domaa 11.06.11, 22:58 Ja ubieram granatowe leginsy i niebieską , luzną koszulę z New Yorkera. WAAKAACJE !!! <3 <3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meredith. Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 11.06.11, 23:04 czarną spódniczkę w grochy z Zary i jakąś białą bluzkę ;d Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 tu! 11.06.11, 23:11 zastanawiam się jeszcze...mam pare zestawów i nie wiem który wybrać 1)biała bombka+beżowy pasek(taki z materiału który w talii zawiąże)+beżowy sweterek(jak nie będzieza ciepło)+koturny beżowe+kopertkówka 2)czarna sukienka+czarno brązowe szpilki+kopertówka czarna+jakiś sweterek czarny 3)sukienka o kolorze pudrowego różu+koturny o podobnym kolorze+sweterek troche ciemniejszy od sukienki+kopertówka jeszcze nie wiem który zestaw wybiore bo to dopiero za jakiś tydzień przecież...a w między czasie może coś nowego kupie...więc jeszcze nie weim... Odpowiedz Link Zgłoś
domaa Re: tu! 11.06.11, 23:19 myszqa13: Ja bym wzięła zestaw 1 albo 3, oba wydaja sie piekne ! ale chyba zestaw 1 Odpowiedz Link Zgłoś
squelly Re: tu! 15.06.11, 21:52 Ja nie mogę się zdecydować bo mam do wyboru; Białą bluzkę (podwinę rękawy do 3-4) do tego spódniczka czarna bombka z Croppa albo zwykła ołówkowa, baleriny i kopertówkę albo czarne legginsy, białą 3-4 bluzkę, baleriny i kopertówkę. Jeszcze dokładnie nie wiem. WAKACJE. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna23 ja pierdziele ! 19.06.11, 15:15 jak wy się ubieracie na koniec roku ?! jak na jakąś galę czy co a ja zakładam tylko białą bluzkę i sukienkę dżinsową z Butika, sięgającą prawie do kolan WAKACJE ! Odpowiedz Link Zgłoś
ashley001 Re: tu! 19.06.11, 14:03 biała bluzka z krótkim rękawem , sweterek z housa www.sklep.house.pl/odziez-damska_776/swetry_862/sweter-damski_34362.html/s/pcreateddate spódnica bombka w kwiaty . rajstopy, i rzymianki Odpowiedz Link Zgłoś
dulcegirl Re: tu! 19.06.11, 18:04 Ja swój strój dodałam na bloga kotkowego pomyslnatwojciuch.blogi.kotek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx Re: tu! 19.06.11, 18:08 czarną bombke w białą kratę+rajstopy+biała bluzka+baleriny czarne Odpowiedz Link Zgłoś
justak54 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 14:16 Ja czarną spódnicę i białą bluzkęu nas w szkole niestety obowiązuje taki strój Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 11.06.11, 23:14 nie wiem jeszcze grrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kim817 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 11.06.11, 23:32 biała bluzka, czarne rurki + buty na obcasie, które później zamieniam na trampki i idziemy gdzieś z dziewczynami. c: Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:26 Sukienkę jeansową, białą bluzkę i buty na niskim koturnie Odpowiedz Link Zgłoś
vampire_blood Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 14:05 ja mam taką biało-czarno-szarą sukienkę w takie wzorki bez ramiączek, białe bolerko i żeby to zaakcentować założę lawendowe buciki na koturnie i bransoletkę pod kolor butków będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
conorka Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 11.06.11, 23:51 Wejdziesz w to ? kttei.notlong.com Wierzysz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
blanus Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 12.06.11, 00:11 Czarną sukienkę w małe, białe prostokąciki, sięgającą mi sporo przed kolano. Czarno-brązowe baleriny. I jakieś kolczyki , bransoletki. .. Odpowiedz Link Zgłoś
fictive. re. 12.06.11, 00:59 strój od chóru - biała bluzka, krawat, spódniczka i białe tenisówki. Odpowiedz Link Zgłoś
my.versace Mnie nie będzie, bo 20 jadę już na wakacje! ... 12.06.11, 14:51 Aaaaaaaaaa... i jestem już taka z tego powodu szczęśliwa! A ostatni raz będę w szkole 15, bo 16 mam chrzest syna przyjaciółki mojej mamy i właśnie się do nich wybieramy. I wtedy 15 zamierzam ubrać się w białą lub taką malinow bluzkę z Simple do tego spódnica (biała z namalowaną twarzą) z Solara, czerwony sweterek i do tego jakieś buty na niskim obcasie z Gino Rossi lub Prima Mody. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Mnie nie będzie, bo 20 jadę już na wakacje! . 12.06.11, 17:18 jeszcze się nie zdecydowałam, myślami jestem przy wtorkowej wycieczce <3 mam dwie opcje. pierwsza to leginsy z koronką i biała, bardzo fajna bluzka też z koronką. opcja druga to czarna sukienka z kwiatkami na biuście. się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: Mnie nie będzie, bo 20 jadę już na wakacje! . 12.06.11, 18:02 Biała koszula + czarne rurki Odpowiedz Link Zgłoś
aneccia Klasyka! 19.06.11, 12:56 ja ubiore sie klasycznie! ;p biała bluzka i czarna bombka..! a i do tego buty na duzym obcasie czarnee! Odpowiedz Link Zgłoś
avilka Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 12.06.11, 19:19 Czarną sukienkę, prostą za kolana, jak będzie zimno to pod nią białą bluzkę. Nie pamiętam gdzie ją kupiłam, ale jest boska do tego czarne szpilki i będzie super ;D Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 re: 14.06.11, 20:18 krótka niebieska spódniczka, biała bluzka 3/4, a buty to pewnie jakieś na koturnie (jeszcze nie mam, ale muszę kupić) Odpowiedz Link Zgłoś
winia Re: re: 15.06.11, 18:38 czarna sukienka, biały sweterek, czarne baleriny, szara torobke z czarnymi różami Odpowiedz Link Zgłoś
easy_me Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 16.06.11, 12:01 spódnice czarną z Reservetu bluzkę z żabotem - białą z Reservetu i buty na małym obcasie- czarne ;]] jeśli bd brzydka pogoda to raczej w spodniach pójdę, może ;]] ;********* Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 16.06.11, 21:26 mam 2 zestawy do wyboru, bo spodni nie chcę :3 1) mała czarna, czarne baleriny, obowiązkowo czarna torebka z kokardką <3 no i jakieś dodatki oczywiście w postaci biżu. 2) czarny top, na to biała koszula i spódnica, torebeczka ta sama + biżu. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka00 nareszcie 19.06.11, 12:11 jak będzie ciepło to sukienke jak zimno spodnie i białom bluzkę Odpowiedz Link Zgłoś
wicia15 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:17 ja zwyczajnie: -buty na małych obcasach; -czarna spódnica pod biust na szelkach; -biała bluzka; -czarne bolerko Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:17 W fioletową sukienkę na ramiączkach... jeśli będzie pogoda... i czarne klapki na obcasie... Odpowiedz Link Zgłoś
nicola8888 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:24 Czarną spódniczkę do kolan z hause, białą bluzkę z kołnierzykiem z moodo, czarne koturny, czarny sweterek z rękawami do łokci i czarną torebkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Normalnie...jak to na zakończenie... 23.06.11, 10:56 Białą bluzkę,czarne spodnie i koturny. Odpowiedz Link Zgłoś
hitoshi. Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 17:53 ee. klapki na obcasie... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 ; d 19.06.11, 12:21 biała koszulka, czerwony krawat taty, brązowe spodnie przed kostkę, takie jak boyfriendy i chciałam trampki, ale mama powiedziała że nawet wogóle nie ma o tym mowy, to pewnie szpilki , Odpowiedz Link Zgłoś
cytruus Re: ; d 19.06.11, 12:25 sukienka szara w grochy (+baleriny), lub spódnica czarna w czarne kółka, biała bokserka z kamizelką + trampki, lub szpilki Odpowiedz Link Zgłoś
niki405 Re: xD 20.06.11, 13:45 Ja ubieram czarne jeansy, biała bluzkę, czarne bolerko i czarne szpilki...;p Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 19.06.11, 12:23 zakładam granatową sukienkę , którą miałam na balu gimnazjalnym . i do tego jakiś sweterek czarny czy coś, nie wiem... i szpilki . i małą torebkę .. i chyba tyle.. w sumie to nie ciesze się na słowo wakacje. ani na słowo szkoła. jakoś mi nie zależy ani na tym, ani na tym . Odpowiedz Link Zgłoś
wercia14 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:24 Masz szczęście, bo ja muszę przyjść niestety ubrana na czarno-biało, występ na akademii mnie do tego zmusza Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:26 długa, czarna spódnica z podwyższonym stanem, biała koszula i czarne czółenka. ( musze wyglądać elegancko, bo będę prowadzić pożegnanie 3 klasy ; durny wymóg nauczycielki) Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:28 Klasycznie- biała bluzka i czarna spódnica. [Jestem w pocztach sztandarowych, więc sytuacja zobowiązuje. ]. Odpowiedz Link Zgłoś
pusia21 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:28 ja tradycyjnie biała bluzka i czarna spódnica Odpowiedz Link Zgłoś
lusiiaczek_joe Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:32 jeszcze nie wiem, planuję: czarne rurki, biała bluzka, czarna marynarka, beżowa kopertówka i beżowe balerinki z Zary Odpowiedz Link Zgłoś
avrilka001 Sukienka :) 19.06.11, 12:33 Ja sukienkę z reserved, sweterek solar i sandały H&M Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: Sukienka :) 19.06.11, 12:39 biała bluzka, czarna spódnica, szkolny krawat W sumie nie mogę założyć nic innego Odpowiedz Link Zgłoś
bella_swan23456 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:39 Ja ubieram czarną spódnice z reserved i Białą koszule z reserved. Niestety w szkole są mundurki (kamizelki) i muszę ubrać Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:42 Ja w sumie ubieram się normalnie.Czarna bokserka ,i zależy od pogody .Jak będzie chłodno to długie spodnie ,jak ciepło to spódniczkę miniówkę. A co do butów to baleriny lub koturny. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:42 bluzka z bershki,spodnie z croppa i obcasy z ccc. Odpowiedz Link Zgłoś
happiness .;))) 19.06.11, 12:45 taką czarną sukienkę bez ramiączek,a pod to białą koszulę z krótkim rękawem najprawdopodobniej + buty na obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś