karolka03 10.06.11, 22:05 Hej ! Czy ktoś z was zdawał certyfikat ecdl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paliraga Re: certyfikat ecdl 11.06.11, 13:08 to jest ten certyfikat z języka angielskiego (tak jakby) , bo jeśli tak- to mojej koleżanki siostra zdawała, ale zabrakło jej 3 punktów czy coś takiego i go nie dostała. Koleżanka mówiła, że rodzice byli strasznie źli, bo ten egzamin na certyfikat jest drogi, bo kosztuje około 500zł. A przynajmniej tak mi mówiła.. Jeśli chodzi Ci o ten certyfikat to mogę się o coś podpytać Odpowiedz Link Zgłoś
elusive16 Re: certyfikat ecdl 11.06.11, 13:33 Certyfikat ECDL to dokument potwierdzający znajomość i umiejętności posługiwania się Microsoft Office i podstawy informatyki, z tego co pamiętam to chyba było 7 egzaminów, każdy z innego programu, wszystkie bardzo proste, zdawałem kilka lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka03 Re: certyfikat ecdl 11.06.11, 17:23 Dzięki Ja mam nadzieje, że zdam po wakacjach, bo z tego co czytałam, to chyba dla każdego wieku (w tym roku ide do liceum). Odpowiedz Link Zgłoś
karolka03 Re: certyfikat ecdl 11.06.11, 19:06 paliraga napisał(a): > to jest ten certyfikat z języka angielskiego (tak jakby) , bo jeśli tak- to moj > ej koleżanki siostra zdawała, ale zabrakło jej 3 punktów czy coś takiego i go n > ie dostała. Koleżanka mówiła, że rodzice byli strasznie źli, bo ten egzamin na > certyfikat jest drogi, bo kosztuje około 500zł. A przynajmniej tak mi mówiła.. > Jeśli chodzi Ci o ten certyfikat to mogę się o coś podpytać Dzięki, ale to nie z angielskiego tylko z informatyki. Odpowiedz Link Zgłoś
paliraga Re: certyfikat ecdl 12.06.11, 14:39 aa, no tak, nazwy mi sie pomyliły ale może na przyszlość się przyda : )) Odpowiedz Link Zgłoś