Dodaj do ulubionych

problem mam

17.03.11, 11:25
a ja mam problem z dziewczynami ode mnie z klasy.
tzn one są takie trendy i w ogóle wszyscy je lubią. a to ten typ, który nosi wysokie buty i ma kilo tapety na twarzy. fajnie jest być lubianym ale chyba nie trzeba przy tym nakładać na siebie więcej makijażu, niż ubrań?? indifferent co myślicie?
Obserwuj wątek
    • gemmadoyle Re: problem mam 17.03.11, 11:41
      Ty przynajmniej nie nakładasz sobie makijażu i nie niszczysz sobie cery. One w wieku 35 lat będą wyglądały na 45, a ty pozostaniesz ładna.wink Założe się że te dziewczyny zbyt mądre nie są. Poza tym takie osoby nie są naprawdę lubiane, ponieważ ludzie kolegują się z nimi tylko ze względu na popularnośc. Głowa do góry!big_grin
    • jojo... Re: problem mam 17.03.11, 11:48
      Też tak uważam ;/ Niestety coraz częściej idąc ulicą widzę te 'plastiki'.
      Na szczęście u mnie w sql jest ich mało tongue_out
    • dusssia Re: problem mam 17.03.11, 11:56
      to bardzo częsty problem . Niestety tacy ludzie są i nic na to nie poradzisz, ty za to pamiętaj że zawsze warto być sobą, i chyba lepiej mieć np jednego zaufanego przyjaciela niż tak jak z pewnością tez dziewczyny wielu przyjaciół ale fałszywych którzy trzymają sie z nimi tylko dlatego że są popularne w szkole, nie przejmuj się nimi i zawsze BĄDŹ SOBĄ ! ;*kisskiss
    • kingella24 Re: problem mam 17.03.11, 12:29
      ich życie - ich sprawa wink
    • sopwil / 17.03.11, 12:38
      Jeżeli ktoś jest szczery i sympatyczny to nie musi byc modnie ubranym żeby byc lubianym (sorry za tym). wink
    • savannah95 Re: problem mam 17.03.11, 13:36
      To że ma 100 kg tapety nie oznacza, że musi być od razu pusta, a wysokie buty to chyba nie wyznacznik "pustości". Jak zwykle stereotypy.
      A przy okazji takich wątków było już 15001900.
      • serduchowo Re: problem mam 17.03.11, 14:34
        całkowicie się zgadzam z użytkowniczką wyżej -.-
        • katsuumi_17 Re: problem mam 17.03.11, 15:50
          A jaki dokladnie masz z nimi problem? Z tym, że się tapetują? To ich życie i ich sprawa wink
    • vibovitek Re: problem mam 18.03.11, 17:15
      wnerwia mnie takie towarzystwo jak,że to tak nazwę ''plastik''
      aż mi się chce za włosy je i twarza o betontongue_out
    • arasha a problem to..? 18.03.11, 17:21
    • sylwia714 Re: problem mam 21.03.11, 19:38
      Ja mam tylko jedno określenie na takie ,,fajne" dziewczyny. U mnie w szkole nie wolno się malować. Nawet i dobrze, że u nas tak jest.
      • shanaja Re: problem mam 13.04.11, 10:43
        według mnie to wy jesteście teraz strasznie nietolerancyjni.. To że noszą wysokie buty czy sie malują, nie znaczy że sa głupiutkimi i wrednymi plastikami rodem z filmów Disneya. A jak przeszkadza Ci to że sa lubiane a Ty nie, to przykro mi ale to się nazywa zawiść... suspicious
        • shanaja Re: problem mam 13.04.11, 10:49
          zgadzam się z savannah95 inaczej mówiąc smile a, i jeszcze odpowiadając na twoje pytanie - na pewno łatwiej jest zdobyć koleżanki gdy jesteś ładna albo modnie ubrana, i według mnie niezaleznie od tego ze wszyscy piszą że kierują się charakterem to i tak w pierwszej kolejności zapewne podejda do kogoś, kto ładnie wygląda, a nie jakiegoś brzydala (z gory przepraszam za określenie, ale wiecie o co mi chodzi smile). I takei stereotypy strasznie mnie wnerwiają, tym bardziej że jestem blonydnką, wysoką i kocham wysokie buty i makjaż..I no sorrry, ale to nie znaczy że jestem plastikiem!
          No. Rozpisałam się wink
    • klama_kcmil # 13.04.11, 10:51
      Lubiane? Chyba jedynie chłopcy na nie lecą, a lubiane to tak sztucznie, wiesz, jak to jest. Nie przejmuj się nimi, bądź sobą ^^
    • nickiminaj Re: problem mam 13.04.11, 11:06
      to jest ich problem, że sobie niszczą cerę. jak chcą to niech tak sobie chodzą ubrane i wytapetowane. to ich wygląd. byli, są i będą tacy ludzie, którzy wszystko zrobią, aby zwrócić na siebie uwagę. nic na to nie poradzimy.
    • buuum ___ 13.04.11, 13:49
      taki typ, nic nie zrobisz.
      • laney. ._. 13.04.11, 13:54
        niech robią ze sobą, co chcą. później będą żałować.
    • twilightowa2226 ja myslę... 13.04.11, 13:53
      To, że dziewczyna jest pomalowana nie znaczy, że jest ładniejsza i lubiana. Moim zdaniem tony tapety na twarzy to obrzydliwie wygląda. ;<
      Jeżeli chcesz być lubiana to nie ubieraj się jak laleczka Barbie tylko może zaskocz wszystkich poczuciem umoru albo charakterem?
    • busia11 Re: problem mam 13.04.11, 14:03
      Zgadzam się w 100000% z klama_kcmil Ja nie cierpię takich plastików, one robią z siebie takie lalki barbie tylko po to żeby chłopaki na nie leciały. Ja jak widzę TAKĄ to mi się nie dobrze robi uncertain
      • busia11 Re: problem mam 13.04.11, 14:08
        Zobacz sobie koniec teledysku do piosenki Paramore: Misery Business To jest upokorzenie wszystkich plastików chodzących po tym świecie xD, uwielbiam to. I właśnie dlatego nie chcę być takim plastikiem big_grin
    • nikawika Re: problem mam 13.04.11, 18:14
      yy. to gdzie problem ??
      ja jestem dość popularna, mam dużo znajomych...
      a rzadko nosze szpilki, i nie mam aż tyle tapety na twarzy.
      wiesz, to ich życie i ich sprawa. xd
    • rokokoo no to rzeczywiście masz problem. 13.04.11, 18:19
      jakbyś się nie miała czym przejmować/

zresztą , może nie masz.
    • monia12xd Re: problem mam 15.04.11, 21:16
      a wiesz, dziecka nie mają co robić... nie przejmuj się nimi ;d głupie głupie głupie są ! ;p ja mam 13 lat i nigdy się nie malowałam, może tylko w domu tak dla podjarki jak to jest ale do budy nigdy
    • ladies_frutti Re: problem mam 15.04.11, 21:42
      Niestety często to Ci ładniejsi i bogatsi są bardziej lubiani :C

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka