Dodaj do ulubionych

konto na facebooku ;p

02.06.11, 19:31
Od dawna jest że tak powiem szał z facebookiem i każdy ma na nim konto.Ja osobiście nie mam i nie wiem czy opłaca się je założyć...Wszyscy mówią że jest on o wiele lepszy od nk i są tam podobno nowe funkcje itp.
Waszym zdaniem facebook jest lepszy niż nk?? Opłaca się go założyć??
Sorry za takie głupie pytania,ale myślę że mi pomożecie z moim wielkim dylematemtongue_out
Z góry dzięki!wink
Obserwuj wątek
    • fano__x Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 19:39
      mam konto i fejs jest milion razy lepszy od pozostałych portali. zaglądam tam co chwilę z przyzwyczajenia wink tongue_out
      • uchiha Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 19:54
        nie masz fejsa- nie istniejesz ;D
        szczerze mówiąc wolałam nk ale jak wszyscy to wszyscy;p
    • nataliagorka Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 19:40
      No dziwne pytanie... to jest bezpłatne więc nie zaszkodzi ci założyć. Osobiście wole fb niż nk. Nasza klasa to już nie to samo stasznie kopiują wszystko z fb co jest dziwneuncertainuncertain
    • smile. :> 02.06.11, 19:40
      Facebook'a nie da się porównać do nk!. big_grin Jest on o wiele lepszy i fajniejszy. wink
    • ensuite Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 19:50
      jest o wiele lepszy, chociażby nowocześniejsza grafika...
      załóż a się przekonasz smile zawsze możesz usunąć, ale myślę, że Cie to wciągnie, jak każdego...
      • fun Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 19:56
        zalozylam niedawno mialam usunac ale coraz bardziej mi sie podoba a nk juz mi sie tak znudzila niewiem czy nie usunac. Załóż mozesz wybrac jakich wykonawcow, filmow. ksiazek lubisz. Piszesz o czym myslisz itd. o wiele lepsze niz nk-owy śledzik polecam xdbig_grin
    • marzka Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 19:55
      FACEBOOK oczywiście serce
      • koloorowa. Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 20:58
        FEJS! zakładaj big_grin
    • mickey.mouse Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 19:57
      zrób opłaca się to free : ))
    • happiness .;))) 02.06.11, 19:58
      ojj opłaca i to bardzo.
      Jest o niebo lepszy od nk.
      ja rok temu,jeszcze przed tym szałem też się zastanawiałam,ale nie żałowałam.
      jedynym minusem jest to,że niektóre słit dzieciątka przeniosły się z nk na facebooka,więc możesz trafić na mega słitaśność.
      Ale warto smile
      • joejlover Re: .;))) 02.06.11, 21:26
        Ja nie mam. Dla mnie to głupie, założyłam też konto za namową znajomych ale po tygodniu skasowałam. Sama musisz się przekonać. A powiedzenia że nie masz "fejsa" nie istniejesz są bez sensu... Jak komuś zależy na mnie, na rozmowach ze mną to spotykamy się jak normalni ludzie a nie robimy tego przez internet. Nie mam żadnego z portali społecznościowych bo cenię sobie prywatność, nie chcę dzielić się wszystkim z całym światem.
      • zuzka11 !!!!!!!!!! 03.06.11, 20:46
        Na facebook'u możesz poznać wiele osób ze swojej szkoły , z którymi dotąd nie rozmawiałaś . Dal mnie jest lepsze od nk . Nk wydaje mi się być takie przestarzałe i dziecinne . . .
    • koniara8 Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 19:59
      lepszy.
    • kaajul Moje zdanie. 02.06.11, 20:00
      Moim zdaniem Facebook jest OK. Ja mam na nim konto praktycznie po to, by czytać informację i oglądać foty ulubionej polskiej drużyny koszykarskiej. Nie zależy mi na znajomych, mam kilkunastu
    • katsuumi_17 Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 20:00
      Życiowe dylematy- facebook czy nk big_grin
    • patrysia441 Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 20:05
      Ja mam konto na fecebooku i jest o wiele lepsze niż jakieś nk.Dzięki Facebookowi mogę pogadać z kolegą z USA i przyjaciółką z Niemiec bo w ich krajach istnieje tylko Facebook nie ma tam nk. I jest bardzo dużo funkcji których nie ma nk.
    • cesautres jest o wiele lepszy od nk ;d 02.06.11, 20:20
    • marcia19xd Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 20:32
      Szczerze, założyłam konto na Facebooku żeby zobaczyć czy jest tam coś ciekawego.. Niby jest lepsze od nk, ale to raczej dla osób, którym się nudzi.. Owszem jest dodawane więcej zdj i wgl, ale nie jest to aż tak bardzo ciekawe..

Moim zdaniem jest to taki chwilowy szal, po jakimś czasie już nie bdz taki popularny... wink
    • roxana09 Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 20:46
      moim zdaniem fb jest lepszy niż nk . ;dd
      • jonas1139 Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 21:03
        jest lepsze od nk , nk sciaga od face ciągle ..
        Facebook da best <3
    • abbey_girl Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 21:10
      Ja też nie mam konta na FB, a na nk nie wchodzę. Dzięki z temat.
    • dusssia Re: konto na facebooku ;p 02.06.11, 21:31
      no ja juz mam facebook'a od ponad roku, i na nk juz wogole nie wchodze, w sumie nie wiem po co nawet mam to konto
      załóż sobie na fejsie, jest naprawde fajnie, tylko uzależnia ;p
    • yourbadream Podstawowe pytanie: po co ci? 02.06.11, 22:02
      Jest ci potrzebny do czegoś facebook? Brakuje ci czegoś w nk? Nie zakładaj jeśli nie jest ci do niczego potrzebny.

Mam konto na obu i bardziej mi odpowiada fb, jest więcej możliwości.
      • suffering Re: Podstawowe pytanie: po co ci? 03.06.11, 15:09
        facebook to dość przydatny portal w porównaniu do nk. można duzo się dowiedzieć o ludziacha a przede wszystkim duzo poznać.
        • olusia... ... 03.06.11, 20:50
          Mam to i to, ale facebook lepszy
    • chocolatex Re: konto na facebooku ;p 03.06.11, 22:24
      Teraz na facebooku są już praktycznie wszyscy. Fajna zabawa, przez pierwszy tydzień będziesz ciągle tam zaglądać, później już coraz rzadziej. tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka