18.04.11, 21:34
Pytam bo chciała bym znaleźć swój własny styl wink

1.Czy jesteście szafiarkami?
2. Macie bloga o modzie?
3. Czytacie kogoś bloga o modzie? Kierujesz się tą dziewczyna? Podaj stronkę

Zależy mi najbardziej na blogach nastolatek gdzie dziewczyny pokazują jak się ubierają i podpisują gdzie kupują sciana
Obserwuj wątek
    • innanzwszyscy Re: Szafiarki 18.04.11, 21:39
      !. nie jestem szafiarką
      @. Nie mam bloga o modzie
      #. Kiedyś czytałam bloga Honey, robiła zdjęć ciuchom, dawała na bloga i pisała gdzie i ile zapłaciła teraz niestety nie czytam gdyż to nie mój styl.
    • kawaiikimie Re: Szafiarki 18.04.11, 21:40
      1. W pewnym sensie byłam.
      2. Miałam.
      3. Czytałam, było tego wiele, ale nie pamiętam adresów. Teraz przerzuciłam się na blogi o kosmetykach. smile
    • dorr Re: Szafiarki 18.04.11, 21:45
      1. nie jestem, ale to zajęcie jest mega fascynujące. Gdybym miała tyle odwagi co one to też bym została.
      2. nie posiadam.
      3. czytałam całkiem wiele, ale teraz wytrwałam przy styledigger. Ma świetny styl, który mi się niezmiernie podoba, ale jednak nie kieruje się nim.
      • innanzwszyscy Re: Szafiarki 19.04.11, 16:45
        dorr napisał(a):

> 1. nie jestem, ale to zajęcie jest mega fascynujące. Gdybym miała tyle odwagi c
        > o one to też bym została.
        > 2. nie posiadam.
        > 3. czytałam całkiem wiele, ale teraz wytrwałam przy styledigger. Ma świetny sty
        > l, który mi się niezmiernie podoba, ale jednak nie kieruje się nim.

Uwielbiam jej styl !
        • innanzwszyscy Re: Szafiarki 19.04.11, 18:14
          A tutaj kilka blogów które uwielbiam przeglądać i momentami inspirować:
          kociaszafa.blogspot.com/
          julieswardrobe.blogspot.com/
          suzii-in-a-dream-world.blogspot.com
          zieluka.blogspot.com
          porcelain-fields.blogspot.com/
          bunny-is-funny.blogspot.com/ - 13 latka która naprawdę ubiera się super wink
          • lady_kiki Re: Szafiarki 19.04.11, 19:23
            Nie jestem szafiarką.
            Moje ulubione szafiarskie blogi to:
            raspberryandred
            madamejulietta
          • bunnny Re: Szafiarki 11.08.11, 19:01
            Hejsmile
            Z tej strony Bunny z bloga który wymieniłaś bardzo dziękuję za tak miłe słowa big_grin

• myszqa13 Re: Szafiarki 19.04.11, 18:30
        1. nie jestem
        2.nie pamiętam twojego pytania...xd

3.znalazłam ostatnio bloga dziewczyny z mojej miejscowości...wejdź...naprawdę nie pożałujesz big_grin
        jemerced.blogspot.com/
    • trufla Re: Szafiarki 19.04.11, 18:43
      Blog ryfki: szafa sztywniary to jeden z najpopularniejszych blogów o takiej tematyce. Na pewno znajdziesz tam wiele informacji, które cię interesują...
    • fun.sel Re: Szafiarki 19.04.11, 19:03
      ja prowadzę bloga o modzie... zapraszam <3drzwi otwarte-moda
      • fun.sel poprawka 19.04.11, 19:04
        prowadzę i zapraszam drzwi otwarte-moda
    • just...me Re: Szafiarki 19.04.11, 19:14
      Jeśli szafiarka to ktoś kto kupuje czasem w lumpeksach i ma bloga to nie jestem jedną z nich. Bloga nie mam, a używanych ciuchów nie noszę bo poprostu nie lubię. Ale uwielbiam modę, mam dużo ciuchów i umiem je ze sobą łączyć. Powiem Ci, że im bardziej szukasz stylu tym mniejsza szansa, że bo znajdziesz. tongue_out Niestety, tak już jest. Radzę Ci poszukac stylizacji w internecie, popatrz co Ci się podoba, a czego w życiu byś nie założyła, to na pewno pomoże chociaż w połowie określić Twój styl.

Btw. Honey? Hmmmm to wg. mnie bardziej komercyjna niby-gwiazdka, niż fashionistka, ale o gustach się nie dyskutuje.
    • anja_ Re: Szafiarki 20.04.11, 16:28
      przeglądam jej outfity. ale nie inspiruję się nią. a tak to przeglądam wszystkie blogi szafiarek w katalogu.
    • kotek.bieberka Re: Szafiarki 20.04.11, 17:11
      1. Nie jestem, ale chciałabym być i napewno będę kiedy bd miała już nowy aparat i bd mogła robić zdj < 3 . Dam znać, kiedy już bd wstawiała zdj .
      2. Nie, ale bd miała kiedy już bd miała ten nowy aparat ; dd .
      3. Oczywiście, że czytam ; ] . Mniej więcej ; dd . Chciałabym, ale z pewnych powodów nie mogę .

I jeszcze raz , jak bd już miała takiego bloga to dam Ci znać ; ] .
      • innanzwszyscy Re: Szafiarki 21.04.11, 09:18
        kotek.bieberka napisał(a):

> 1. Nie jestem, ale chciałabym być i napewno będę kiedy bd miała już nowy aparat
        > i bd mogła robić zdj < 3 . Dam znać, kiedy już bd wstawiała zdj .
        > 2. Nie, ale bd miała kiedy już bd miała ten nowy aparat ; dd .
        > 3. Oczywiście, że czytam ; ] . Mniej więcej ; dd . Chciałabym, ale z pewnych po
        > wodów nie mogę .
        >
        > I jeszcze raz , jak bd już miała takiego bloga to dam Ci znać ; ] .

Okejj czekam wink)
    • vampiresfan Re: Szafiarki 20.04.11, 18:36
      Nie jestem szafiarką ale czytam czasami blogi fashiontoast, misspouty, madamejulietta
    • sandrolaxd Re: Szafiarki 21.04.11, 12:15
      1.nie
      2.nie
      3.nie. xdd
    • seneka4 Re: Szafiarki 22.05.11, 19:33
      Ostatnio natknęłam się na jeden z takich blogów, autorka zrobiła na mnie mega wrażenie. (: Teraz się nią inspiruję. adres; mariannann.blogspot.com/, ta dziewczyna jest cudna! Sama nie jestem szafiarką aczkolwiek nie mam czasu na sesje fotograficzne. (:
    • saguaro czytam blogi modowe 28.06.11, 09:44
      Nie jestem szafiarka, ale lubie przeglądać tego typu blogi, nie prowadzę sama bloga, ale sporo szukam w sieci informacji o modzie dlatego często wchodzę na blogi szafiarskie i inne które są na temat mody, np. tego odwiedzam dość często kocham-buty.blog.onet.pl/
    • estrellaa Re: Szafiarki 28.06.11, 14:44
      1 2 3 - nie .
    • mari86 Re: Szafiarki 28.06.11, 21:48
      jemerced.blogspot.com/ www.constance-victoria.blogspot.com/
    • ostrypazurek Re: Szafiarki 07.07.11, 11:53
      Blogi o modzie przeglądam ich mnóstwo. Nie potrafiłabym wyliczyć ich wszystkich. Oglądam też program o szafiarkach "Moda z bloga" na tvn style, bardzo fajny. Dziewczyny, które prowadzą blogi o modzie konkurują ze sobą dobierając stylizacje do odpowiedniej okazji, potem jury je ocenia.
      • tomilu Re: Szafiarki 25.08.11, 23:44
        jestem, jednak obecnie prowadzę tylko photobloga z outfitami. zapraszam www.pharelumnia.fbl.pl
    • antoninaa Re: Szafiarki 20.09.11, 13:39
      o szafiarkachsmile zachęcam gorąco.
      www.stylomierz.pl/artykuly/moda-na-szafiarki-ciekawostki-hobby-moda-958
    • 0104 Re: Szafiarki 24.09.11, 21:23
      Podaje moje ulubione
      ! evegore.blogspot.com/
      ! www.makelifeeasier.pl/
      ! www.honorata-skarbek.com/
      ! margaret-j.blogspot.com/
      ! lumpexoholiczka.blogspot.com/
      kiss
    • nickiminaj Re: Szafiarki 24.09.11, 22:22
      3 razy nie
    • elenne Tutaj. 25.09.11, 18:26
      1. Nie do końca mogę się tak nazwać, ale interesuje się modą.
      2. Tak, flousoul.blogspot.com
      3. Tak. Raspberryandred, Jestemkasia i inne na blogspocie.
    • princeskaa Re: Szafiarki 25.09.11, 21:39
      ` 1. wczoraj założyłam bloga smile
      2.nie do końca (2 notki)
      3.tak ,kochaam czytać takie blogi np . Kenza , Hello Niki , marianna ,Isabelle, i blog Kasi Tusk . big_grin <3
      jest tego na prawde dużo , jak chcesz przeczyać wystarczy wpisać np Kenza blog w google i wyskoczy . smile
    • antoninaa Re: Szafiarki 26.09.11, 11:37
      pojawiły się nowe zestawy smile co o nich sądzicie? który najładniejszy? www.butik.net.pl/pol_m_Zestawy-250.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka