joola97 Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 15:24 obejrzałam mnóstwo horrorów ale paranormal activiti był chyba najlepszy. do końca trzyma w napięciu... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 15:33 paranorml activity krzyk udreczeni nocny pociag z miesem ale i tak nie boje sie horrorow Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: najstraszniejszy horror c(: 15.03.11, 19:46 wzgórza mają oczy teksańska masakra piłą mechaniczną piła 6,7 oszukac przeznaczenie noo nawet ;d Odpowiedz Link Zgłoś
k_stew748 Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 15:39 ja też nie ogladam bo się boję.;] więc nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lola013 ` Paranormal activity 1 i 2 .. 14.03.11, 15:50 Jedyny horror, którego się bałam. A ja nie z tych bojących ;p Odpowiedz Link Zgłoś
xfrotkax Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 15:53 a więc tak jedynym filmem którego nie obejrzałam do końca bo aż sikałam w majtki to :,, Egzorcyzmy Emily Rose,, W tedy leciał w Tv a tak to nie umiem go znaleźć na żadnej stronce z filmami, ale moim horrorem nr 1 jest ,,The ring,, I i II . Mistrzostwo . <br /> Jedynka może nie jest straszna ale warto obejrzeć ze względu na fabułę ( w sam raz dla cb) a dwójka jest najlepsza bo i straszniejsza a fabuła nadal się ciągnie! Świetne , świetne . Ponoć w 2012 ma być Ring 3 !( młahaha) A a paranolmal activity to taka bajeczka, w ogóle nie ciekawa , nudna i bez fabuły. Nie ,to nie było na faktach ale nagrania monitoringiem miały sprawić wrażenie rzeczywistości. To egzorcyzmy Emily Rose są na faktach. Polecam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kris555 Horror :serce: 14.03.11, 15:55 Uwielbiam Horrory i oglądałam ich bardzo dużo więc tym co nie oglądali polecam: -Martwą cisze -Boogeymana 2 -Lustra i Nieproszonych gości (może nie jest to straszne ale strasznie mi się podobał ten film) Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 16:35 oglądałam krwawa mary, nieuleczalny strach i nieodebrane połączenie. ostatni z tych trzech jest moim zdaniem najstraszniejszy. ale to jeszcze nie jest mega straszny ;d Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 16:51 ale nieodebrane połączenie tylko w japońskiej wersji jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
superagniesia Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 17:27 "Shrek ma wielkie oczy" heh nie no żart Odpowiedz Link Zgłoś
bieberovaa_xd Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 17:41 Dla mnie najfajniejszy horror to Gothika . : > Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 17:55 Ymmm teraz niedługo będę oglądać 'Klątwe' mam nadzieje że to będzie dobre od niedawna zaczęłam właśnie oglądać horrory i oglądałam 'Rec' takie sobie 'Paranormal activity' wszyscy mnie tym tak straszyli ja przygotowana na najgorsze wzięłam koc a tu co DUPA nuda i to straszna jeszcze oglądnęłam 'Lśnienie' ymm to bardziej siądzie na psychice niż wystraszy i pare innych ale nie chce mi się pisać Odpowiedz Link Zgłoś
kakusiaa__ Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 18:03 Najstraszniejsze dla mnie to " Nieodebrane połączenia " i " Klątwa " . Odpowiedz Link Zgłoś
mada144 Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 18:20 paranormal activity 1,2 i paranormal entity Odpowiedz Link Zgłoś
alice176 Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 18:23 To będzie tak... ''Dom z kości" myślałam że walne ze strachu.... "Lustra" , "Rec"... Odpowiedz Link Zgłoś
jesturoczo Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 18:59 Nie oglądałam za dużo ale najstraszniejszy to Paranomal activity. Był bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś
angela_xd Uwielbiam horrory!! 14.03.11, 20:29 Wiele mam w swojej kolekcji, ale no nie umiałbym powiedzieć który tak na prawdę był najstraszniejszy : ) Odpowiedz Link Zgłoś
hera.xd Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 20:48 Też nie gustuje w horrorach , ale Lustra straszny jest ! <br /> Odpowiedz Link Zgłoś
werix3 .. 14.03.11, 20:49 dużo jest strasznych . ale polecam : Paranormal Activity . : ) . , Basen , Smakosz , Oszukać Przeznaczenie , i jak chcesz taki drastyczny to Piła . xd Odpowiedz Link Zgłoś
milla_17_nick buu ! 14.03.11, 21:13 Udręczeni .. sikałam ze strachu ;d. Przerażający film to ' delikatna' ... nie moglam spac po tym . Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 21:35 rec, paranormal activity, blair witch project Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: najstraszniejszy horror c(: 14.03.11, 22:03 Dla mnie najstraszniejszym horrorem jest otworzyć taką czekoladę !! A tak naprawdę to nie wiem . Oglądnęłam mnóstwo horrorów i szczerze mówiąc bałam się po tylko kilku z nich. Hymmm... może " krąg " ( japoński ring ) ? oglądałam go jak tylko wyszedł i był to mój pierwszy horror , którego oglądnęłam i po którym się bałam. Więcej tyle o ile nie pamiętam , ale jak sobie przypomnę to napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
smoothie (KLIK) 15.03.11, 14:09 Justn Bieber - Never Say Never. haha, żart. Najbardziej przeraziło mnie Paranormal Activity 1 i 2, Krzyk, Rec. Odpowiedz Link Zgłoś