Dodaj do ulubionych

Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać :)

• moniag Dużoo ich 19.07.11, 12:23
      Oczywiście poza głównymi postaciami (Harry, Ron i Hermiona) to uwielbiam Ginny, Syriusza, Dumbledora i Moddy'ego no i jeszcze Lupina i Tonks. Oczywiście Zgredek!
      • moniag Re: Dużoo ich 19.07.11, 12:33
        A jeśli chodzi o Bellatrix to ją też uwielbiam, ale tylko za grę aktorską bo (zwłaszcza jak się obejrzy i przeczyta 7 cz.) co ona zrobiła Hermionie brr! Nie wybaczę jej tegotongue_out
    • harrypotterxd Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 12:36
      Dużo pisania . Ogólnie to lubie wszystkich (raczej ta dobra strona) wink kiss
    • pynia Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać :) 19.07.11, 12:37
      - CEDRIK DIGGORY
      - LUNA
      - HARRY
      - HERMIONA
    • olaolaolaola Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 13:02
      Syriusz, Bellatrix, Fred i George
    • hermiona13 Dracon <3 19.07.11, 13:19
      Draco Malfoy, zdecydowanie!
      Może trochę przez to, że za dużo naczytałam się fanficków z jego udziałem, ale cóż XD
      żałuję, że bardziej nie rozbudowali jego postaci.

Na drugim miejscy Severus, na trzecim Luna.
    • dosia321 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 13:26
      Albus, Bellatrix, Molly
    • missjear01 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 15:09
      ja uwielbiam Nevilla i Lune (ta jak coś powie xD) brawo big_grin
      • missjear01 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 15:12
        I jeszcze zapomniałam dodać Moody'ego brawo !
    • xmimiiix Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 15:33
      No nareszcie! Oczywiście, że moją ulubioną postacią jest Fred Weasley kiss Zakochałam się w nim, a poza tym jest o niebo ładniejszy od brata bliźniaka. Lubię też Syriusza
    • madoxxx Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 15:45
      Moja to Ron nie wiem czemu od zawsze go lubiłam
      ale mam wiele takich postaci np.hermione, syriusza Damberdola wiem że źle napisałam
    • milkajogurtxd Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 15:47
      Moją ulubioną postacią z Harry'ego Pottera jest Lupin, Nimfadora,Ron, Hermiona i dużo dużo wiecej osób.
      • lilly24 oczywiscie ze 19.07.11, 17:06
        bellatrix lestrange!! Kocham ja! !! Jakbym miala zagrac w Harrym Potterze (marzenie ) yto bylabym zaszczycona rola Bellatriks ! Kocham ja!big_grindevilsmirksurprisedtongue_outcoolsmile
    • dagetto..22 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 17:06
      Syriusz i Snape ;D
    • taylor_ Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 17:29
      Cóż, oczywiście Hermiona. Później Dracon, Severus, gdyż kocham czarne postacie. Syriusz, bliźniacy, Ron też są świetni.
    • schwarz_rose Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 18:59
      Moją ulubioną postacią jest Luna. Uwielbiam ją. Jest tak urocza! Zawsze taka inna, wiecznie zaczytana w Żonglerze, rozprawiająca naokoło o narglach i innych dziwacznych stworzonkach. Ale w książce jeszcze lubiłam Jamesa Pottera. Wprawdzie nie występował on wiele razy, to i tak go uwielbiam!
    • krwawousta Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 19:02
      Moja ulubiona postać z Harrego Pottera to Hermiona. Jest bardzo mądra, zaradna, zawsze poradzi sobie z każdym problemem smile
    • aniol1997 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 20:36
      Syriusz... no po prostu jest mega wink
      • neversurrender Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 19.07.11, 20:57
        Harry Potter.
        Ron Weasley.
        Neville Longbottom.
        George i Fred Weasley.

serce
    • olcissia_1998 Fred i George :D 20.07.11, 11:59
      Fred crying
    • avilka Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 20.07.11, 12:04
      Dużo ich jest... Harry, Ron i Hermiona, wiadomo smile Luna za swoją oryginalność, Snape był cudownym człowiekiem, Lupin, Tonks... bliźniacy bo zawsze nas rozśmieszali big_grin
    • arcticmarysia15 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 20.07.11, 12:17
      Wszystkich lubiłam, ale najbardziej moją ulubioną postaciom była Hermiona. smile Da tego, że z całej trójki ona była mózgiem, była bardzo inteligęntna i zawsze wiedziała co powiedzieć....No i są różne powody tongue_out
    • invisible_to_u Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 20.07.11, 17:52
      Pomijając główne postacie to:
      Luna Lovegood - kocham ją ! Jest tak walnięta i pokręcona, że poprostu ją uwielbiam ;P
      Syriusz Black - jest taki faaajny. Taki jakiś no nie wiem... nie wiem jak to opisać xD
      Zgredek - no bo kto go nie lubi ? big_grin
    • emmaj660 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 20.07.11, 18:06
      ja oczywiście uwielbiam Harry'ego smile) po prostu wie co chce osiągnąć i dąży do tego!! smilesmile
    • kajka309 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 21.07.11, 08:52
      Krótko : Bellatriks Lestrange
      Helena Bonham Carter najlepszą aktorką świata!!!!
    • xis Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 21.07.11, 12:34
      Luna. Bo jest oryginalna.
    • ro88 Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 21.07.11, 13:19
      Luna Lovegood
    • qa Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 21.07.11, 18:45
      hmmm wszystkich lubię ale myślę, że Hermiona jest najlepsza jest mądra i bardzo dziewczęca ale też umie pomóc nawet wrogą smile
    • reigai Re: Do fanów Harrego Pottera ... ulubiona postać 21.07.11, 21:00
      Remus Lupin - miłość od pierwszej pełni księżyca
      Fred Weasley - za miłość do Angie (Rowling chyba coś zamroczyło, kiedy komunikowała wszem i wobec, że koniec końców została żoną George'a) i nie lubię, kiedyś ktoś podciąga zarówno Freda, jak i George pod jedną kreskę, jeżeli wymienia się ulubione postaci. Wbrew pozorom się różnili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka