Dodaj do ulubionych

Co mnie w sobie wkurza?

29.03.11, 17:08
No to jedziemy. Ogólnie to myślę, że mam wysoką samoocenę i lubię siebie ale to nie znaczy, że jestem idealna.
Wkurza mnie to, że jak się wkurzę i ktoś próbuje mnie uspokoić to bardziej się nakręcam, że nie mogę się na kogoś długo gniewać (choć czasem bym chciała), że czasem nie jestem w stanie powiedzieć tego o co naprawdę mi chodzi bo się boję, jestem nieśmiała w stosunku do chłopaków, że czasem jestem w błędzie a i tak trzymam swoją stronę, że kłócę się z mamą choć nie chcę i, że zdarza mi się nie kontrolować swojego gniewu.. no to chyba na tyle z mojej strony
Obserwuj wątek
    • sysiek4444 Re: Co mnie w sobie wkurza? 29.03.11, 17:17
      ja mam średnią samoocenę. bardziej do niskiej..
      z resztą mam identycznie jak ty.
      • liveonce Re: Co mnie w sobie wkurza? 03.04.11, 17:14
        Hmm.. Coraz częściej denerwuje mnie to, że nie zawsze jestem przyjemna dla ludzi. Walczę z tym, ale czasem po prostu powiem, a potem dopiero pomyślę, jakie to musiało być niemiłe. No i moje skrywanie emocji. Chciałabym być bardziej otwarta, ale nie lubię ich okazywać. I to błąd. Niejedno zepsułam przez swoje wady uncertain
        • niki405 ;p 07.04.11, 17:26
          Wkurza mnie to że jestem bardzo nieśmiała ... Po prostu to jest silniejsze ode mnie ..! masakra... Nie jedno przez to zepsułam!crying
        • ladygaga2010 Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 18:06
          Wkurza mnie to że jak się zdenerwuje to mówię wszystko co myślę o kimś i nie moge się powstrzymać ale później tego żałuję.
      • nicole679 czego w sobie nie lubie... 06.04.11, 20:50
        ja w sobie nie lubię tego że czasem zamykam się w sobie i nie umiem nic z siebie wykrztusić przed dużą ilością osób . I nie wiem o czym gadać z chłopakami ale jak zacznę to czasem nie umiem przestać xD no to by było na tyle
        • martussiaaa ____ ^ . 07.04.11, 22:05
          Nie Lubie W Sobie , Em .. Swoich Nóg . Często Się Wcinam Jak Ktoś Z Kimś Rozmawiam , Próbuję Się Tego Oduczyć .
      • zozolek10101 Re: Co mnie w sobie wkurza?no nie wiem..:) 08.04.11, 12:10
        Mam raczej wysoką samoocenę.Jestem całkowitym przeciwieństwem do nieśmiałości.Lubię się wygłupiać i śmiać.Uważam ,że jestem zabawna,Jednak każdy ma wady.Ja na przykład nie potrafię się długo gniewać na kogoś i zawsze ja przepraszam nawet jeśli nic złego nie zrobiłam.Jestem jednak troche leniwa w sensie że często nie chce mi się nic robić tylko siedzieć przed komputerem i grać,grać i tylko grać..ale nie wymagam od siebie dużo chociaż mam bardzo dobre oceny..xDsercekissserce
    • yorkie Re: Co mnie w sobie wkurza? 29.03.11, 18:46
      Identycznie, jak autorka, ale mam bardzo niską samoocenę.
      A jeżeli chodzi o wygląd (nie wiem, czy autorce też o to chodziło), uważam, że jestem poprostu brzydka, i koniec.
      • trzy Re: Co mnie w sobie wkurza? 29.03.11, 18:49
        o wyglądzie też może być. Nie będę cię pocieszać, że każda dziewczyna jest ładna itd. bo tak pewnie nie jest. Wiem coś o tym. I też nie jestem szczególnie piękna ale pogodziłam się z tym i się nie przejmuję
      • liveonce Re: Co mnie w sobie wkurza? 03.04.11, 17:31
        Hej, hej dziewczyny! Nie należy popadać w samozachwyt, ale znać swoje mocne strony.
        Co macie na myśli mówiąc brzydka? Jeżeli macie krzywe zęby, biegiem po aparat. Jeżeli macie pryszcze, maseczki, toniki, kremy raczej nie zaszkodzą, a pomogą. Jeżeli jesteście grube, odpowiednia dieta i ruch. Na wszystko jest sposób. To zależy od podejścia. Grunt to odpowiednie nastawienie i pewność siebie.
        Głowa do góry, uśmiech na usta, pełen optymizm i wasza atrakcyjność wzrośnie. Nie sztuką jest się zamartwiać, tylko popracować nad sobą.
        Dlatego proszę dziewczyny, uwierzcie w siebie!

• yorkie Re: Co mnie w sobie wkurza? 08.04.11, 15:29
          No, nie powiedziałabym.
          Na krzywy ryj nic nie poradzisz.
          Aparat mam i efektów jakoś nie widac.
          Jestem gruba przez leki na alergię, nic na to nie poradzę, odchudzałam się wiele razy, ale to i tak wraca.
          Jedyny plus to to, że nie mam wielkiego trądziku.
          A na dodatek jestem bardzo wysoka, a tego nie da się zmienic.
          Pozytywne nastawienie? pff... z moim wyglądem nie można miec pozytywnego nastawienia.
    • sandrolaxd Re: Co mnie w sobie wkurza? 29.03.11, 22:15
      Moja samoocena zależy od dnia. Są takie dni kiedy jest bardzo niska. Myślę, że jestem beznadziejna, gruba, brzydka itd. a czasem kiedy jakoś się bardziej ogarnę to moja samoocena jest wysoka.
      Zazwyczaj nie myślę, że jestem jakoś okropnie brzydka, ale też nie sądzę, że jestem pięknością.
      Wkurza mnie to, że jestem dosyć nieśmiała, szybko się denerwuje. kurde nie mam pomysłu.xd haha.xd nie no zazwyczaj wkurza mnie dużo rzeczy..xd
    • meggi_13 Re: ♠ 30.03.11, 18:46
      Loł. Mam niebywale niską samoocenę.
    • diamond_girl12 Re: Co mnie w sobie wkurza? 30.03.11, 19:01
      Nieśmiałość, to, że jestem nieśmiała i nerwowa. sciana
      • diamond_girl12 Re: Co mnie w sobie wkurza? 30.03.11, 19:02
        diamond_girl12 napisał(a):

> Nieśmiałość, to, że jestem nieśmiała i nerwowa. sciana

xD źlee....
        *Nieśmiałość, to, że jestem uparta i nerwowa.
    • linda Co mnie w sobie wkurza ? 30.03.11, 19:17
      Wszystko ! praktycznie wszystko !

Jestem złośliwa , choć nie chcę ......., ale lubię to - niestety. Nie potrafię odnaleźć siebie. Kompletnie nie wiem kim jestem , raz miła a raz wredna. Niby głupia a niby mądra. Mam bardzo niską samoocenę i sama nie umiem odnaleźć się w sobie. Oprócz tego jestem nieśmiała w stosunku do ludzi - nie aż tak , ale nigdy nie umiałam rozmawiać z innymi. Zawsze myślę , że ; aaa ! po co ja wogóle z nim / nią rozmawiałam ,tylko zrobiłam z siebie kretynkę. Za niedługo pewnie jakieś plotki na mój temat powędrują ku ludziom itp. itd.

Dużo by tu pisać.......nie mam tyle czasu.
    • aszulka fhgh 30.03.11, 19:31
      nienawidze tego że nie potrafie znosić porażek, i często zamiast się mobilizować to wprost przeciwnie- załamuję się. Jestem też czasem zbyt uparta, ciężko wybaczam ludziom, nie moge zapomnieć o tym co zrobili, tylko ciągle to rozpamiętuję.
      Ogólnie jestem w niektórych sytuacjach nieśmiała, szczególnie jak mi na czymś (kimś)zależy, co ma związek z moją niską samooceną. Zawsze pamiętam te niemiłe rzeczy które ludzie mi zrobili zamiast wspominać te pozytywne. To chyba na tyle. No i kilka rzeczy związanych z moim wyglądem.
    • marsjanka115 x__x 30.03.11, 20:04
      ymm np to że czasem nie umiem zachować powagi ,
      że jestem gruba albo tak mi się zdaje jak patrze na idealne figury koleżanek,
      to że chociaż bym chciała nie mam odwagi się do czegoś sama sobie przyznać przez co popadam w chorobę ... no chyba na tyle..
      • sylwek11 Re: x__x 31.03.11, 13:12
        Wkurza mnie to , że często robię coś a potem myślę. Nie chce mi się uczyć , a potem narzekam jakie to mam słabe oceny . No i czasem chcę być śmieszna , a mi nie wychodzi i wyglądam jak idiotka . To tyle . xdd
    • sylwia714 Re: Co mnie w sobie wkurza? 01.04.11, 22:11
      Najgorsze jest to, że moja nieśmiałość rośnie z wiekiem. Wkurza to nie tylko mnie, ale też moich rodziców.
    • dulcecita Re: Co mnie w sobie wkurza? 06.04.11, 19:35
      Każdy ma coś co mu się w sobie nie podoba.... Jak dla mnie ja mam trochę wad...uncertain No po prostu staraj się poprawić smile Nie widzę innego wyjścia smile albo zaakceptuj siebie taką jaka jesteś smile
      • jessicakaulitz Re: Co mnie w sobie wkurza? 06.04.11, 19:55
        Arogancja, porywczość, antypatyczność.... Nie wiem, może przemądrzałość. Chyba tyle. A wygląd? Akceptuję to, jak wyglądam, ale zmieniałabym głównie nos i odrobinę powiększyła usta. Haha, może kiedyś, jeśli będę mieć dużo pieniędzy ^^
        • lovegaga13 Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 18:52
          Głównie to że jestem chytra i nie umiem się zmienić ^^
          Znaczy się mogę się z kimś czym podzielić, ale robię to z wielkim bólem serca confusedbig_grin
    • trufla Re: Co mnie w sobie wkurza? 06.04.11, 19:50
      Bardzo często jestem nieśmiała w kontaktach z nieznanymi mi ludźmi. Za bardzo przejmuję się tym co ludzie o mnie myślą/mówią. Jestem dosyć leniwa.

tyle...
      • hopeandsmile Re: Co mnie w sobie wkurza? 06.04.11, 20:59
        Jestem nieśmiała w stosunku do nowo poznanych osób, nie umiem rozmawiać z chłopakami, za bardzo przejmuję się opinią innych, łatwo się denerwuję, jestem za leniwa, nie umiem się długo obrażać. To chyba tyle. ; D
    • ciastko_kremik Re: Co mnie w sobie wkurza? 06.04.11, 21:37
      Ja mam prawie to samo co ty... Może z wyjątkiem tego że jak jestem w błędzie to trzymam swoją stronę... a reszta tak samo... big_grinbig_grinbig_grin

serceserceserce
    • akka Re: Co mnie w sobie wkurza? 06.04.11, 21:50
      Ja mam średnią samoocenę tongue_out
      A najbardziej wkurza mnie to że się wszystkim za bardzo przejmuje suspicious
    • buuum ___ 06.04.11, 22:15
      brak mi powagi niekiedy, nieśmiałość, zbyt emocjonalne podejście...
      • monixx no to tak: 07.04.11, 17:03
        jak widzę taką jedną w otoczeniu takiego jednego to mi się rzygać chce, jestem zazdrosna chyba...
    • happiness .;)))))) 07.04.11, 17:21
      Nie umiem się czasem przyznać do błędu.
      Jestem leniwa.
      Nie potrafię się przełamać co do chłopaków tzn.nie umiem dać szansy komuś.
      Mam słabość do osób,do których nie powinnam mieć.
      Za bardzo zależy mi na opinii innych.
      Robię/mówię czasem głupie rzeczy,które nie mają racjonalnego wyjaśnienia.

Ale ogólnie to pozytywnie jest wink)))
    • loleczka1995 Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 17:27
      Jestem niesamowicie nieśmiała w stosunku do chłopaków -.-
      Jestem uparta.
      Czasem leniwa.
      Przejmuję i stresuję się każdą, najmniejszą rzeczą.

To chyba te najbardziej denerwujące cechy wink
    • maadz. Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 17:39
      jestem zbyt ciekawska, wszystko chcę wiedzieć, nie umiem gniewać się dłużej niż kilka godzin na kogoś, mimo, że czasami przydałoby się kilka tygodni. jestem bardzo nieśmiała w stosunku do chłopaków, plącze mi się język w ich obecności i w ogóle, jestem taka niezdara wink a jak się złoszczę na to całego, łącznie z tłuczeniem talerzy na ścianach, przez zrzucanie wszystkiego z półek, po jeden wielki płacz... no ale cóż, taka moja uroda wink
    • julka_18 trochę tego jest.. ;) 07.04.11, 17:48
      * za szybko wybaczam
      * nie potrafię się długo gniewać
      * nie potrafię podejść ot tak do chłopaka, którego nie znam, a mi się podoba
      * czasami mój gniew jest strasznie poważny.. big_grin
    • olcissia_1998 Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 17:57
      Wady:
      -duży brzuch,
      -okrągła twarz,
      -jestem deską,
      -jak się denerwuje, to zawsze płacze,
      -bardzo blada cera (aż mi żyły widać!),
      -worki pod oczami,
      Zalety:
      -jestem wysoka,
      -mam ładne i zadbane włosy,
      -mam ładne oczy,
      -mimo tego brzucha, jestem dość szczupła,
      -według kolegów jestem miła,
      -nie poległam nowym zwyczajom nastolatków, jak przeklinanie czy palenie.
    • balonowa_guma Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 18:00
      To, że często nie umiem się wysłowić, a przez to jestem małomówna. Jestem skryta i nieśmiała. Nie umiem okazywać swoich uczuć.
    • kris. Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 18:14
      Mnie wkurza to , że jestem wredna i nie potrafię być miłą . ! Zawsze jak sie staram to nie wytrzymuje i wale jakaś docinkę ;d Jestem strasznie nerwowa więc lepiej mnie o coś dwa razy nie pytać bo zabiję . ;p
      • hilary_fanka Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 18:20
        Stanowczo zbyt dużo narzekam. Jednakże moją największą wadą są słabe nerwy. Czasem z byle jakiego powodu potrafię się popłakać. Kiedy jestem na treningu,na sparingu, na turnieju o jedną piłkę jestem w stanie wkurzyć się tak, że jak rzucę rakietą rozrywa się cała owijka.
    • just.breathe Re: Co mnie w sobie wkurza? 07.04.11, 18:17
      Hmm.... Przede wszystkim moja nieśmiałość. Czasem jest za duża. Nie lubię w sobie również tego,że czasem za głośno mówię. Mam również czasem niepohamowany język i mówię coś za szczerze. Również nie potrafię powiedzieć "NIE", jeżeli ktoś prosi mnie np. o zadanie domowe, choć mogłam się nad nim męczyć pół dnia. I wiele innych rzeczy.
    • justyskaa123 , ! ;d 07.04.11, 18:33
      We mnie wkurza mnie too, że czasem moge być nachalna.. ; D ale to sie zbyt często nie zdaża.
      i czasem mówie komuśza dużą prawdę.. .
    • klaudi073 Najbardziej wkurza mnie.. 07.04.11, 18:36
      w sobie...
      Cholerna nieśmiałość..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka