katsuumi_17 Re: Dosyć pilne 01.06.11, 20:38 Kobieta, 19, wykształcenie średnie. 1. Różne, prawie wszystkie poza ciężkim metalem. 2. POP 3. Lady Gaga, Michael Jackson 4. Nie mam 5. Trudno zliczyć, podczas siedzenia przy komputerze, jazdy autobusem- ok 4 godzin. 6. Tak 7. Nie 8. Raczej nie 9. Obcokrajowców 10. Jeśli chcę posłuchać tak dla ucha, wtedy nie zwracam uwagi na tekst. Jednak przy ulubionych wykonawcach patrzę też na tekst. 11. Tak 12. Lubię oglądać 13. Mam 14. Tak 15. Nie 16. TAK 17. Własne nagrania. 18. OPEN FM 19. Nie 20. Nie Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: Dosyć pilne 01.06.11, 21:33 Płeć: kobieta Wiek: 15 1. Czy lubisz słuchać muzyki?Taak 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęście? Metal i Rock 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? Ville Valo 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny?HIM 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? Dużo 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki?Niektórzy 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni?Nie 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny?Tak 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców?Obco 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie?I to i to jest dla mnie ważne 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych?Tak albo sama tłumaczę 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia?Lubię 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach?Tak 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle?Nie,wtedy słucham moich ulubionych piosenek 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka?Nie 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś?Czasami 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)?Własnych nagran 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej?Nie słucham 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ?Nie 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ?Nie Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Proszę ! 01.06.11, 21:38 Płeć: kobieta Wiek: 17 Wykształcenie: gimnazjalne 1. Czy lubisz słuchać muzyki? uwielbiam ! < 3. 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? techno , house , pop , zdarza się też hip hop lub disco polo. 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? lady gaga , rihanna . one są cudowne <3. jeżeli chodzi o facetów : pitbull , iglesias , david guetta. 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? swedish house mafia. 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? praktycznie jak przychodzę ze szkoły słucham jej nonstop . czyli jakieś... 9 godzin . 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? oczywiście ! 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? nie. 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? absolutnie nie . 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? i to i to . 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? zazwyczaj rytm i wykonanie. jeśli jednak jest to piosenka wolna , zwracam uwagę na tekst. 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? zależy, czy są mi do czegoś potrzebne . 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? raczej nie. niekiedy teledysk psuje piosenkę i zniechęcam się do danego utworu. także wolę raczej najpierw usłyszeć , potem ewentualnie obejrzeć teledysk. 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? to zależy od dnia . 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? raczej nie. 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? dobry na pewno . czy zły ? nie wiem . 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? czasami tak . 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? najlepiej na kompie ... muszę wiedzieć , że mam tę muzykę . aczkolwiek uczucie towarzyszące lecącej w radiu ulubionej nuty jest cudowne. 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? RMF MAXXX. 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? Nie. 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? Nie nie nie . Odpowiedz Link Zgłoś
justynap1995 Re: Dosyć pilne 01.06.11, 21:58 moja koleżanka tez robiła ale na inny temat Kobieta, 16, uczeń 1. tak 2. rock, pop 3. Kurt Cobain 4. Nirvana 5. 12 h 6. nie 7. nie 8. nie 9. obcokrajowców 10. treść rytm i wykonanie 11. z ang nie mam takiej potrzeby, tylko czasami, ale inny język tak 12. nie mają znaczenia 13. tak 14. nie 15. nie 16. tak 17. to i to 18. tylko rmf 19. nie, mój brat słucha metalu 20. nie Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 01.06.11, 21:59 Płeć: kobieta Wiek: 15 Wykształcenie: podstawowe na razie 1. Czy lubisz słuchać muzyki? tak 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? rock 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? nick drake 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? nirvana 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? 3 godz 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? nie 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? tak 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? nie 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? bez różnicy 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? treść , przesłanie potem muzyka wykonanie na samym końcu 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? tak 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? nie lubię 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? tak 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? ogólnie słucham takiej muzyki o problemach xd 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? tak 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? nie 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? własnych 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? żadnej 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? tak 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? tak Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Dosyć pilne 01.06.11, 22:31 1. Czy lubisz słuchać muzyki? tak 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? alternatywa, indie, electro. 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? pj harvey. 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? nie wiem. the horrors, arcade fire. 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? zależy, czasem nie słucham wcale, kiedy indziej - cały dzień. 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? nie 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? nie 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? nie 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? nie preferuję - popieram polaków tak samo jak obcokrajowców 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? oceniam całość. jednak jestem fanką melodii i dźwiękow. 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? nie, bo je rozumiem. 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? nie mają znaczenia. 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? nie. 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? nie. 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? muzyka to emocje. mi niektóre dodają odwagi, inne onieśmielają. pewnie, że może. 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? nie rodzaj, może zespol. 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? lubię radia. 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? trójka, roxy.fm 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? nie. 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? nie. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka1136 ................................xd 02.06.11, 18:26 Płeć: kobieta Wiek: 14 Wykształcenie: podstawowe 1. Czy lubisz słuchać muzyki? tak 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? rok, metal 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? jared leto 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? 30 seconds to mars 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? dużo 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? niektórzy 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? nie 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? nie 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? zleży 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? tak 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? tak 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? nie mają większego znaczenia 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? tak 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? nie 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? tak 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? nie 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? własnych 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? eska rock 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? nie 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? tak Odpowiedz Link Zgłoś
betsy Re: Dosyć pilne 02.06.11, 21:09 Płeć: kobieta Wiek: 17 Wykształcenie: bedzie srednie XD 1. Czy lubisz słuchać muzyki? Uwielbiam! 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? Rock 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? Jared Leto 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? 30STM, Foo Fighters 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? 24/24 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? tak 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? nie bo wiedza ze i tak nic nie wskuraja XD 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? Nie 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? obco 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? i to i to 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? czasami 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? lubie 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? tak 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? nie 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? tak 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? nie 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? plyta 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? Eska Rock 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? czasami 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? tak Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: Dosyć pilne 04.06.11, 10:36 Płeć - Kobieta najprawdopodniej . Wiek - 14 . Wykształcenie - Podstawowe narazie 1. Tak 2. Rock 3. Nie mam 4. Nirvana, My Chemical Romance 5. ok. 9-10 godzin 6. Nie 7. rzadko, ale tak 8. nie 9. obcokrajowców 10. to jakie przekazanie niesie do sobą tekst .Czasem patrzę na rytm, ale są to nieliczne wyjątki. 11. Tak 12. Lubię oglądać 13. Tak 14. Nie 15. Tak 16. Nie 17. Na płytę 18. żadnej . 19. nie 20. Tak Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: Dosyć pilne 04.06.11, 11:06 Płeć: Kobieta Wiek: 12 Wykształcenie: szkoła podstawowa xd 1. Czy lubisz słuchać muzyki? Tak 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? Rock 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? Nie mam 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? 30STM 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? kilka godzin 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? nie 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? Nie 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? Nie 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? Obcokrajowców 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? Zazwyczaj na przesłanie tekstu, ale czasem też na rytm. 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? Tak 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? Kocham oglądać 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? Tak 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? Nie 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? Tak 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? Nie 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? Na płycie 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? Nie słucham radia, ale jak już to Esca rock 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? Nie 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? Tak Mam nadzieję że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa Re: Dosyć pilne 04.06.11, 11:07 Płeć - kobieta Wiek - 16 Wykształcenie - Gimnazjalne 1. Czy lubisz słuchać muzyki? Tak 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? Rocka 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? Ville Valo, Michał Szpak 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? Tokio Hotel, HIM 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? z 5 godzin 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? Nie 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? Nie 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? Nie miała 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? Obydwa 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? Interesuje mnie wszystko 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? Tak 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? Lubię 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? Tak 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? Nie 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? Tak 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? Tak 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? Własne nagrania 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? Eska, Eska Rock 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? Czasami 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? Nie Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Dosyć pilne 04.06.11, 11:13 Płeć: Kobieta Wiek: 13 1. Czy lubisz słuchać muzyki? "Czy lubisz oddychać?" 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? Heavy Metal, Rock 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? . 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? Metallica 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? Dużo 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? Tak 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? Nie 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? Nie wiem 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? obcokrajowców 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? Zależy. 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? Tak. 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? Czasami. 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? Nie. Mam playlistę. ;] 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? Nie. 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? Może. 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? Nie. 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? Własnych. 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? Eska 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? Nie. 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: Dosyć pilne 04.06.11, 11:25 kobieta 18 powiedzmy, że średnie (liceum). 1. oczywiście, że tak. 2. deathcore, hardcore, post-hardcore itp., choć ostatnio zakrada się sporo klasyki rocka. 3. nie mam jakoś specjalnie ulubionego. 4. bring me to horizon. 5. nie poświęcam na to czasu, po prostu muzyka jest ze mną niemal ciągle kiedy się czymś zajmuję. 6. nie, niekoniecznie. jeśli już to nieliczne zespoły. 7. raczej nie, chociaż mój chłopak co jakiś czas 'dyskretnie' mi coś podsuwa, ale często jest to coś naprawdę fajnego, więc nie mam mu tego za złe. 8. zdecydowanie nie. 9. obcokrajowców. z polskich słucham tylko dżemu, cree i...seweryna krajewskiego żeby było śmieszniej. ale takich starychstarych kawałków. 10. na początku chodziło tylko o brzmienie, ale z czasem ucho trochę się 'obyło' z growlingiem itd. więc mogłam wsłuchać się w słowa. ale w niektórych przypadkach wciąż wolę zamknąć umysł na treść i delektować się rytmem. 11. zdarzyło się, ale jeśli już wolę tłumaczyć je sama. 12. do niedawna w ogóle nie zawracałam sobie głowy teledyskami. aktualnie lubię rzucić okiem co tam artyści wymyślili. 13. 'das letzte streichholz' OOMPH! kiedy jestem naprawdę wściekła. ostatnio też 'since you`ve been gone' a day to remember na ciężkiego doła. 14. raczej nie, zależnie od nastroju mogę po prostu wybierać mocniejszy albo bardziej melancholijny repertuar, ale zawsze z tego samego kręgu muzycznego. 15. pewnie tak, ale do wszystkiego trzeba mieć dystans i wtedy jest w porządku. 16. patrz odp 14. 17. własne, radio kiedy mam ochotę na małą odmianę , poznanie czegoś nowego. 18. brak ulubionej, skaczę po nich po prostu is sprawdzam gdzie jest akurat coś ciekawego. 19. skąd, wtedy musieliby mi przeszkadzać wszyscy znajomi i byłabym zmuszona zaprzestać chodzenia na imprezy. 20. każdy powinien słuchać tego co lubi, a czy nazywa siebie przy tym metalem, punkiem czy kim tam jeszcze chce, to już jego wybór. jestem w tej kwestii bardzo tolerancyjna. 19. Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: Dosyć pilne 04.06.11, 11:57 Płeć: Kobieta Wiek: rocznikiem 21 Wykształcenie: średnie z maturą i tytułem technika budownictwa 1. Tak 2. Rock 3. nie mam 4. Linkin Park 5. Około 5h 6. Raczej nie 7. Nie 8. Nie mieli żadnego 9. Obcokrajowców 10. U wykonawców, których bardziej lubię niż resztę zwracam uwagę na treść. 11. Nie potrzebuję czytać tłumaczeń, rozumiem tekst. 12. Lubię oglądać, czasami teledyski są lepsze niż niejeden pełnometrażowy film. 13. Nie mam. 14. Raczej nie. 15. Tak 16. Nie, słucham takiego rodzaju na jaki mam ochotę niezależnie od nastroju. 17. Płytę. 18. Nie słucham radia. 19. Nie 20. Nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa2226 Re: Dosyć pilne 04.06.11, 12:07 Płeć: Kobieta Wiek: 12 lat Wykształcenie: Chodzę do podstawówki to jeszcze wykształcenia nie mam ^^ 1. Czy lubisz słuchać muzyki? Tak 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? Popu, a czasami Rapu 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? Rihanna i Eminem 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? Karmin Covers 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? mogę słuchać muzyki całymi dniami 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? Tak 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? Nie 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? Nie 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? Wole obcokrajowców 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? Zawsze czytam tłumaczenie piosenek 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? Tak 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? Lubię teledyski 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? Miley Cutus Stay 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? Tak 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? Tak 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? Tak 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? w radiu 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? Nie 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? Nie Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: Dosyć pilne 04.06.11, 12:28 Płeć: Kobieta. Wiek: 15. Wykształcenie: - 1. Czy lubisz słuchać muzyki? Oczywiście, to moja pasja. 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej?<br /> Rock, zdecydowanie. 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? Kurt Cobain, Jared Leto, Axl Rose i Taylor Momsen. 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? Jest ich bardzo dużo, ale do ulubionych zdecydowanie należą 30 STM, Nirvana i Gunsi. 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? Bardzo dużo, ponad połowę dnia. 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? Tak. 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? Nie. Mam swój gust, nikt mi nie będzie narzucał swojego zdania. Oczywiście, polecają mi różnego rodzaju piosenki czy zespoły a ja zawsze chętnie przesłucham. 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? Nie. 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? Obcokrajowców. 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? Myślę, że w muzyce, której słucham treść jest powiązana z rytmem i wykonaniem. 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? Tak. 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? Lubię oglądać teledyski, bo wtedy łatwiej mi zrozumieć interpretację piosenki przez artystę. 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? Tak, mam. Jest ich dużo a wśród nich jest Don't Cry i R-Evolve. 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? Zdecydowanie nie. 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? Oczywiście, że tak. 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? Nie, przecież nie wszystkie piosenki z gatunku Rock to ballady. 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? To zależy. Nie słucham POP na co dzień jednak kocham słuchać radia. Fascynuję mnie to. 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Dosyć pilne 04.06.11, 12:25 Płeć: kobieta Wiek: 15 Wykształcenie: uczennica gimnazjum 1. tak 2. rock, reggae, r'n'b 3. Rihanna. W tej kategorii mam też więcej, w zależności od gatunku muzyki. Ale tak naprawdę nie mam żadnego artysty na pierwszym miejscu. 4. 30 Seconds to Mars 5. 4 godziny, ale bywa też mniej i więcej, ogólnie zawsze mam włączoną muzykę, gdy siedzę przed komputerem. 6. tak 7. nie 8. nie 9. obcokrajowców 10. Lubię piosenki, które mają jakieś przesłanie, ale czasami słucham też fajnej muzyki, ale z głupim tekstem. 11. tak, prawie zawsze 12. To zależy. Lubię gdy piosenki opowiadają jakąś historię, więc wtedy zawsze miło jest zobaczyć do niej teledysk. 13. tak 14. Też tak bywa, ale zazwyczaj słucham muzyki na jaką mam ochotę, czyli akurat coś mi przyjdzie do głowy to to włączam. 15. Sądzę, że muzyka pomaga się uspokoić, odprężyć i wyładować 16. tak, ale nie zawsze. 17. Raczej radio lub też na youtube czy mp3. W radiu nie zawsze lecą utwory, których mamy ochotę posłuchać. 18. Eska, RMF FM 19. nie 20. nie kieruję się stereotypami. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Dosyć pilne 04.06.11, 12:35 kobieta 19 średnie 1. tak 2. post hardcore, emo, screamo 3. Brak 4. Escape The Fate, Silverstein, Alesana 5. muzyka leci prawie bez przerwy, ale tak średnio 3-4 h 6. Nie 7. Nie 8. Nie 9. obcokrajowców 10. wszystko jest ważne, jednak tekst bardziej interesuje mnie wykonanie 11. Tak 12. Oglądam teledyski interesujących mnie artysów 13. Tak 14. Nie 15. Nie 16. Nie 17. Własne 18. żadna 19. Nie 20. Nie Odpowiedz Link Zgłoś
maue.zuo. Re: Dosyć pilne 04.06.11, 13:12 Płeć: dziewczyna > Wiek:15 > Wykształcenie: podstawowe > > 1. Czy lubisz słuchać muzyki? Tak > > 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? rock, alternatywa, hardcore, metal > > 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? kurt cobain > > 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? nirvana, la dispute, alice in chains, silverchair > > 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? pewnie koło 3 godzin > > 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? niektórzy > > 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? nie > > 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym > gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? może trochę > > 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? raczej obcokrajowców > > 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, c > zy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? głównie treść > > 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? bardzo często > > 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego > znaczenia? raczej nie oglądam teledysków > > 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? alice in chains - down in the hole , sade - bring me home > > 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiaj > ą, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? tak > > 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? tak > > 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jeste > ś? tak > > 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? nie lubie radia > > 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? nie słucham ewentualnie czwórki > > 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, me > tal itp. ? nie przeszkadza jeśli nie lansują się z tym jakoś bardzo > > 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. ra > p, metal itp. ? zależy od ich zachowania wyglądu, ale raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
inna_odinnych Re: Dosyć pilne 04.06.11, 18:51 Płeć: Kobieta Wiek:: 20 Wykształcenie: Średnie 1. Tak 2. Rock 3. LaFee 4. Panik (wcześniej nazywali się Nevada Tan) 5. Dużo Praktycznie przez cały dzień słucham muzyki. 6. Różnie. Jedni tak, drudzy nie 7. Nie 8. Nie 9. Najbardziej lubię niemiecką muzykę. Ale polska i z innych krajów też jest fajna. 10. Głównie na samą melodię i wykonanie. Ale tekst i przesłanie również jest bardzo ważne. 11. Często 12. Lubię 13. Tak. Mam dużo takich piosenek 14. Nie. Muzyka, której na codzien słucham mi w tym pomaga. 15. Nigdy o tym nie myślałam... nie wiem 16. Często. Są gatunki, których mogę słuchać tylko wtedy gdy mam dobry humor. np. reggae 17. Własnych nagrań. Ale dzięki radiu można poznać wiele fajnych piosenek. 18. AntyRadio - wybierz prawdziwy rock xD 19. Nie 20. Nie Odpowiedz Link Zgłoś
pulii_ Re: Dosyć pilne 04.06.11, 22:11 kobieta, 14 lat, podstawowe (1 klasa gimnazjum). 1. tak. 2. rock, metal. 3. kurtttt cobain <3 4. metallica, green day, nirvana, coldplay, guns n' roses, red hot chilli peppers, evanescence, megadeath. 5. calutki dzień. 6. tak. 7. nie! 8. o tak, rodzice nauczyli słuchać mnie takiej muzyki. 9. obcokrajowców. chociaż polskie piosenki też są dobre. 10. zwracam uwagę zarówno na tekst jak i rytm. 11. niekiedy tak. 12. nie mają dla mnie większego znaczenia. 13. nie, nie mam. 14. tak, wtedy preferuję ballady. 15. nie, sądzę, że nie. 16. słucham jej bez względu na wszystko. 17. własnych nagrań. 18. chyba rmf fm. 19. nie ;> 20. nie, nie mam. każdy słucha różnej muzyki i nic na to nie mogę poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina336 ankieta 19.08.11, 21:26 Płeć: kobieta Wiek: 15 lat Wykształcenie: podstawowe jak na razie .;d 1.Uwielbiam 2.Słucham przeróżnych rodzajów muzyki 3. Nie mam 4. Nie mam 5. Różnie 6. Jedni tak, drudzy nie 7. Nie, i tak by im się to nie udało. 8. Na pewno fakt, że lubię zespół Dżem i Cree wzięło się stąd, że mój tata jest ogromnym fanem Dżemu, od zawsze miałam styczność z ich muzyką. W przypadku innych gatunków to nie. 9. I takie i takie. 10. Lubię mądre teksty, ale lubię też piosenki z durnymi tekstami o ile fajnie brzmią. 11. Niektórych tak. 12. Nie mają dla mnie większego znaczenia. 13. Nie 14. Nie 15. Sądzę, że to zależy od osoby. W moim przypadku nie. 16. Nie 17. Własnych nagrań 18. Nie słucham radia. 19. Nie. Każdy ma prawo słuchać tego czego chce. 20. Nie Odpowiedz Link Zgłoś
i.n.k.a Re: Dosyć pilne 19.08.11, 21:38 Kobieta . 14 lat . Podstawowe . 1 . Tak . 2 . Pop . 3 . Justin Bieber . < 33333 . 4 . Nie mam . 5 . Około 4 - 5 godzin . Zależy . 6 . Tak . 7 . Nie muszą . 8 . Nieeee . 9 . Oczywiście obcokrajowców . 10 . Wszystko mnie interesuje . 11 . Tak , ale nie zawsze , zależy czyje to piosenki . 12 . Lubię . 13 . Oczywiście , wszystkie piosenki Justina wpływają na mnie wspaniale niezależnie od nastroju . 14 . Nieeeee . 15 . Nie . 16 . Nie . 17 . Z własnych nagrań , ale nie chodzi o płyty . 18 . Nie słucham . 19 . Taaak ! ; / . 20 . Raczej tak , ale mam ku temu podstawy . Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_me Re: Dosyć pilne 19.08.11, 21:47 Płeć:Kobieta Wiek: 13 Wykształcenie: podstawowe 1. Czy lubisz słuchać muzyki? tak bardzo 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? Rap 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? nie mam 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? nie mam 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? oj bardzo dużo 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? tak 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co on i? nie 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? raczej nie 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? nie wiem, jest mi to obojętne 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, c czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? zwracam uwagę na tresc jaką ma do przekazania 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? tak 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? lubię 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? raczej nie, to sa raczej jakies przypadkowe, najczesciej smutne 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiaj ą, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? emm chyba tak 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowiek a? nie zastanawialam sie nad tym 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jeste ś? czasami 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? własnych choc czasem slucham radia 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? rmf maxx ( nie wiem jak to sie pisze ;/) 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, me tal itp. ? nie 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. ra p, metal itp. ? nie Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Re: Dosyć pilne 19.08.11, 21:56 Płeć:kobieta Wiek:rocznikowo 13 Wykształcenie:podstawowe 1. uwielbiam, muzyka to całe moje życie 2. rocka i jego odłamów 3. Billie Joe Armstrong 4. Green Day 5. duużo. kilka godzin. 6. hm, raczej nie. 7. ee, chyba nie. 8. nie. 9. obcokrajowców. 10. przesłanie jest bardzo ważne. 11. czasami, częściej sama je tłumaczę 12. lubię. 13. chyba tak. 14. nie, chociaż czasami... 15. możliwe. 16. nie. 17. na płycie. 18. eski rock. 19. nie, dopóki nie narzucają mi swojej muzyki i nie obrażają moich idoli. 20. raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Dosyć pilne 19.08.11, 21:54 Płeć: kobieta Wiek: 15 Wykształcenie: podstawowe 1. tak (jest częścią mojego życia) 2. reggae, rap, rock 3. marley, kanye west, eminem, peaches, dylan, joan jett, dr dre 4. bon jovi, toots & maytals, 30stm, red hot chili peppers, guns n roses, queen, evanescence 5. dużo, zawsze kiedy się da 6. tak 7. nie 8. poniekąd rodzina 9. obcokrajowców 10. zwracam, ale jeśli nie ma sensu, a da się potańczyc to też jest dobrze 11. tylko jeśli nie rozumiem 12. lubię, to też sztuka 13. aktualnie kocham kanye west - love lockdown 14. czasami 15. może miec wpływ, ale nie jest przyczyną 16. czasami tak 17. wolę słuchac nagrań 18. eska, maxxx 19. nie 20. nie Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy13 TUtaaj 19.08.11, 22:04 Płeć: kobieta Wiek: 15 Wykształcenie: podstawowe 1. Czy lubisz słuchać muzyki? tak 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? pop , reggae 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? Justin Bieber 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? Paramore 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? 2 godz. 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? Tak 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? Nie 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? Nie 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? Obcokrajowców 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? Czasami zwracam uwagę na treść 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? Tak , czasami 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? Tak , lubię 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? Skyscraper od Demi Lovato 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? Tak 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? To zależy jakiej muzyki słucha . W moim wypadku działa pozytywnie . 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? Taak 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? to 2 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? RMF-fm 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? nie 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? tak Odpowiedz Link Zgłoś
dulcecita Re: Dosyć pilne 19.08.11, 23:09 kobieta 17 lat podstawowe _______________________________ 1. Czy lubisz słuchać muzyki? tak 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? pop 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? Luis Fonsi 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? Reik 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? 3-4 godziny 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? tak 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? nie 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? nie 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? obcokrajowców 10. Czy słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? - Treść. Słucham też takich bez sensu, ale zdecydowanie wolę te które coś przekazują. 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? tak 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? Rzadko je oglądam, nie mają dla mnie większego znaczenia. 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? Mam ich wiele, mojego ulubionego wykonawcy. 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? nie 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? tak 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? nie 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? własne 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? rmf maxxx 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? zdecydowanie nie 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? nie Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Dosyć pilne 19.08.11, 23:26 Płeć: K. Wiek: 16. Wykształcenie: gimnazjalne. 1. Czy lubisz słuchać muzyki? tak 2. Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? trance, soul, metal symfoniczny 3. Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? Amy Winehouse & Brennan Heart. 4. Jaki jest Twój ulubiony zespół muzyczny? Within Temptation. 5. Ile czasu dziennie poświęcasz na słuchanie muzyki? Kilka godzin 6. Czy Twoi znajomi słuchają podobnej muzyki? Nie. 7. Czy Twoi znajomi wymuszają na Tobie słuchanie tego samego typu muzyki, co oni? Nie. 8. Czy uważasz, że Twoja rodzina, znajomi mieli wpływ na to, że Twoim ulubionym gatunkiem muzycznym jest akurat ten, a nie inny? nie. 9. Preferujesz piosenki wykonawców polskich, czy raczej obcokrajowców? Wolę zagraniczną muzykę. 10. Czy, słuchając muzyki zwracasz uwagę na to, jaką treść ma do przekazania, czy może jednak treść nie jest ważna? Interesuje Cię tylko rytm i wykonanie? Treść jest ważna. 11. Czy czytasz przetłumaczone teksty piosenek obcojęzycznych? Kiedyś tak robiłam. 12. Czy lubisz oglądać teledyski, czy raczej nie mają one dla Ciebie większego znaczenia? nie mają większego znaczenia. 13. Czy masz jakąś specjalną piosenkę, która towarzyszy Ci w trudnych chwilach? nie. 14. Czy np. problemy w szkole, problemy miłosne, w pracy czy finansowe sprawiają, że słuchasz innej muzyki niż zwykle? nie. 15. Czy uważasz, że muzyka może mieć dobry lub zły wpływ na zachowanie człowieka? tak. 16. Czy rodzaj muzyki, jakiej słuchasz, jest zależny od nastroju, w jakim jesteś? tak. 17. Czy wolisz słuchać muzyki w radiu, czy własnych nagrań (np. na płytę)? wolę swoją muzykę. 18. Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? RMF MAXX. 19. Czy przeszkadza Ci to, że inni ludzie słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? nie. gusta są różne. 20. Czy masz wyrobioną opinię o osobach, które słuchają innych gatunków, np. rap, metal itp. ? nie kieruję się stereotypami. Odpowiedz Link Zgłoś
vintage.. Re: Dosyć pilne 20.08.11, 00:14 1 Oczywiście 2 r&b i pop 3 Lady Gaga Beyonce Bruno Mars Eminem Shakira Black Eyed Peas One republic Evanescene Muse Avril Lavigne David Guetta Robert m Enrique Iglasias Rihanna P!nk ... 4 podałam wyżej ;p 5 ee niewiem nie mam ustalonej godziny raz godzine raz 4 raz 20 minut niewiem ... 6 raczej tak ale niektórych zespołów/wykonawców których wymieniłam nie słuchają 7 Nie 8 Nie 9 Obcokrajowców 10 Tak zwracam na to uwage choć to zależy czasem wole posłuchać czegoś co kompletnie nie ma przekazu ale wpada w ucho 11 Często ,ponieważ nie znam jeszcze w 100% angielskiego ale większość rozumiem bez sprawdzania tłumaczenia . 12 Lubię 13 Tak 14 Czasem ... 15 zły ..wątpie ale dobry jak najbardziej 16 Tak 17 płyt nie posiadam,radia żadko słucham .Naczęściej muzyki słucham z mp4 i z netu lub tv 18 niewiem ; p 19 Nie muzyka ma poprawiać nastrój,a o gustach się nie dyskutuje 20 NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś