Dodaj do ulubionych

Torebka do szkoły...

13.04.11, 20:07
Szukam na internecie jakiejś torby do szkoły,najlepiej żeby była duża i na długim pasku.
Podacie jakies linki
z góry dzięki!^^tongue_out
Obserwuj wątek
    • anja_ Re: Torebka do szkoły... 14.04.11, 10:35
      dużo osób ma z nike i są fajne ;d
    • paulinusia4 Re: Torebka do szkoły... 14.04.11, 19:33
      Myślę, że ta jest fajna. ; )
      Sama taką chcę, z tym że nie chce kupować przez neta, tylko po prostu wolę iść do butiku.
      klik ; )
      Jest jeszcze czarna.
    • shalala Re: Torebka do szkoły... 17.04.11, 16:50
      ja kupiłam w reserved taką czarną jakby ze skóry ale już ich tam nie ma ; )
      • crayzolka14 Re: Torebka do szkoły... 17.04.11, 21:29
        Zalezy ile chcesz na nia dac. Ja mam taka czarna z nike i jest bardzo wytrzymala dalam za nia ok. 150 zl na necie, ale laska mnie troche oszukala i nie polecam. Chyba, ze ze sklepow internetowych, ale to jeszcze drozsze niz w normalnych sklepach ;P. Jesli jestes gotowa dac na nia ok. 200 zl to polecam nowa kolekcje z nike (znajdziesz w kazdym sprtingu lub innym markowym sklepie). Fajne torby ze skory, takie akurat do szkoly sa w reserwercie i housie. Wydasz na nie od 50 zl do 100zl. Nie radze kupowac torb do szkoly z materialu, bo nie utrzymaja ciezarow ksiazek. Aha i jak zdecydujesz sie na spotowa z nike lub z adidasa to radze wzmocnic u szewca szwy, bo moze sie szybko rozerwac. Dasz na to od 10 zl. do 30 zl wink
    • kolejnezmiany Re: Torebka do szkoły... 17.04.11, 22:08
      a przepraszam bardzo sama nie możesz sobie poszukac a necie ?
      • leaveme_ Re: Torebka do szkoły... 17.04.11, 22:16
        "Szukam na internecie .."
        czytaj ze zrozumieniem
    • esperanza. ;> 17.04.11, 22:20
      mam taką tyle , że zieloną. i jest fajna big_grin Tekst linka
      • diamond_girl12 Re: ;> 17.04.11, 22:46
        Mi się podobają z adidasa i z nike.
        Pochodź po sklepach może coś znajdziesz. wink A jak nie to allegro.
    • my.versace Uhm... 17.04.11, 22:53
      Niestety nie mam linków, ale poszukaj sobie w Ochniku. Ja mam właśnie stamtąd skórzaną z ćwikami i jest genialna. Noszę też taką od Hermesa. Możesz sobie jeszcze je zobaczyć, ale nie wiem, czy są w Polsce, bo w Wiedniu kupowałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka