Dodaj do ulubionych

Dosyć pilne

31.05.11, 21:13
Siemka;D
Jest sprawa. Moja koleżanka robi ankietę na takie dodatkowe zajęcia (Diament- może ktoś z was kojarzy o co kaman;D), W każdym razie potrzebuje sporo odpowiedzi, więc jakbyście mogli poświęcić chwilę, i odpowiedzieć na te pytania, to byłybyśmy wdzięczne;D większość odp. to TAK i NIE a przy reszcie odpowiedzcie max. 3 słowa;D
DZIĘKIbig_grin I NIE USUWAJCIE TEGO, PROSZĘ ;P

Ankieta

Wykonujemy projekt na temat muzyki. Prosimy o szczere wypełnienie ankiety.
Dane personalne zostaną wykorzystane do celów statystycznych.

Wykształcenie:

1. Czy lubisz słuchać muzyki?

2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej?

3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca?

4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny?

5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki?

6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki?

7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni?

8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny?

9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców?

10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie?

11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych?

12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia?

13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach?

14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle?

15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka?

16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś?

17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)?

18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej?

19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ?

20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ?
Obserwuj wątek
    • innanzwszyscy Re: Dosyć pilne 31.05.11, 21:27
      kobieta
      lat.14
      1. Lubię
      2. Hip-Hop, pop
      3. Eminem, Grubson
      4. Black eyed peas
      5.oj duzo
      6. no
      7. ine
      8. ee nie?
      9. zdecydowanie obcokrajowców
      10. to zalezy wink)
      11. takk
      12. lubię , ale to nie ma takiego znaczenia żeby wpłynęło na to co słucham
      13. Mam!
      14. tak
      15. nie wiem
      16. tak
      17. własnych nagrań
      18. nie słucham radia
      19. oczywiście że nie
      20. o gustach się nie dyskutuje, każdy słucha tego czego chce i nikt mu tego nie zabroni jeśli lubi wink)
      • uchiha ktoś jeszcze?:D 31.05.11, 21:41
    • rikkki majne 31.05.11, 21:31
      Wykształcenie: jeszcze podstawowe tongue_out

1. Czy lubisz słuchać muzyki? tak

2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? metal, rock i te co mam na profilu.

3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? Ville Valo big_grin

4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? osz Tyshock weźmy Apokalyptikę tym razem tongue_out (czy może się odmienia Apocalypticę ?!?!)

5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? oj dużo

6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? różnie, ale ogólnie to nie

7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? nieeeee, a chyba, że Paweł trochę..

8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? trochę mój brat i tata

9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? obco

10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? treść też jest ważna

11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? sama tłumaczę tongue_out

12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? lubię, jak mogłyby w ogóle nie mieć?

13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? kiedyś lubiłam R.E.M. - bad day, teraz kocham, no nie chcę się powtarzać, ale przed robieniem kolczyka słuchałam Apocalyptica-Not Strong Enough i jakoś to przetrwałam ;d

14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? taak, wtedy gości Slayer devil

15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? chyba nie

16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? tak, ale nie zawsze

17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? RADIO KUR/WA! -,- na ipodzie

18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? eska, jak już

19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? haha Metal?! r u fucking kidding me? kocham metal kwiat, tak z reguły nie mogę znieść ludzi słuchających rap czy hip-hop, szczególnie polski sciana

20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? tak, metal - bracia, rap - matoły (sorka)
      • uchiha dzięki wszystkim;D 01.06.11, 17:51
        jak ktoś jest jeszcze chętny to piszcie ;D
    • vampire44 Re: Dosyć pilne 31.05.11, 21:38
      Wykształcenie: uczennica szkoły

Lubię słuchać określonych rodzajów muzyki...
      Mieszanek roka i alternatywy

Oh... lubię raczej zespoły np. Placebo

Placebo i... Strachy na Lachy ; )

bardzo mało. Słucham jej tylko kiedy jadę samochodem

nie- słuchają reczej popu i regge
      7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni?
      Polecają mi inną muzykę, ale nie ulegam, bo nie lubię regge i popu.

8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny?
      Tak- siostra wgrała mi na mp3 jej płyty i je bardzo polubiłam te piosenki.

wolę zespoły obcojęzyczne, ale uwielbiam "Strachy na lachy"
      10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie?
      Raczej bardziej interesuje mnie głos i tło muzyczne. Bez dobrego rytmu- muzyka jest do kitu.
      nie, czsem wolę nie wiedzieć o czym słysze, ale nie raz sama je sobie tłumaczę.

12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia?
      Liczy się dla mnie tylko muzyka
      Kiedy mam czas slucham muzyki z mojego ulubionego serialu- Pamiętniki wampirów. Jest naprawde dobra!
      14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle?
      Nie- zawsze trzymam się jednego stylu.
      15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka?
      W niektorych przypadkach tak- np: jeśli w piosenkach przeklinają, to oswajamy sie z tymi słowami, co nie jest dobre.
      16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś?
      nie
      wolę własne płyty- mam dość słuchania po raz setny Lady Gagi i Rihanny.
      rzadnej ; )
      19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ?
      Nie ma to dla mnie znaczenia

20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ?
      Nie

Mam nadzieję, że pomogłam ; )
    • shunra Re: Dosyć pilne 31.05.11, 21:41
      TAK
      Metal, rock, klasycznej
      Emilie Autumn
      Indica
      dużo
      NIE
      Nie
      8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym
      gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny?
      NIE
      obcokrajowców ale i wśród naszych rodaków mam ulubieńców
      To zależy zwracam uwagę na wszystkie elementy
      Tak
      Nie mają większego znaczenia
      Nie
      Tak
      Tak
      Tak
      na płytach
      żadnej
      Nie
      Nie
    • mushi. Re: Dosyć pilne 31.05.11, 21:42

1. Uwielbiam.
      2. Jorck, rock, czasem metal i inne podobne.
      3. Miyavi, Gackt
      4. My Chemical Romance, Dir En Grey, The GazettE, Girugamesh, Screw, X Japan
      5. Prawie cały dzień(:
      6. Niestety nie...
      7. Nie.
      8. Nie.
      9. Zdecydowanie obcokrajowców.
      10. Wszystko jest ważne: treść, rytm wykonanie. Zwracam uwagę na wszystko.
      11. Tak.
      12. Lubię oglądać, ale teledysk nie sprawia, że lubię piosenkę mniej lub bardziej.
      13. Raczej nie.
      14. Nie.
      15. Ludzie są różni i ten wpływ zależy od osobowości i siły psychicznej. Ale tak, uważam, że może mieć jakikolwiek wpływ.
      16. Nie, zmieniają się tylko piosenki. Styl zawsze pozostaje ten sam.
      17. Własnych nagrań.
      18. Rzadko słucham radia, ale jeśli już, to EskaRock.
      19. Nie.
      20. Nie lubię stereotypówsmile
    • nessy96 Re: Dosyć pilne 31.05.11, 21:45
      1. Czy lubisz słuchać muzyki? TAK
      2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? METAL, ROCK
      3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? TARJA TURUNEN
      4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? DUŻO,MOŻE BYC NIGHTWISHserce
      5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? DUŻO, NIE WIEM DOKŁADNIE
      6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? NIEKTÓRZY
      7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? NIE, JAKBY COS TAKIEGO ROBILI TO BYM ICH CHYBA ZABIŁA
      gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? TAK
      9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? OBCO
      10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, c
      zy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? ZWRACAM UWAGĘ, ALE RYTM I WYKONANIE TEŻ JEST WAŻNE
      11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? TAK ALBO SAMA TŁUMACZE
      12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego
      znaczenia? LUBIE
      13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? TAK
      14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiaj
      ą, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? RACZEJ NIE
      15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowiek
      a? RACZEJ NIE
      16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? CZASEM
      17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? NIE WIEM
      18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? NIE SŁUCHAM
      19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? NIE
      20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? NIE
      • nessy96 Re: Dosyć pilne 31.05.11, 21:46
        zmieniam
        17. na płytach tongue_out
        • nessy96 Re: Dosyć pilne 31.05.11, 21:48
          aha, zapomniałam o tym że:
          wiek 15 lat
    • song Re: Dosyć pilne 31.05.11, 21:47
      1. Czy lubisz słuchać muzyki?Oczywiście

2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej?Rock, pop-rock

3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca?Alecia Beth Moore

4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny?30 seconds to mars

5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki?z 8 godzin maksymalnie

6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki?Tak

7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni?Można tak powiedzieć,lecz nie ulegam ich "wymuszenią"

8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny?Nie,raczej nie. W mojej rodzinie każdy ma inny gust muzyczny.

9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców?I tych i tych

10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie?Oczywiście,że liczy się treść i przesłanie,nie słucham lekkich utworów komercyjnych gwiazd

11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych?Tak,muszę wiedzieć o czym jest dana piosenka i jakie ma przesłanie

12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia?Lubię,najważniejsze,żeby oddawały sens piosenki

13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach?Owszem,nawet kilka

14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle?Nie, innej nie.

15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka?Tak

16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś?Nie,zawsze słucham dwóch ulubionych gatunków

17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)?Na własnych nagraniach

18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej?eska rock

19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ?Nie,każdy ma własny gust

20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ?Nie, każdy lubi co innego:p
      • song Re: Dosyć pilne 31.05.11, 21:49
        song napisał(a):

> 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. ra
        > p, metal itp. ?Nie, każdy lubi co innego:p

I jeszcze:
        Wykształcenie: podstawowe
        • kara4454 Re: kara4454 31.05.11, 22:06
          Wykształcenie:gimnazjum

1. Czy lubisz słuchać muzyki?kocham!

2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej?pop-rock,rock,metal,punk itp.

3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca?ee nie mam ;p

4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny?30 seconds to mars,my chemical romance

5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki?4-7 godzin

6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki?nie

nie a nawet jeśli to bym ich nie słuchała

8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny?nie

9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców?obcokrajowców

10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie?no jak jest polska to treść jest ważna jak w innym języku to nie koniecznie ;p

11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych?tak

12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia?lubie

duzo ich
          14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle?nie

15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka?hm...cięzkie pytanie ale chyba nie

16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś?nie

17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)?własnych

18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej?zadnej ;p

19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ?nie

20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? nic mi to nie przeszkadza jak ktoś słucha czegoś innego niech se słucha co chce
    • invisible_to_u Re: Dosyć pilne 31.05.11, 21:49
      Kobieta
      13 lat
      Właśnie kończe podstawówkę

1. Tak
      2. Rock i może trochę reggae
      3. Kamil Bednarek ;p
      4. Green Day
      5. Około 7 godzin.
      6. Tak
      7. Nie
      8. Nie
      9. To zależy, ale raczej obcokrajowców.
      10. Przesłanie zawsze jest dla mnie najwazniejsze.
      11. Tak
      12. Nie mają znaczenia.
      13. Tak
      14. Czasami
      15. Tak < ale wydaje mi się że raczej dobry... >
      16. Zwykle słucham tej samej muzyki, ale są wyjątki. Więc CZASEM tak
      17. Zależy od pory dnia. Wiem że to dziwne, ale w ciągnu dnia wole własne, a wieczorem zawsze słucham radia.
      18. Eska, WaWa < lubie czasem posłuchac polskich smutów > i rmf fm.
      19. Nie. Każdy ma prawo słuchac takiej muzyki jaka mu pasuje. Ja sama jestem otwarta na różne gatunki muzyczne.
      20. Nie
      Mam nadzieje że jakoś pomogłam wink
    • mrahmrah_ :). 31.05.11, 21:55

1. nie dałabym rady bez muzykismile..

2. rap. chyba, że do "tańczenia" to popu. (bo najczęściej jeszcze puszczają w radiu i różnych stacjach muzycznych).

3. Grubson, Pezet, PiH, Miuosh, Słoń, Eminem, Sobota, DonGuralEsko.

4. nie mam.

5. nie wiem ile to jest mniej więcej czasu. przed szkołą, w szkole, po szkole, w domu.. ciągle.

6. jeżeli mówimy o bliższych znajomych to zazwyczaj tak.

7. nie odczułam czegoś takiego.

8. hmmmmmm, rodzina może nie.. ale znajomi chyba bardziej.

9. rap - polski, pop - zagraniczny.

10. to naprawdę różnie. jeżeli zagraniczne to bardziej zależy mi na rytmie. jeżeli polskie to najpierw zwracam uwagę na tekst, potem na wokal iwgl..

11. nie zawsze.

12. męczą mnie niektóre teledyski, ale niektóre są takie, że nie mogę przestać ich oglądać.

13. za każdym razem inna.

14. nie.

15. tak.

16. chyba nie.

17. zależysmile. czasem lubię sobie posłuchać radia ale wolę mój telefon albo z płyt.

18. RMF FM albo RADIO ZET.

19. nie bardzo, każdy ma prawo lubić to co mu się podoba.

20. tak. tylko w przypadku jednego pseudo piosenkarza, na którego jest "szał"..

nie dało się odpowiedzieć tylko "tak" i "nie"smile. sorry.
    • beemazzy Re: Dosyć pilne 31.05.11, 22:10
      wykształcenie: niepełne podstawowe.

1. Czy lubisz słuchać muzyki? oczywiście.

2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? rap, jazz, rock.

3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? adele, bruno mars, eldo.

4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? lifehouse.

5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? zależy. w drodze do domu, czasem na przerwach, w domu. razem około trzy-cztery godziny.

6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? tylko jeśli chodzi o rap, tak to nie.

7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? oczywiście, że nie.

gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? nie.

9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? polski rap, wszystko inne zagraniczne.

10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? zwracam uwagę też na tekst.

11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? tak.

12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? w sumie to nie mają większego znaczenia, ale oglądam.

13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? tak.

14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? nie.

15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? tak.

16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? tak, choć nie zawsze.

17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? płyt lub muzyki z komórki, nie lubię radia.

18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? jeśli już to trójki.

19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, me
      tal itp. ? oczywiście, że nie.

20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? nie.
    • shevampire . 31.05.11, 22:17
      Wykształcenie: szkoła podstawowa

2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? rocka itp.

3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? Jared Leto, Ryan Tedder

4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? OneRepublic, 30 seconds to Mars

5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? kilka godzin

6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? tak

7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? nie

8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? nie

9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? obcokrajowców

10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? zwracam też uwagę na przesłanie

11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? niektóre

12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? lubię oglądać

13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? nie zabardzo

14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? czasami

15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? zależy jaka

16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? nie

17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? wolę słuchać płyt

18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? rmffm

19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? ogólnie nie, ale jeżeli ktoś puszcza swoją ulubioną muzykę na cały głos to tak

20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? raczej tak
    • mhmm.zuz Re: Dosyć pilne 31.05.11, 22:33
      Wykształcenie: szkoła liceum

1. Czy lubisz słuchać muzyki? TAK

2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? POP

3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? MILEY CYRUS, RIHANNA

4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? MY CHEMICAL ROMANCE, BLACK EYED PEAS

5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? 2, 3 GODZ.

6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? TAK I NIE

7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? NIE

8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? NIE

9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? OBCOKRAJOWCOW

RYTM I WYKONANIE
      CZASAMI
      NIE MAJĄ ALE LUBIĘ
      NIE
      NIE
      TAK
      NIE
      WŁASNYCH NAGRAŃ
      RMF LUB ZET
      19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? NIE

20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? TAK
    • abbey_girl Re: Dosyć pilne 31.05.11, 23:03

dziewczyna
      13 lat
      podstawowe

1. Czy lubisz słuchać muzyki? Kocham

2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? rock, punk rock, pop rock

3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? Avril Lavigne

4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? Green Day

5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? Oj duuużo, właściwie zawsze jak mam do niej dostęp.
      >
      > 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? Tak
      >
      > 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co on
      > i? Nie, a jeśli już to ich nie słucham
      >
      > 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym
      > gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? Może trochę znajomi
      >
      > 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? obcokrajowców
      >
      > 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, c
      > zy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? oczywiście że jest dla mnie ważne przesłanie, ale muzyka też jest ważna
      >
      > 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? tak czasami
      >
      > 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego
      > znaczenia? zależy które
      >
      > 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? tak i to kilka
      >
      > 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiaj
      > ą, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? raczej nie
      >
      > 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowiek
      > a? nie sądze
      >
      > 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jeste
      > ś? czasami
      >
      > 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? płyty, ipod
      >
      > 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej?
      >Radia Zet
      > 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, me
      > tal itp. ? nie, jeśli tylko wiedzą co to słuchawki w miejscach publicznych
      >
      > 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. ra
      > p, metal itp. ? nie , moja przyjaciółka słucha metalu i świetnie się z nią dogaduje, moje koleżanki słuchają rapu i jest ok
    • love_rock Re: Dosyć pilne 01.06.11, 00:27
      Wykształcenie: Średnie ze zdanymi maturami big_grin

1. Czy lubisz słuchać muzyki? TAK!

2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? ROCK!

3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? JARED LETO!

4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? 30 SECONDS TO MARS!

5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? Dużo, czasem się nawet zdarzało 6-7 godzin.

6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? Tak.

7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? Nie i by im się nawet to nie udało.

8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? Trochę znajomi.

9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? Raczej obcokrajowców.

10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? Zwracam uwagę na treść. To też jest ważne w utworach.

11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? Tak.

12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? Lubię.

13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? Mam.

14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? Nie ale jest mi lżej gdy słucham piosenkę/ piosenki z punktu wyżej.

15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? Może mieć.

16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? Nie.

17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? Własnych nagrań.

18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? Eska i PiK.

19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? Nie ale jakoś nie mogę strawić jak ktoś słucha disco polo xD.

20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? Nie, ale jak słyszę "rap" to zawsze się tej osobie baczniej przyjrzę big_grin.

Mam nadzieję, że pomogłam smilebig_grin
    • wiki3113 Re: Dosyć pilne 01.06.11, 08:24
      Kobieta
      13
      Prawie podstawowe

1.Tak
      2.Rock,pop,rap
      3.Avril Lavigne
      4.Queen
      5.Zależy jak liczy się,że jadę w autobusie z słuchawkami to parę godz.
      6.Dziewczyny prawie tylko pop chłopacy dość podobnej.
      7.Próbowali nie udało sięwink
      8.Sądzę,że troche tak.
      9.Raczej obcokrajowców.
      10.Treść bardzo mnie interesuję raczej nie słucham piosenek zupełnie o niczym czasem jak w radio poleci to ok,ale takie piosenka nie będzie moją ulubioną.
      11.Zawsze.
      12.Jak jest fajny to oglądam od czasu do czasu,ale piosenka ważniejsza.
      13.Tak
      14.Raczej nie znajduję sb jakąś która by pasowała,ale gatunek raczej ten sam.
      15.Tak.
      16.Tak.
      17.Płyt,albo w internecie.
      18.Rmf fm.
      19.Nie.
      20.Nie.
      • uchiha piszcie piszcie ;D 01.06.11, 18:01
        im więcej odp. tym lepiej;D
        • uchiha no śmiało! ;D 01.06.11, 18:08
    • bombardowanie Re: Dosyć pilne 01.06.11, 18:44
      Wykształcenie: podstawowe

tak

rock, blues.

nie mam jednego

jak wyżej

różnie, ok. 2h

trudno powiedzieć

nie

raczej nie

obcokrajowców

na początku rytm i wykonanie, jeżeli mi się spodoba patrzę w tekst.

na ogół tak.

nie ma znaczenia.

nie. raczej nie.

nie wydaje mi się.

trudno powiedzieć.

tak.

własnych.

RMF classic

nie.

nie
    • stranger17 Re: Dosyć pilne 01.06.11, 18:49
      Jasne ; )
      pop i rock
      Bruno Mars
      Green Day, 30 Second to Mars, Big Time Rush
      5-6 godzin
      nie
      nie
      nie
      obcokrajowców
      czasami tekst, czasami po protu rytm i wykonanie..
      czasami
      nie mają większego znaczenia
      nie
      nie
      tak
      nie
      własnych nagrań
      RMF FM
      nie, każdy ma swój gust ; P
      nie
    • czarna_. Re: Dosyć pilne 01.06.11, 18:54
      wykształcenie: póki co to się kształcę (w liceum)
      1.tak
      2.rock, czasem pop
      3.David Cook
      4.MUSE
      5.Dużo (słucham muzyki podczas wykonywania różnych czynności)
      6.Tylko część.
      7.Nie
      8.Nie
      9.Obcokrajowców.
      10.Interesuje mnie treść.
      11.Tak
      12.Raczej nie mają dla mnie znaczenia... ale czasem lubię obejrzeć.
      13.Tak
      14.Czasem tak
      15.Tak
      16.Nie
      17.Płyta
      18. Nie słucham, jak juz cos to chyba RMF
      19.Nie
      20.Staram się nikogo nie osądzać.
      pozdrawiam smile
    • ja4everxd Re: Dosyć pilne 01.06.11, 19:04
      Bardzo
      Pop&Rock,Rock alternatywny
      Katy Perry,Rihanna,Taylor Swift
      Black Eyed Peas,Paramore
      4 godzwink
      Nie wszyscy
      Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni?
      Czasami
      gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny?
      Raczej Nie
      obcokrajowców
      10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania,czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie?
      Interesuje mnie treść
      Prawie zawsze
      Lubię
      Tak
      Prawie nigdy
      Tak
      Tak
      Zależy od dnia
      Niewiem
      Nie
      Nie

• karolinaaks Re: Dosyć pilne 01.06.11, 19:08
      kobieta
      15 lat
      1.tak
      2rocka popu reegie ostatnoismile
      3.taylor swiftserce
      4tokio hotel
      5góra 2h
      6nie
      7.nie
      8.nie napewno
      9i to i to jak mam wybrać to obcokrajowców
      10.czy ja wiem wazne jest by miał jakieś przekazanie nie
      11.tak
      12.lubie
      13.california king bed
      14tak
      15nie to zalezy jaka muzyka ale ja uwazam ze nie
      16tak
      17w radiu nie wiem czemusmile
      18radio zet to taki przykład
      19nie kazdy słucha to co lubi
      20niesmile
      • olusia... Re: Dosyć pilne 01.06.11, 19:18
        Wykształcenie: nauka w gimnazjum (2 klasa)

2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? Pop, Reggae

3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? Lales, Bruno Mars

4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? Star Guard Muffin

5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? Ok 2h

6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? Tak

7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? NIe

8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? Nie

9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? Te i te ;]

10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? Całokształt

11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? Tak

12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? Nie mają większego znaczenia

13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? Nie

14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? Nie

15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? Tak

16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? Tak

17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? Własnych nagrań

18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? Eska

• iwi94 Re: Dosyć pilne 01.06.11, 19:13
      Wykształcenie: gimnazjalne

1. Tak

2. Rapu

3. Eminem

4. RBD

5. około 2 godzin

6. Tak

7. Nie

8. Nie

9. Obcokrajowców?

10. Czasami tak czasami nie

11. Tak

12. Lubię

13. Nie

14. Nie

15. Tak

16. Nie

17. W radiu

18. Eska

19. Nie

20. Nie
    • xklaudekx ankieta 01.06.11, 19:38
      Kobieta
      16
      kończę gimnazjum.

1. taaak
      2. rock, metal
      3. Jared Leto
      4. 30 Seconds To Mars
      5. godzina minimum, ale robię przytym coś innego.
      6. Tak.
      7. Nie
      8. Nie
      9. obcokrajowcy, rzadziej polscy
      10. Najpierw rytm, piosenka musi dobrze brzmienie. Jednak jeśli tekst jest bez sensu, automatycznie mnie odrzuca.
      11. Tak
      12. Lubię.
      13. Tak
      14. To zależy jakiego rodzaju to jest problem.
      15. Może.
      16. Nie zawsze
      17. wolę własne nagrania, w radiu rzadko jest to, co lubię.
      18. głównie rmf fm, zet, czasem muzyczne
      19. nie, chyba że słuchają dla popisu.
      20. nie.
    • majlentis Re: Dosyć pilne 01.06.11, 19:41
      Wykształcenie : Jeszcze się uczę ( po wakacjach pójde do technikum )
      1. Tak
      2. pop , rock lub r'n'b
      3. Eminem i Michael Jackson
      4. Black Eyed Peas
      5. Co najmniej 2 godziny
      6. Czasami ale rzadko
      7. Nie
      8. Nie
      9. Obcokrajowców
      10. Czasami treść czasami rytm to zależy od piosenki
      11.Bardzo rzadko
      12. Tak lubie je oglądać
      13. Tak jest albo Fucking Perfect - Pink lub No love - Eminem
      14. Nigdy!
      15. Dobry
      16. Tak
      17. W radiu
      18. Rmf fm lub radio zet
      19. Zazwyczaj tak
      20. Nie
    • mrs.devil Re: Dosyć pilne 01.06.11, 19:43
      Kobieta.
      16 lat.
      Podstawowe (kończę gimnazjum).

1.Tak.
      2.Rock.
      3.Adam Gontier.
      4.Three Days Grace.
      5.Słucham muzyki zawsze przy siedzeniu przy komputerze, czytaniu, uczeniu się, zasypianiu, w drodze do szkoły, na nudnych lekcjach...prawie cały czas shock.
      6.Nie wszyscy.
      7.Nie.
      8.Nie.
      9.Lubie i tych, i tych.
      10.Czasem zwracam, czasem nie.
      11.Tak.
      12.Lubię.
      13.Three Days Grace - "Never too late".
      14.Nie.
      15.Tak.
      16.Nie.
      17.Raczej z mp3, tylko czasem radio.