paula130398 13.04.11, 20:07 Szukam na internecie jakiejś torby do szkoły,najlepiej żeby była duża i na długim pasku. Podacie jakies linki z góry dzięki!^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_ Re: Torebka do szkoły... 14.04.11, 10:35 dużo osób ma z nike i są fajne ;d Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Torebka do szkoły... 14.04.11, 19:33 Myślę, że ta jest fajna. ; ) Sama taką chcę, z tym że nie chce kupować przez neta, tylko po prostu wolę iść do butiku. klik ; ) Jest jeszcze czarna. Odpowiedz Link Zgłoś
shalala Re: Torebka do szkoły... 17.04.11, 16:50 ja kupiłam w reserved taką czarną jakby ze skóry ale już ich tam nie ma ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
crayzolka14 Re: Torebka do szkoły... 17.04.11, 21:29 Zalezy ile chcesz na nia dac. Ja mam taka czarna z nike i jest bardzo wytrzymala dalam za nia ok. 150 zl na necie, ale laska mnie troche oszukala i nie polecam. Chyba, ze ze sklepow internetowych, ale to jeszcze drozsze niz w normalnych sklepach ;P. Jesli jestes gotowa dac na nia ok. 200 zl to polecam nowa kolekcje z nike (znajdziesz w kazdym sprtingu lub innym markowym sklepie). Fajne torby ze skory, takie akurat do szkoly sa w reserwercie i housie. Wydasz na nie od 50 zl do 100zl. Nie radze kupowac torb do szkoly z materialu, bo nie utrzymaja ciezarow ksiazek. Aha i jak zdecydujesz sie na spotowa z nike lub z adidasa to radze wzmocnic u szewca szwy, bo moze sie szybko rozerwac. Dasz na to od 10 zl. do 30 zl Odpowiedz Link Zgłoś
kolejnezmiany Re: Torebka do szkoły... 17.04.11, 22:08 a przepraszam bardzo sama nie możesz sobie poszukac a necie ? Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Torebka do szkoły... 17.04.11, 22:16 "Szukam na internecie .." czytaj ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
esperanza. ;> 17.04.11, 22:20 mam taką tyle , że zieloną. i jest fajna Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: ;> 17.04.11, 22:46 Mi się podobają z adidasa i z nike. Pochodź po sklepach może coś znajdziesz. A jak nie to allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
my.versace Uhm... 17.04.11, 22:53 Niestety nie mam linków, ale poszukaj sobie w Ochniku. Ja mam właśnie stamtąd skórzaną z ćwikami i jest genialna. Noszę też taką od Hermesa. Możesz sobie jeszcze je zobaczyć, ale nie wiem, czy są w Polsce, bo w Wiedniu kupowałam. Odpowiedz Link Zgłoś