Dodaj do ulubionych

aktorstwo .

13.04.11, 17:16
Hej dziewczyny smile
Mam do was pytanie . Chciałbyście być aktorkami ? Czemu ?
Ja mam dopiero 12 lat ale chciałabym byc aktorką. Uważam że raczej umie grać xd
Wiem że to jest dziwna myśl ale kiedy będę miałą więcej lat t wyjade z polski i będę chodzić na catingi xd Dobre nie ?
Możecie uznać temat za troche dziwny ale nudzi mi się troche big_grin
Wypowiadajcie się xd

Obserwuj wątek
    • pynia Re: aktorstwo . 13.04.11, 17:52
      też chcę zostać aktorką, może jak będziemy dorosłe, to razem wyjedziem np. do angli i bedziemy wtedy sławnymi aktorkami ??? tongue_outtongue_outsuspicioussuspicious
      • klama_kcmil # 13.04.11, 18:26
        Nie, nie chcę. Nie umiem, nie chcę byc sławna.
        • ejjj_ty_xd Re: # 13.04.11, 18:36
          ja mam 16 lat i też chcę zostać aktorką. Mimo to nie wiem czy w twoim wieku to jest takie poważne, bo jak byłam w twoim wieku to chciałam być każdym : nauczyciel, piosenkarz! hahaa i tak dalej. Teraz już wiem czego chcę bo idę do liceum z klasą aktorską.
    • rokokoo info dla Ciebie. 13.04.11, 18:57
      zawód aktora bądź aktorki wymaga dobrej znajomości języka polskiego . uważaj na to . ja umiem , a nie umię , a nazwy krajów z dużej litery.
    • i_love_jasper Re: aktorstwo . 13.04.11, 19:05
      miałam okazję iśc na casting... ale rodzicom coś wypadło ważnego i nie poszłamsad
      za to mam tak fajnie że w szkole mamy Koło Filmowe i tam gramy przed kamerą, ja grałam w kilku filmach i wyszłam tak sobie...
      • i_love_jasper Re: aktorstwo . 13.04.11, 19:05
        ale to nie znaczy, że rezygnuję!!!!!
    • anahi_loveyou Re: aktorstwo . 13.04.11, 19:07
      oo ja bardzo chcę zostać aktorką ! big_grin dlatego składam papiery do liceum artystycznego o profilu humanistyczno - aktorskim ,a potem do szkoły aktorskiej big_grinbig_grin
    • smileyy776 Re: aktorstwo . 13.04.11, 19:10
      tak,też mam takie marzenia..tyle że nie wiem czy się kiedykolwiek spełnią,bo ja mieszkam w małym miasteczku..pod Olsztynem
    • blondzia Re: aktorstwo . 13.04.11, 19:10
      Ja ogólnie chciałabym coś robić w show-biznesie czuję,że jestem do tego stworzona a nie ciągle zwyczajne życie nastolatki surprised Aktorką chciałabym być ale mogła bym być też piosenkarką czy modelką tongue_out
    • lamma Re: aktorstwo . 13.04.11, 19:21
      a ja bym chciała.
      tylko, gdy szukam jakiś teatrów amatorskich dla młodzieży to tam chodzą sami natchnieni licealiści. i słuchają poezji śpiewanej. -_-
      ale nie poddaję się. za długo trzymam to marzenie. ;d
    • sakura134 :) 13.04.11, 19:25
      Ja też bym chciała, ale nie tak, że do szkoły aktorskiej w przyszłosci tylko, że jakiś producent zauważy mnie na ulicy i powie, że mam potencjał. A tak ogl. to chciałabym do Las Vegas.
    • sopwil / 13.04.11, 19:25
      Polski z małej, dżizas- masz rację- wyjedź. sciana
      • charlotte__ Re: / 13.04.11, 19:33
        Kiedyś chciałam, hmm teraz też tak
        trochę, Ale wiem, że po prostu się do
        tego nie nadaję, no cóż.
    • monik4 Re: aktorstwo . 13.04.11, 19:32
      ja za to wolalabym byc piosenkarka
    • zelkowa Re: aktorstwo . 13.04.11, 19:42
      dobre. też chce być aktorką. xd (marzenia)
    • by_moonlight Re: aktorstwo . 14.04.11, 00:45
      Ja dwa czy trzy lata temu też miałam takie marzenia. smile Uwierz mi, że przez następne kilka lat twoje upodobania co do przyszłego zawodu zmienią się jeszcze nie raz. Ale nie ukrywam, że moje plany na przyszłość są nadal nieco nierealne, bo mi z kolei marzy się reżyseria. ;] Lub kariera pisarki. Ale póki co radzę ci żebyś dobrze się zastanowiła, ale nie rezygnowała ze swoich marzeń.
    • nikawika taa. 14.04.11, 07:44
      myślałam o tym. chodzę na kółko teatralne od ponad roku, pani uważa że jestem dobra. myślę że dobrze gram. ale mnie nie kręci scena, tylko plan filmowy. xd
      ale mam dopiero 13 lat. jeszcze wszystko może się zdarzyć. i choć chciałabym zostać aktorką, raczej to się nie uda. ale... można marzyć. xd
    • agakolorowa Re: aktorstwo . 14.04.11, 08:27
      Będąc bardzo mała marzyła mi się praca aktorki. Lecz teraz wiem, że to nie wypali jakoś przestało mnie już to interesować .... wink Wiem tylko jedno że jak nie chcę występować przed kolegami i koleżanaki z gim to tym bardziej będę się wstydziła w teatrze czy na planie filmowym. Trudno może coś innego ..
    • agalda Nie chcę zostać aktorką. 14.04.11, 09:00
      Może i jest kasa, sława i wgl., ale nie chcę być śledzona przez paparazzi, albo szalonych fanów. Jakoś mnie to nie kusi. Już wolałabym grać w kapeli, z tyłu na keyboardzie, lub innym instrumencie.
    • kielbaska2 Re: aktorstwo . 14.04.11, 09:12
      Dlaczego chcesz wyjechac z polski? z drugiej strony to cie rozumiem bo ja np. tez bym nie chciala grac w jakims m jak milosc .
    • alice087 ___________________________ 14.04.11, 09:33
      każda w waszym wieku chciała zostać aktorką
      bo chcecie sławy, pieniędzy i cuda niewidy
      i tak 99% z was nie zostanie aktorką
      wink

< jak coś, nie chcę pogrążać> ważne są chęci, pomysły. powodzeniabig_grin
    • mrs_alex Re: aktorstwo . 14.04.11, 09:36
      [i]na początku proponowałabym wyeliminować ze słownictwa bardzo rażące błędy... [i]

Mówiąc szczerze, to raczej nie przejmowałabym się tak Twoim "życiowym planem"... Masz dopiero 12 lat i już wkrótce możesz poznać kolejny zawód, którego tajniki zaimponują Ci.. Piszę to na własnym przykładzie, sama jestem już po około 3 fascynacjach danymi karierami życiowymi .

smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka