moniag Dużoo ich 19.07.11, 12:23 Oczywiście poza głównymi postaciami (Harry, Ron i Hermiona) to uwielbiam Ginny, Syriusza, Dumbledora i Moddy'ego no i jeszcze Lupina i Tonks. Oczywiście Zgredek! Odpowiedz Link Zgłoś
moniag Re: Dużoo ich 19.07.11, 12:33 A jeśli chodzi o Bellatrix to ją też uwielbiam, ale tylko za grę aktorską bo (zwłaszcza jak się obejrzy i przeczyta 7 cz.) co ona zrobiła Hermionie brr! Nie wybaczę jej tego Odpowiedz Link Zgłoś
harrypotterxd Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 12:36 Dużo pisania . Ogólnie to lubie wszystkich (raczej ta dobra strona) Odpowiedz Link Zgłoś
pynia Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać :) 19.07.11, 12:37 - CEDRIK DIGGORY - LUNA - HARRY - HERMIONA Odpowiedz Link Zgłoś
olaolaolaola Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 13:02 Syriusz, Bellatrix, Fred i George Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Dracon <3 19.07.11, 13:19 Draco Malfoy, zdecydowanie! Może trochę przez to, że za dużo naczytałam się fanficków z jego udziałem, ale cóż XD żałuję, że bardziej nie rozbudowali jego postaci. Na drugim miejscy Severus, na trzecim Luna. Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 13:26 Albus, Bellatrix, Molly Odpowiedz Link Zgłoś
missjear01 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 15:09 ja uwielbiam Nevilla i Lune (ta jak coś powie xD) Odpowiedz Link Zgłoś
missjear01 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 15:12 I jeszcze zapomniałam dodać Moody'ego ! Odpowiedz Link Zgłoś
xmimiiix Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 15:33 No nareszcie! Oczywiście, że moją ulubioną postacią jest Fred Weasley Zakochałam się w nim, a poza tym jest o niebo ładniejszy od brata bliźniaka. Lubię też Syriusza Odpowiedz Link Zgłoś
madoxxx Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 15:45 Moja to Ron nie wiem czemu od zawsze go lubiłam ale mam wiele takich postaci np.hermione, syriusza Damberdola wiem że źle napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
milkajogurtxd Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 15:47 Moją ulubioną postacią z Harry'ego Pottera jest Lupin, Nimfadora,Ron, Hermiona i dużo dużo wiecej osób. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly24 oczywiscie ze 19.07.11, 17:06 bellatrix lestrange!! Kocham ja! !! Jakbym miala zagrac w Harrym Potterze (marzenie ) yto bylabym zaszczycona rola Bellatriks ! Kocham ja! Odpowiedz Link Zgłoś
dagetto..22 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 17:06 Syriusz i Snape ;D Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 17:29 Cóż, oczywiście Hermiona. Później Dracon, Severus, gdyż kocham czarne postacie. Syriusz, bliźniacy, Ron też są świetni. Odpowiedz Link Zgłoś
schwarz_rose Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 18:59 Moją ulubioną postacią jest Luna. Uwielbiam ją. Jest tak urocza! Zawsze taka inna, wiecznie zaczytana w Żonglerze, rozprawiająca naokoło o narglach i innych dziwacznych stworzonkach. Ale w książce jeszcze lubiłam Jamesa Pottera. Wprawdzie nie występował on wiele razy, to i tak go uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawousta Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 19:02 Moja ulubiona postać z Harrego Pottera to Hermiona. Jest bardzo mądra, zaradna, zawsze poradzi sobie z każdym problemem Odpowiedz Link Zgłoś
aniol1997 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 20:36 Syriusz... no po prostu jest mega Odpowiedz Link Zgłoś
neversurrender Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 20:57 Harry Potter. Ron Weasley. Neville Longbottom. George i Fred Weasley. Odpowiedz Link Zgłoś
avilka Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 20.07.11, 12:04 Dużo ich jest... Harry, Ron i Hermiona, wiadomo Luna za swoją oryginalność, Snape był cudownym człowiekiem, Lupin, Tonks... bliźniacy bo zawsze nas rozśmieszali Odpowiedz Link Zgłoś
arcticmarysia15 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 20.07.11, 12:17 Wszystkich lubiłam, ale najbardziej moją ulubioną postaciom była Hermiona. Da tego, że z całej trójki ona była mózgiem, była bardzo inteligęntna i zawsze wiedziała co powiedzieć....No i są różne powody Odpowiedz Link Zgłoś
invisible_to_u Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 20.07.11, 17:52 Pomijając główne postacie to: Luna Lovegood - kocham ją ! Jest tak walnięta i pokręcona, że poprostu ją uwielbiam ;P Syriusz Black - jest taki faaajny. Taki jakiś no nie wiem... nie wiem jak to opisać xD Zgredek - no bo kto go nie lubi ? Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 20.07.11, 18:06 ja oczywiście uwielbiam Harry'ego ) po prostu wie co chce osiągnąć i dąży do tego!! Odpowiedz Link Zgłoś
kajka309 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 21.07.11, 08:52 Krótko : Bellatriks Lestrange Helena Bonham Carter najlepszą aktorką świata!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xis Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 21.07.11, 12:34 Luna. Bo jest oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
ro88 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 21.07.11, 13:19 Luna Lovegood Odpowiedz Link Zgłoś
qa Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 21.07.11, 18:45 hmmm wszystkich lubię ale myślę, że Hermiona jest najlepsza jest mądra i bardzo dziewczęca ale też umie pomóc nawet wrogą Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 21.07.11, 21:00 Remus Lupin - miłość od pierwszej pełni księżyca Fred Weasley - za miłość do Angie (Rowling chyba coś zamroczyło, kiedy komunikowała wszem i wobec, że koniec końców została żoną George'a) i nie lubię, kiedyś ktoś podciąga zarówno Freda, jak i George pod jedną kreskę, jeżeli wymienia się ulubione postaci. Wbrew pozorom się różnili. Odpowiedz Link Zgłoś