cukiereczek125 14.03.11, 19:33 Jakie są wasze ulubione piosenki eminema. moje to sing for the moment i lose yuorshelf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michaelka Re: było. 18.03.11, 19:48 Sama zakładałam. Moja uwielbiam wszystkie nie umiem wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Eminem-Ulubiona piosenka 18.03.11, 20:07 hmm. Beautiful i wiele innych, ale ta jest naj. Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Eminem-Ulubiona piosenka 18.03.11, 20:19 Lose yourself i When I'm gone Odpowiedz Link Zgłoś
madziaa_em Re: Eminem-Ulubiona piosenka 18.03.11, 20:27 Wszystkie są cudne ;* Ale ostatnio mam fazę na "Must Be The Ganja" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Eminem-Ulubiona piosenka 18.03.11, 20:26 Beautiful Lose yourself When im gone Just lose it Without me Elevator 3 am My dad's gone crazy With anerica Bussnies Sing for the moment Superman mam ich o wiele, wiele, wiele, wiele...wiecej ale te sa naj EMINEM IS KING OF RAP!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: The Real Slim Shady <33 18.03.11, 21:53 To jest mistrzostwo^^ Ogólnie Eminem tworzy świetną muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Eminem-Ulubiona piosenka 19.03.11, 14:47 trudno wybrać najfajniejszą ostatnio wkręciło mi się: Kill you business ass like that Smack that (Akon ft. Eminem0 My band (ft. D12) A tak to uwielbiam już bardzoo długo: Sing for the moment Lose Yourself The real Slim Shady Mockingbird Mosh When I'm gone Like toy soldiers Beautiful My mom Hello cóż. to nie wszystkie, a nie chce mi sie dalej myśleć i wymieniać :3 Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Eminem-Ulubiona piosenka 19.03.11, 14:59 cała płyta "Relapse" i When I'm gone Just lose it Superman Without me The real Slim Shady Not afraid love HIM Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: Eminem-Ulubiona piosenka 23.08.11, 13:58 like toy soldiers, when i'm gone, beautiful, lose yourself, mockingbird Odpowiedz Link Zgłoś
diekatja Re: Eminem-Ulubiona piosenka 23.08.11, 15:19 - Like Toy Soldiers - Mockingbird - Lose Yourself - When I'm Gone Odpowiedz Link Zgłoś