temu zamiast w-fu bo mieliśmy zastępstwo w szkole (na lekcji były same dziewczyny) ale horrorów jakoś często nie oglądam
    • madziusia...xd Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 11:38
      'TY BĘDZIESZ NASTĘPNA' to jest super i straszne...naprwde straszne
      • hannah24 Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 11:41
        niedawno oglądałam Paranormal Activity , zajebisty film : D nawet straszny , bo podobno wszystko co tam było wydarzyło się na prawdę .. mvahah XDD " Przepowiednia '' też fajny horror kiss
    • maja5 Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 12:13
      Był taki co ludzie chorzy jedli mięso ludzkie i żyli w lesie deszczowym! ale nie pamiętam nazwybig_grin. ale nie bałam się, bo jestem tongue_outprzyzwyczajona do horrorów! i je kocham!
      każdybrawow szkole bije mi brawa xD mówią że jestem rodzajem twardzielka i mam klub z chłopakami!smileshockcool . więc nie jesteśmy podobne xD shocksurprisedtongue_out
      • blondie. Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 17:34
        Zdaje mi się że mówisz o "Droga bez powrotu" tongue_out Oglądałam. xD
        Ale jeżeli chodzi o horrory to uwielbiam "Rec" 1 i 2 a teraz czekam na 3 big_grin
        Jeszcze "Paranormal Activity"... Dwójki nie oglądałam więc nie wiem.
        No i oczywiście "Koszmar z ulicy Wiązów". smile
        Oglądałam dużo horrorów. Ale wszystkich to ja nie pamiętam. big_grin
      • rose_ Re: najstraszniejszy horror c(: 18.03.11, 21:44
        maja5 napisał(a):

> Był taki co ludzie chorzy jedli mięso ludzkie i żyli w lesie deszczowym! ale ni
        > e pamiętam nazwybig_grin. ale nie bałam się, bo jestem tongue_outprzyzwyczajona do horrorów
        > ! i je kocham!
        > każdybrawow szkole bije mi brawa xD mówią że jestem rodzajem twardzielka i ma
        > m klub z chłopakami!smileshockcool . więc nie jesteśmy podobne xD shocksurprisedtongue_out

"Droga bez powrotu" chyba. Oglądałam 2 miesiące temu, nie było straszne, śmiać mi się chciało, nie zrozumiałam tylko końca, ale git.
        Takie jakieś straszne to Blair Witch Project, Shutter, Silent Hill (szczerze powiedziawszy nie pamiętam, ale chyba był fajny... zrozumcie, miałam z 6 lat xD), pierwsza część Resident Evil (za żadne skarby nie oglądajcie ostatniej, bo zaśniecie, pozostałe też nie najlepsze). Krwawe to Piła oczywiście (w 3D to się niektórzy mogą popłakać xD), Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną, reszty nie pamiętam.

pytanie: dlaczego uważacie, że bardzo śmieszny horror pt. REC i REC2 jest straszny?

• rose_ aaa, ring ;P 18.03.11, 21:46
          Niby nic takiego, ale chwilami ogarnia cię przerażenie, że dostaniesz fajną kasetę odbierając paczkę. Ja tak nie miałam, choć pewnie są takie osoby. xD
    • marsjanka115 x__x 14.03.11, 12:19
      hmm nie wiem może ring ?
      • suffering Never say Never. nie ogladajcie sami.. 15.03.11, 15:18
        XD.
    • trixy Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 12:28
      Piła 6
    • seneka4 Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 13:14
      'Wzgórza mają oczy' jak na horror bardzo fajny film. (;
      • lovegaga13 Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 18:02
        Egzorcyzmy Emilly Rose, naprawdę świety horror.Nie tak bardzo straszny , ale oparty na faktachwink
    • kicia234 Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 13:42
      Dla mnie najstraszniejszy to "Panormal Activity" czy jakoś tak a komedii romantycznych nie nawidze bo to głupkowate filmy w których nic sie nie dzieje. Aha i jeszcze świetne horrory to "Resident Evil" polecam! Ostrzegam że to film o zombie. Bardzo je lubie smile cool
    • olcia5 Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 13:45
      ,,egzorcysta'' i zdecydowanie ,,omen'' po omenie długo nie mogłam spać strasznie mnie przeraził i nadal siedzi w mojej psychice.
    • klaudiau11 ; d 14.03.11, 13:51
      Nie zasadniczo nie oglądam horrorów, ale ostatni jaki oglądam to The Ring ; d
    • monik4 Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 14:03
      Moim zdaniem to " Klątwa:
      • pinkara76 Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 14:49
        Śmiertelne błogosławieństwo
    • star_is_best Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 14:05
      paranormal activity
    • bad_alex delikatna, 14.03.11, 14:18
    • julka_18 Ring? nie wiem, dużo ich widziałam. :D 14.03.11, 14:24
    • bizzbee Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 14:40

REC
      Paranormal Activity
      Final Destination
      Amusement
      House Of Wax
      Swimming Pool
      Monja
      Exorcism of Emily Rose
      Ring
      Child's Play
      Amityville Horror
      The Texas Chainsaw Massacre
      Hills Have Eyes
      Orfanato
      Grudge
      Urban Legends: Bloody Mary
      Saw
      Halloween
      Boogeyman
      See No Evil
      1408
      Legion
      Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
      Unborn
      Blair Witch Project
      Mirrors
      Nightmare on Elm Street
      I Know What You Did Last Summer
      Omen
      Fairy-haired Baby
      Siostry Syjamskie

nie wiem czy będą dla ciebie straszne, skopiowałam po prostu kilka z mojej listy obejrzanych;p na mnie horrory nie działaja, mimo wszystko lubie.
    • xxxshexxx Tutaj ;D 14.03.11, 15:05
      Obejrzałam tysiąc pięcet sto dziewięcet horrorów i największe wrażenie wywarły : "Paranormal Activity " (1 część) i "Udręczeni". Polecam big_grin
    • madalena Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 15:16
      nie oglądam horrorów, bo nie lubię, tylko się stresuję i boję, a przy filmie to chcę się wyluzować. jedyny jaki "horror" oglądałam to Oszukać przeznaczenie wszystkie części ale to nie jest straszny film. no i jeszcze paranolmal aktivity, ale przy tym to się śmiałam. no a tak to polecam The ring.
    • zukolover Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 15:17
      Ostatnio oglądałam 'Nocny pociąg z mięsem' i jak dla mnie był straszny. smile Ogólnie oglądam mało horrorów, ale przypominam sobie jeszcze 'Smakosza' i 'Kostnicę', ale z tego co pamiętam, to 'Kostnica' miała dziwne zakończenie.
    • madzia2710 Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 15:19
      Bez wątpienia Piła 7. Jedyny horror jaki oglądałam i to jeszcze w kinie w 3D! To było straszne. I dzień przed moimi urodzinami.
    • evermore Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 15:21
      Paranormal Activity
      Mocno działa na psychikę
      Wskazane jeśli nie chcesz zasnąćwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka