mydeafsenses Re: Michał Szpak "Miszel";P 10.05.11, 12:37 bardzo dobrze śpiewa, potrafi się wyróżnić, jest oryginalny, ma wszystko co jest potrzebne do zrobienia kariery. Osobiście życzę mu powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tamarusia Re: Michał Szpak "Miszel";P 16.05.11, 10:04 Ma niesamowity głos, mam nadzieję że wygra Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: Michał Szpak "Miszel";P 16.05.11, 20:49 Jest OK, ale to Gienek powinien wygrać bo jest prawdziwym artystą. Odpowiedz Link Zgłoś
kokox3 Re: Michał Szpak "Miszel";P 19.05.11, 15:33 opiszę to jednym słowem: UWIELBIAM < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
magdaa.. :D 19.05.11, 15:42 hej Ja akuratnie jestem ze Skołyszyna ( pewnie kojażysz) i moim zdaniem Michał Szapk jest świetny. Denrwują mnie wszystkie osoby dla których i tu cytuje " on jest pedał** " denerwuje ich to że nie które osoby potrafią być oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Michał Szpak "Miszel";P 19.05.11, 15:47 świetnie śpiewa ale wygląda na zarozumiałego i wcale takiego ,,własnego stylu" nie ma widziałam go w jednym z warszawskich klubów wieczorem było tak ciemno ale wiedziałam że to on i wcale nie był tak ubrany jak Na Castingu a ponoć chodzi tak wszędzie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
demi44 ... 19.05.11, 16:16 Nie lubię go! Wnerwia mnie to że wszyscy się nim zachwycają! W ostatnim odcinku jak zaśpiewał Fever to masakra! Za nisko to śpiewał!!! Beznadziejnie! A co do jego podobno "największej w programie osobowości" to się nie wypowiem bo mogłabym przesadzić! Ogólnie rzecz biorąc powinien odpaść z programu jak NAJSZYBCIEJ!!! A najbardziej w X Factor podoba mi się zespół Dziewczyny i Ada Szulc! Wszystkie są niesamowite!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Michał Szpak "Miszel";P 19.05.11, 16:46 Uwielbiam go!! Jest wspaniały, ma artystyczną duszę, pełną barw, nie jest nudny i ponury, on coś wnosi na scenę. Chce nam udowodnić, że w Polsce nie ma tolerancji, a ludzie w niej mieszkający są po prostu nudni... Ma ogromny talent, ja już czekam na jego płytę. To wspaniały artysta, kocham go Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Michał Szpak "Miszel";P 19.05.11, 16:50 Zapomniałam dodać, że pomimo tego wszystkiego jest oryginalny i nie wstydzi się swojego wyglądu co bardzo popieram . Odpowiedz Link Zgłoś
pyska. jest po prostu niesmaczny ... 19.05.11, 16:59 Przepraszam ,ale takie jest moje zdanie . Wiem ,że przez swoje stroje i swoją choreografię pokazuje siebie , ale dla mnie to po prostu jest niesmaczne . Uważam ,że ma bardzo ładny głos , ale jak na niego patrzę , gdy śpiewa , po prostu nie wytrzymuje . Nie znoszę chłopaków , którzy się malują , chodzą na obcasach , albo ogólnie próbują upodobnić się do dziewczyny . Gdyby nie to , pewnie byłabym jego fanką . To moje zdanie ;d pyska. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia54321 Re: Michał Szpak "Miszel";P 19.05.11, 17:19 Lubię go...życzę mu powodzenia... W Polsce brakuje takich charakterystycznych artystów, miejmy nadzieję, że mu się powiedzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Michał Szpak "Miszel";P 19.05.11, 17:35 ja jestem za michałem całym sercem, uważam, że powinien wygrać. lubię tą jego pewność siebie, jest na scenie kimś, potrafi zrobić z ludźmi coś, czego nie potrafi pierwszy lepszy facet. ma fenomenalny głos i krótko mówiąc, jest artystą. prawdziwym. może zrobi coś z polską sceną muzyczną, w końcu. chociaż pan gienek jest genialnym wokalistą, to jednak jestem sceptyczna co do jego przyszłości. wróci grać na ulicę i co? i nic. a michał ze swoją osobowością może zajść daleko. a tak w ogóle, to też jestem z jasła : ooo Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Michał Szpak "Miszel";P 19.05.11, 17:48 Głos ma wspaniały, ale uważam ,że to Gienek Loska powinien wygrać. (: Odpowiedz Link Zgłoś
rokokoo irytuje niesamowicie. 19.05.11, 17:59 jego wygląd , sposób mówienia, zachowania, chyba wszystko mnie w nim denerwuje. i ten jego idiotyczny , sztuczny śmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
palusia1210 Re: irytuje niesamowicie. 19.05.11, 19:26 rokokoo napisał(a): > jego wygląd , sposób mówienia, zachowania, chyba wszystko mnie w nim denerwuje. > i ten jego idiotyczny , sztuczny śmiech. Doookładnie Zgadzam się w 100% ! Odpowiedz Link Zgłoś
palusia1210 Nieeeeee.... 19.05.11, 19:22 Ja z caaałą pewnąścią będe głosować na Gienka, przynajmniej utalentowany i SKROMNY ! Szpak, tylko potrafi się wymądrzać, i unosić dumą. Lubiłam go na początku programu bo był normalny, a teraz sława dobiła mu do głowy. Scenografia, oczywiście ! Szpak od razu w tle może puścić na telebimie swoje nazwisko, bo tak ostatnio zrobił. Nie podoba mi się jego zachowanie, jest zbyt pewny siebie. Na pewno ma talent bo co do tego nie mam wątpliwości, ale trzeba się jeszcze umieć zachować niestety i pozostać takim samym jakim się było jeszcze przed programem, a nie być "panem" ważnym. U Gienka podoba mi się niezłomność i to że pozostał taki jaki jest. Uważam, ze Kuba jest zawistny i w życiu nie pohchwali innej grupy choćby nie wiem co..., jak miałby w grupie Gienka to chwaliłby Gienka proste i logiczne, ale po co wod razu w taki chamski i prymitywny sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Michał Szpak "Miszel";P 19.05.11, 19:44 jak dla mnie ma niesamowitą osobowość, jest pokorny umie słuchać, nie wywyższa się do tego ma wielki talent choć czasami zbyt krzyczy zamiast śpiewać. jak dla mnie to jest on osobą na miarę X factor. tylko czy Polska jest przygotowana na taki talent? nie wiem. jeśli będzie normalny, w takim sensie, że nie zgubi w tym szaleństwie siebie to będzie dobrze choć niektórzy śmieją się z jego wyglądu to jednak to go wyróżnia to powoduje ze się o nim mówi. niewątpliwie ma talent i osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
suffering Re: Michał Szpak "Miszel";P 19.05.11, 21:16 uwielbiam go. jego głos i bycie. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kahmelka12 Re: Michał Szpak "Miszel";P 20.05.11, 13:23 Ładnie spiewa. Jego pierwszy występ mi się nie podobał bo myslalam że to taki ,,babochłop'' ale później zaczelo mi sie podobać jak śpiewa i to co robi on ma swoj styl i nie zależnie od tego czy ludziom się to podoba czy nie on tego nie zmieni.., Podziwaim go za to Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki hmm 20.05.11, 14:35 no właśnie dużo osób mówi, że się zrobił taki zbyt pewny siebie itp, ale moim zdaniem to dobrze! w sensie, trzeba być twardym w showbiz kocham Jego głos i na prawdę jestem za nim Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Michał Szpak "Miszel";P 20.05.11, 21:45 dla mnie najbardziej irytujący uczestnik tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 20.05.11, 23:47 Jest odważny, zdolny, wrażliwy i pewny siebie. Kibicuję jemu, oraz Gienkowi, który ma również wspaniały głos, ale jest przede wszystkim autentyczny, wrażliwy i skromny, a to bardzo niespotykane, no i ujmujące. Odpowiedz Link Zgłoś
katastrofa Re: Michał Szpak "Miszel";P 21.05.11, 09:32 OCZYWIŚCIE, że TAK! Uwielbiam go! A po ostatnim występie, jak "Fever zaśpiewał...gorąco;ddd Nie, na serio, bardzo go cenię, za to, że nie obchodzi go "gadanie" w stylu: Szpak to transwestyta. Naprawdę w Polsce takich ludzi brakuje. Takich, którzy dążą do zamierzonego celu, mimo wszystko. Zresztą jest też bardzo sexi;P Odpowiedz Link Zgłoś