Dodaj do ulubionych

Myslovitz-Ukryte

26.03.11, 20:27
Jak pewnie każdy fan Myslo wie,dziś można było usłyszeć pra-premierowo najnowszy singiel zespołu zapowiadający płytę `Nieważne jak wysoko jesteśmy...`
Jak wrażenia ?
Podoba wam się,czy nie bardzo przypadł Wam do gusty?
Wypowiadajcie się Kociaki smile

Według mnie jest świetna,choć trzeba przyznać,że nie jest to ich najlepsza piosenka,ale chyba nie ma takiego utworu,który przebije `Alexandra`wink
Jestem bardzo mile zaskoczona nowym,a jednak takim jak dawniej Myslovitz. smile
Dla tych,którzy jeszcze nie mieli okazji przesłuchania :UKRYTE
Obserwuj wątek
    • evanescence24 Re: Myslovitz-Ukryte 26.03.11, 21:05
      HEJ, dzięki za poinformowanie mnie, która oczywiście nigdy-nic-nie-wie <3.

przyjemna melodia, Rojek taki jak zawsze, ogółem ładna piosenka, co się będę rozpisywać.

ale nie zgodzę się z tym, że "Alexander" to najlepsza piosenka Myslovitz ;p
      • happiness evanescence24 : 26.03.11, 21:25
        Ależ nie ma za co,Myslo trzeba się dzielić big_grin
        Do Alexandra mam cholerny sentyment,więc może dlatego wink
        ogólnie to chyba każda ich piosenka jest świetna smile
        A Twoja jaka jest ulubiona ? smile
        • evanescence24 Re: 26.03.11, 21:52
          fakt, trudno wybrać tę jedną jedyną ;p
          chyba najbardziej przywiązana jestem jednak do "W deszczu maleńkich żółtych kwiatów".
          aczkolwiek uwielbiam też: "My", "Książka z drogą w tytule", "Kilka uścisków, kilka snów", i wspominanego "Alexandra" też...

to nie takie proste, jeśli zespół jest genialny ;d[
          • happiness Re: 27.03.11, 15:27
            Ach <3
            uwielbiam Peszek w chórkach,ta piosenka mnie całkowicie oczarowała ;*
            Warto też wspomnieć o Długości Dźwięku Samotności,bo to jest jedna z najpiękniejszych piosenek mojego dzieciństwa.
            Zgadzam się z Tobą,bo to chyba jedyny zespół,którego naprawdę kocham wszystkie piosenki wink
            • evanescence24 Re: 27.03.11, 21:25
              od "Długości..." się moja przygoda z Myslovitz zaczęła c:
              • happiness Re: 28.03.11, 15:31
                Moja także !
                Nigdy nie zapomnę jazdy samochodem jako dziecko słuchając głosu Rojka w Długości czy Peggy Brown big_grinserce
    • lolisia_xdd Re: Myslovitz-Ukryte 26.03.11, 21:13
      słyszałam, podoba mi się. nawet bardzo ; )
    • kim817 Re: Myslovitz-Ukryte 26.03.11, 21:55
      o, dzięki za informację. c:
      miło się słucha, głos Rojka taki jak zwykle, ogólnie wywiera pozytywne wrażenie. a teraz pozostaje nam czekać na resztę. :3
    • drezek Re: Myslovitz-Ukryte 28.03.11, 20:33
      Po ostatnim koncercie w stodole nie mogę przestac ich słuchac z niecierpliwością czekam na płytę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka