Dodaj do ulubionych

Włosy-Fryzura

28.05.11, 21:47
WIęc mam taki problem , mam bardzo gęste włosy . mając na myśli bardzo mam na myśli że z 3 głowy włosów dziewczyn to jest jedna moja głowa uncertain .I nie wiem jaką sobie fryzurę zrobić na lato , Bo jak obętne za którko to będę miała mini afro a jak wogule nie obetne to będę miała rozdwojone końcówki ( prostuje ) . Na prawe nie wiem co zrobić ! Proszę pomóżcie smile
Obserwuj wątek
    • arbuzowa. Re: Włosy-Fryzura 28.05.11, 21:55
      ehh, ja też mam podobny problem. ma dośc gęste włosy, mam je bardzo długie 9 ( trochę dłuższe niż do łopatek ). końcówki mi się zaczeły rozwdajać, więc niedługo ide do fryzjera. nie polecam Ci grzywki, bo będzie ci się puszyła, lokowła i wgl będzie dziwnie wyglądała, chyba że ją potraktujesz prostownicą. a może takie włosy do ramion ? big_grin
      • superwhoree_xd Re: Włosy-Fryzura 28.05.11, 22:03
        Ja już mam grzywkę tylko na bok i sobie ją prostuje bo jak nie to mi sie puszy uncertain . Mam zamiar pocieniować i ( jak ja ty powiedziałaś ) obciąć sobie po ramiona ) bo mam już za piersi włosy i już są za długie .
        • grr_stefaa Re: Włosy-Fryzura 23.06.11, 20:30
          Posłuchaj .. Ja miałam/mam gęste włosy i były długie. (tak z 20cm brakowało do pasa- jak nie wierzysz to zobacz zdjęcia) i ścięłam bo miałam rozdwojone końcówki i "siano"..
          Żałuję, że ścięłam bo długie włosy są ładne.. Została mi teraz połowa tych włosów co miałam.. I znów zapuszczam.Tak więc, nie ścinaj zbyt krótko.. Np. związuj w gorące dni albo coś.. Jeśli już to zetnij tylko końcówki, żeby nie były rozdwojone..
          Pamiętaj : NOŻYCZKI TO TWÓJ WRÓG !
          Stefaa kiss
      • klaudia_25 tuuu! :d 23.06.11, 20:13
        https://3530.voxcdn.com/uploads/photo_image/678133/original/blonde-emo-scene-hair.jpg?1304110551

Moja ukochana fryzura! <33 Ja akurat mam chude włosy, ale i tak mnie fryzjerka obcięła! :d Polecam ;*
    • mroweczka_xxx Re: Włosy-Fryzura 28.05.11, 22:10
      1 - to ja ci zazdroszczę, bo ja mam mało (nie aż tak mało, ale wolałabym mięć więcej!)
      2 - na twoim miejscu bym sobie pocieniowała od szyi do końca (jeśli masz do pasa) ;D
    • seneka4 Re: Włosy-Fryzura 30.05.11, 13:25
      Skróć końce tak o 3-4 cm. ;o Może wycieniuj grzywkę i końcówki? Jeśli prostujesz włosy, będziesz wyglądała ślicznie. (:
    • sarenka88888 Re: Włosy-Fryzura 20.06.11, 19:39
      Więc tak: nie obcinaj włosów, tylko przeleć sobie je degażówkami i wtedy objętościowo Ci się zmniejszą i będzie git wink xd a ten, niech Ci to fryzjerka zrobi, albo ktoś kto się zna na tym, bo wiesz co może Ci się może stać jak będziesz sama obcinać.... xd
    • crazzygirl123 Re: Włosy-Fryzura 23.06.11, 14:34
      ja bym ci radziła wycieniować i wystrzępić może też troszke skrócić a napewno końce ;D
    • avilka Re: Włosy-Fryzura 23.06.11, 18:53
      Po co od razu ścinać ? Nie będziesz później żałować ? Lepiej gdy jest upał np. spiąć włosy w koczek, zrobić warkocza. To wygląda o wiele lepiej niż krótkie włosy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka