niia11 17.04.11, 15:44 nie mam pomysłu na prezent urodzinowy dla mamy, macie jakiś pomysł ? Z góry dziękuje *,* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma1997 Re: prezent dla mamy. 17.04.11, 15:56 hmm.... twoją mamę mogło by ucieszyć jakaś torebka biżuteria perfumy i ładna bluzka jak mam mamie coś kupić to pytam się jej co chce i proponuję jej żeby wybrała to czym marzy a ja za to płacę może zaproponuj taki sposób swojej mamie wybierze sobie coś bo nie raz są takie przypadki że coś kupisz mamie i to nie bd się jej podobało albo by tego nie chciała mam nadzieję że pomogłam pzdr emma1997 Odpowiedz Link Zgłoś
shanaja To zależy 17.04.11, 16:39 Jak w temacie, to zależy co lubi ropzbić np, szydełkować, upraiwać sporty czy coś. Ty to wiesz, nie my. Ale myślę że prawie zawsze sprawdzi się książka lub film czy płyta z muzyką. To sa takie "bezpieczne prezenty" Ale i tak musisz wiedzieć jaki rodzaj lubi np, komedie czy kryminał, pop czy rock itd. Głową muru nie przebijesz xD A zawsze możesz po prostu kupić kwiaty ,słodycze i jakąś laurkę czy coś... Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiaa drzewko bonsai 18.04.11, 13:46 Ja swojej mamie kupiłam na urodziny drzewko bonsai, ucieszyła się www.takapaka.pl/Produkt/169/drzewko_bonsai Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: prezent dla mamy. 18.04.11, 14:49 kup jej płytę jakiegoś starego zespołu, który lubi Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: prezent dla mamy. 18.04.11, 15:44 Może coś takiego? łady i bezpieczny prezent, anioły przynoszą szczęście. I zawsze jak będzie na niego patrzyła pomyśli o tobie http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.sztukadomowa.pl/img/produkty/anioly/_big/aniol_smukly_1.jpg&imgrefurl=http://www.sztukadomowa.pl/zakupy/grupy/anioly_z_dusza/ANIO%25C5%2581%2520GIPSOWY%2520SMUK%25C5%2581Y,,rid,1768,rel,typy.html&usg=__uDZLu9T3QBxMdKEZp8_0lNPGq7Q=&h=750&w=395&sz=29&hl=pl&start=128&zoom=1&tbnid=fkGiekCcw9pefM:&tbnh=137&tbnw=80&ei=2D-sTeefPMOhOovAyPUJ&prev=/search%3Fq%3Danio%25C5%2582y%2Bz%2Bgipsu%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D923%26tbm%3Disch0%2C3053&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=360&oei=xT-sTYzGHZSEswbAqfGsBw&page=5&ndsp=31&ved=1t:429,r:15,s:128&tx=51&ty=65&biw=1280&bih=923 Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu Tutaj ! :) 19.04.11, 21:13 Hej. Jak mamy Ci pomóc , jeśli ty NIC kompletnie o swojej mamie nam nie powiedziałaś ? Co lubi ? Czego nie znosi ? W co się ubiera ? Maluje się ? Nic o niej nie wiemy , więc jak mamy Ci pomóc w doborze prezentu ? Po pierwsze - jeśli lubi kosmetyki , poszukaj czegoś w drogeriach . Przykładowo : pięknie pachnące olejki do kąpieli , dobry balsam , lepszy tusz do rzęs , dobry cień do powiek , fajna kredka , extra szminka , dobry podkład / korektor / fluid , perfum w ulubionym zapachu mamy a może jakiś odlotowy lakier do paznokci ? Po drugie - jeśli nie lubi kosmetyków , kup jakiś ciuszek albo dodatek . Szal , torebka , zwiewna tunika , rajstopy , portfel , etui na komórkę , bransoletka , naszyjnik , kolczyki , pierścionek ? Po trzecie - jeśli nie ciuchy i nie kosmetyki , to może jakiś sprzęt ? Blender , prostownica , lokówka , dobra szczotka do podwijania , poduszka masująca , ciśnieniomierz <lol2> ??? Oprócz tego słodycz - mała bombonierka , fajna czekolada , dobre czekoladki ? Zrób z rodzeństwem zbiórkę kasy - razem się złóżcie i kupcie coś droższego . Jeśli nie , pogadaj o tym z tatą. A jeśli chcesz coś kupić sama taniego , wybierz mały drobiazg typu właśnie kosmetyk , mały dodatek albo mały sprzęt ? I KONIECZNIE DOŁĄCZ COŚ OD SIEBIE. Laurka , kwiaty , zrobiony przez CIEBIE tort / ciasto , malunek , fotografia , wierszyk , piosenka ? Co tylko chcesz , byle by było od serca ! Plus serdeczne życzenia ! <3 I cały dzień bądź dla mamy wyjątkowo miła , pomagaj , wyręczaj we wszystkich obowiązkach - oczywiście na spółkę z resztą domowników. Postaraj się , aby uśmiech nie schodził z twarzy Twojej mamy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: prezent dla mamy. 19.04.11, 22:00 Tego typu wątków było tysiące, a ja na każdy taki odpowiadam coś chyba najoczywistszego: Kup jej coś co lubi, coś związanego z jej zainteresowaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaaa132 Re: prezent dla mamy. 21.04.11, 11:47 To zależy co twoja mama lubi. Bo np moja można powiedzieć że ma bzika na punkcie perfum ale ma w tamtyk roku z siostra zrobiłysmy taki prezent że jakieś tam zdj z mamą powiękrzyłysmy ok. katki a4 i obrobiłysmy ja w troche wieksza czarną ramke wyszłot os uper nawet nie spodziewałyśmy sie że wyjedzie to tak fajnie i teraz nasze zdj wisi sobie w naszym salonie.. Odpowiedz Link Zgłoś