covergirl 18.03.11, 17:07 Za nie całe 3 miesiące kończy się kolejny rok szkolny, a zaczynają wakacje. W tym wątku możecie opisać wakacje swoich marzeń. Ot tak by poprawić sobie nastrój ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ftsx3 Re: Wakacje waszych marzeń... 18.03.11, 18:13 Egipt z ludźmi poznanymi rok temu. Ale przez te wojny, zapewne pojadę do Grecji. Do Japonii tez bardzo chciałabym pojechać, ale dzieję się to co się dzieje. I bardzo Japończykom z tego powodu współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: Wakacje waszych marzeń... 20.03.11, 23:58 Pojechac na koncert Coldplaya na Openera Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: Wakacje waszych marzeń... 21.03.11, 17:59 takie jak w tym roku sa ok)) Najpier jade do Szwajacarii na tydzień a potem na obóz na 2 tygodnie ale suuuper obóz!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Wakacje waszych marzeń... 01.04.11, 19:21 Paryż z pewną osobą ooo ! i NY , lub londyn ; ) albo Rzyyyym Odpowiedz Link Zgłoś
truskaax3 Re: Wakacje waszych marzeń... 21.03.11, 07:34 Mmm , może Włochy ;D lub dla odmiany Miami , we Florydzie! Już niedługo 3 miechy jeszcze się trzeba będzie wymęczyć ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Wakacje waszych marzeń... 21.03.11, 15:20 o kurde ! no tak ! świetnie ! <3 tak więc hmm. z Justineeem hahaha. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 :) 21.03.11, 15:36 chciałabym do USA(caaaaaałe stany...chociaż nwystraczyłyby mi najważniejsze miejscowości takie jak NY,LA,ogólnie Floryda,Waszyngton i takie tam...),Australia(jak się uda to za rok polecę...),Tajlandia,Japonia,Chiny,Karaiby,Nowa Zelandia... Może w tym roku do Włoch pojade ale jeszcze nie wiem...wolałabym do Chorwacji bo kocham to miejsce(od dziecka tam jeżdżę...ostatni raz byłam tam dwa lata temu i chciałabym znowu)...ogólnie lubię podróże więc chce zwiedzić jak najwięcej...do Francji,do Hiszpanii,Grecjii i wogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: :) 21.03.11, 16:40 Chciałabym do dubaju, do luksusowego apartamentu Z starszą siostrą, której niestety nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Wakacje waszych marzeń... 21.03.11, 17:37 Obojętnie gdzie, byle daleko i sama. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
january29 Re: Wakacje waszych marzeń... 21.03.11, 17:43 Hawaje, leżak, dobra książka. Tylko tyle mi potrzeba do szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Wakacje waszych marzeń... 21.03.11, 18:02 Madryt, Paryż, Londyn i Oslo Te miasta bardzo chciałabym zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Wakacje waszych marzeń... 21.03.11, 18:12 włochy. te cudowne wąskie uliczki, stare budowle i niesamowity klimat. gdyby jeszcze tam było perę pewnych osób, chyba zwariowałabym ze szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Wakacje waszych marzeń... 21.03.11, 18:18 ja bym chciała pojechać do bliskiej osoby. ;d tylko mieszka ponad 600km stąd... a najlepiej się przeprowadzić. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Wakacje waszych marzeń... 21.03.11, 19:09 Egipt i trochę spokoju. Więcej mi nie potrzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Wakacje waszych marzeń... 21.03.11, 19:22 Australia, ale niestety to nie możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Ach... 21.03.11, 19:47 Dubaj i Malediwy Może w następnym roku pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 __________________________ 21.03.11, 19:54 mogłabym spędzić całe wakacje w W-wie ( no, tu mieszkam) tylko pod warunkiem, że plany się udadzą i pewna osoba tu przyjedzie xD a jeśli się nie uda to do Hiszpanii albo Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
crazy...girl Re: Wakacje waszych marzeń... 27.03.11, 12:45 ja bym chciała pojechać do grecji,do babci do austrii., wybrać się na jakiś koncert z przyjaciółkami ,pojechać do Oleśnicy do cioci,polecieć do Ameryki odwiedzić starych znajomych,ciotki,wujków,kuzynów : D i wiele innych rzeczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Wakacje waszych marzeń... 27.03.11, 21:03 wakacje moich marzeń spędziłabym we francji. dokładnie w paryżu. zwiedziłabym wieżę ajfla <3 pokarmiła gołębie czy co oni tam mają i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Wakacje waszych marzeń... 27.03.11, 21:11 spacer po włoskiej starówce, przytulna włoska restauracja, i ich prawdziwa, tradycyjny włoska pizza.. i przejażdżka na skuterach.. angielskie zabytki w deszczowy dzień.. pływanie w morzu w Hiszpanii.. Stany Zjednoczone - tutaj nie muszę nic dodawać.. c: zwiedzanie wiosek Majów, Inków i Azteków w Brazylii, Kolumbii i Peru.. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona12345 Re: Wakacje waszych marzeń xD 27.03.11, 21:32 Wakacje moich marzeń : ja , on i ciepłe kraje . Więcej do szczęścia nic mi nie potrzeba xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka553 Re: Wakacje waszych marzeń... 27.03.11, 23:17 Ponieważ w maju jadę na tydzień do Paryża to nie wiem jak będzie w tym roku ale gdybym miała wybierać to albo jeszcze raz włochy(Calabria oczywiście ;p) albo jeszcze raz Londyn i myślę że tyle mi do szczęścia wystarczy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
3strlustra Re: Wakacje waszych marzeń... 29.03.11, 21:13 w Paryżu byłam w zeszłym roku, natomiast chciałabym pojechać do US, znów do Włoch i Francji, do Australii i może Fidżi ? xddd Odpowiedz Link Zgłoś
katiediamond Re: Wakacje waszych marzeń... 30.03.11, 21:03 Wakacje moich marzeń? W jednym z tych miejsc: Nowy Jork, Lizbona, Indie, Rio de Janeiro. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Wakacje waszych marzeń... 07.06.11, 00:01 wakacje moich marzeń? hmm. słuchawki w uszach, w słuchawkach Dżem, najlepiej " Mała aleja róż " , leżąc na łące, kulka w łeb jak Kurt. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Wakacje waszych marzeń... 11.06.11, 14:39 teraz to juz tydzien został;D jade na cały miesiac do Niemiec eeejj i jest balanga Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Wakacje waszych marzeń... 09.08.11, 12:19 A moja wakacje marzeń to powrót do Australii chętnie wzielabym tam pare moich koleżanek i przyjaciolek . Marzy mi się tez podróż do USA ( najbardziej chce zobaczyć Nowy Jork , Los Angeles , Seattle , Kanion Kolorada , Kalifornie , Karoline północna i Montane jest tam bardzo dużo jezior także Alaske , boston , Waszyngton . Poza tym poznalabym lepiej Toskanie na razie byłam tylko raz . Moje marzenie to tez Francja lazurowe wybrzeże , Paryż i Prowansja . Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Wakacje waszych marzeń... 09.08.11, 12:45 Chciałabym jeszcze raz pojechać do Włoch, do Wenecji... to cudowne mijesce. Chciałabym odwiedzić Hiszpanię, bo podobno słynie z pięknych plaż. Chciałabym polecieć do Grecji, ale nie na wyspy, i zwiedzić Ateny.. Chciałabym wylecieć do Nowego Jorku i Londynu ^^ Odpowiedz Link Zgłoś