paulinka_us5
13.05.11, 18:17
Czy kiedy się z kimś kolegujecie, to patrzycie ile to osoba ma lat? Np. w necie ktos do Was pisze, a Wy nie ospisujecie, bo jest "mały"
Opowiem Wam moją historię:
Miałam na pingerze koleżankę, bardzo często do siebie pisałyśmy i lubiłyśmy się. Ale kiedy ona zapytała ile mam lat, to zamurowało mnie. Niewiedziałam czy ściemniać, bo wiedziałam, że ona będzie ode mnie starsza. Ale bez ściemy napisałam że mam 12 lat. I tu nagle ona że ona ma 14. Mówiła że i tak nie zerwie kontaktu, że będziemy dalej pisać.... I ja jej wierzyłam. Ale sparwdził się mój scenariusz. Rozmowy się ucinały, w końcu ona juz nie odpisywała..... Dalej czasami mam taką myśl, że może jedna odpisze i nic. GUCIO!
a co innego z Echelonem!
Na kotku mamy swój własny wątek, i jest tam cała plaga Echelonu! Mają tam po 15,14 lat, a ja 12 i one piszą ze mną jak z rówieśniczką! Mamy swoje numery GG.Na nk tak samo. Mam pełno echelonu w znajomych. 15,16 lat, a ja 12. I piszemy ze sobą! Ja ich zapraszam, oni przyjmują, oni mnie zapraszają, to się zdzwiłam że mnie zaprosili, ale przyjęłam bo wiedziałam że to początek czegoś nowego.
I miałam rację, GG pełne numerów, nk pełne znajomych.
Wiek jest dla Was ważny?