Dodaj do ulubionych

Film - co robić?

09.04.11, 20:34
Hej Kotki. Wątpie, że ktoś mi pomoże. Sobotni wieczór, znajomi i te sprawy. No niestety moje kumpele dziś mnie wystawiły i postanowiłam zobaczyć film, którym kiedyś byłam zachwycona. Z moim szczęściem - zapomniałam tytułu : )
Mogę tylko powiedzieć, że plakat jest biały (chyba z czerwonym) + czarno-białe zdjęcie chłopaka, film na pewno powyżej 2000 roku, ale nie więcej niż do 2009. Opowiada o problemach nastolatków, dragi, homoseksualizm itd. Zapamiętałam, że jedna z dziewczyn na koniec popełnia samobójstwó w szkolnej toalecie, a inny bohater okazuje sie być gejem. Cały film polega na krótkich wypowiedziach aktorów (czarno-białe) i pokazywaniu kilku sytuacji z różnej perspektywy. Nie jestem pewna na 100%, ale w tytule chyba jest coś z "two" albo "twenty". To chyba dramat.
Jeśli ktos nie ma nic do roboty to niech mi pomoże, bo zaraz zwariuję big_grin
POmoCy !
Obserwuj wątek
    • pulii_ kurcze nie wiem. 09.04.11, 20:53
      ale korzystając z okazji.
      też kiedyś oglądałam taki film.
      była tam dziewczyna, z ciocią i wujkiem - bogaczka. lecieli samolotem. nie pamiętam co się potem działo, ale wiem, że ta ciotka zasłabła itp. a ona musiała sama sprowadzić samolot na ziemie i gadała z takim blondasem w okularach. no i ona też próbowała się wydostać i zadzwonili po jakiś drugi samolot i za pomocą rury do wlewania benzyny (?) przenosili ludzi. i przenieśli jej wujka, a potem lina się urwała. i pamiętam też, że była dziura w kadłubie i komórka jej przez nią wyleciała.
      wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka