Dodaj do ulubionych

Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ?

11.06.11, 22:58
Ja ubieram granatowe leginsy i niebieską , luzną koszulę z New Yorkera.
WAAKAACJE !!! <3 <3
Obserwuj wątek
    • meredith. Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 11.06.11, 23:04
      czarną spódniczkę w grochy z Zary i jakąś białą bluzkę ;d
      • myszqa13 tu! 11.06.11, 23:11
        zastanawiam się jeszcze...mam pare zestawów i nie wiem który wybrać
        1)biała bombka+beżowy pasek(taki z materiału który w talii zawiąże)+beżowy sweterek(jak nie będzieza ciepło)+koturny beżowe+kopertkówka
        2)czarna sukienka+czarno brązowe szpilki+kopertówka czarna+jakiś sweterek czarny
        3)sukienka o kolorze pudrowego różu+koturny o podobnym kolorze+sweterek troche ciemniejszy od sukienki+kopertówka

jeszcze nie wiem który zestaw wybiore bo to dopiero za jakiś tydzień przecież...a w między czasie może coś nowego kupie...więc jeszcze nie weim...big_grin
        • domaa Re: tu! 11.06.11, 23:19
          myszqa13:
          Ja bym wzięła zestaw 1 albo 3, oba wydaja sie piekne !
          ale chyba zestaw 1 smile
        • squelly Re: tu! 15.06.11, 21:52
          Ja nie mogę się zdecydować bo mam do wyboru;

Białą bluzkę (podwinę rękawy do 3-4) do tego spódniczka czarna bombka z Croppa albo zwykła ołówkowa, baleriny i kopertówkę albo czarne legginsy, białą 3-4 bluzkę, baleriny i kopertówkę. smile

Jeszcze dokładnie nie wiem. WAKACJE. serce
          • adrianna23 ja pierdziele ! 19.06.11, 15:15
            jak wy się ubieracie na koniec roku ?! shock jak na jakąś galę czy co big_grin
            a ja zakładam tylko białą bluzkę i sukienkę dżinsową z Butika, sięgającą prawie do kolan wink
            WAKACJE ! serce
        • ashley001 Re: tu! 19.06.11, 14:03
          biała bluzka z krótkim rękawem , sweterek z housa www.sklep.house.pl/odziez-damska_776/swetry_862/sweter-damski_34362.html/s/pcreateddate spódnica bombka w kwiaty . rajstopy, i rzymianki
          • dulcegirl Re: tu! 19.06.11, 18:04
            Ja swój strój dodałam na bloga kotkowego pomyslnatwojciuch.blogi.kotek.pl/
        • xxfankajbxx Re: tu! 19.06.11, 18:08
          czarną bombke w białą kratę+rajstopy+biała bluzka+baleriny czarne
      • justak54 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 14:16
        Ja czarną spódnicę i białą bluzkęindifferentu nas w szkole niestety obowiązuje taki strójwink
    • alexis69 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 11.06.11, 23:14
      nie wiem jeszcze grrrrr
    • kim817 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 11.06.11, 23:32
      biała bluzka, czarne rurki + buty na obcasie, które później zamieniam na trampki i idziemy gdzieś z dziewczynami. c:
      • abbey_girl Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:26
        Sukienkę jeansową, białą bluzkę i buty na niskim koturnie crycrycry
        • vampire_blood Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 14:05
          ja mam taką biało-czarno-szarą sukienkę w takie wzorki bez ramiączek, białe bolerko i żeby to zaakcentować założę lawendowe buciki na koturnie i bransoletkę pod kolor butków smile będzie ok.wink
    • conorka Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 11.06.11, 23:51
      Wejdziesz w to ?

kttei.notlong.com

Wierzysz ???
    • blanus Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 12.06.11, 00:11
      Czarną sukienkę w małe, białe prostokąciki, sięgającą mi sporo przed kolano. Czarno-brązowe baleriny. I jakieś kolczyki , bransoletki. ..
    • fictive. re. 12.06.11, 00:59
      strój od chóru - biała bluzka, krawat, spódniczka i białe tenisówki.
    • my.versace Mnie nie będzie, bo 20 jadę już na wakacje! ... 12.06.11, 14:51
      Aaaaaaaaaa... i jestem już taka z tego powodu szczęśliwa! A ostatni raz będę w szkole 15, bo 16 mam chrzest syna przyjaciółki mojej mamy i właśnie się do nich wybieramy. I wtedy 15 zamierzam ubrać się w białą lub taką malinow bluzkę z Simple do tego spódnica (biała z namalowaną twarzą) z Solara, czerwony sweterek i do tego jakieś buty na niskim obcasie z Gino Rossi lub Prima Mody. kiss
      • roxy11 Re: Mnie nie będzie, bo 20 jadę już na wakacje! . 12.06.11, 17:18
        jeszcze się nie zdecydowałam, myślami jestem przy wtorkowej wycieczce <3

mam dwie opcje. pierwsza to leginsy z koronką i biała, bardzo fajna bluzka też z koronką. opcja druga to czarna sukienka z kwiatkami na biuście.
        się zobaczy.
        • olusia... Re: Mnie nie będzie, bo 20 jadę już na wakacje! . 12.06.11, 18:02
          Biała koszula + czarne rurki
          • aneccia Klasyka! 19.06.11, 12:56
            ja ubiore sie klasycznie! ;p
            białadevil bluzka i czarna bombka..!
            a i do tego buty na duzym obcasie czarnee!
    • avilka Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 12.06.11, 19:19
      Czarną sukienkę, prostą za kolana, jak będzie zimno to pod nią białą bluzkę. Nie pamiętam gdzie ją kupiłam, ale jest boska big_grin do tego czarne szpilki i będzie super ;D
    • buntowniczkaxd czarne szorty koszula , tenisówki czarne 13.06.11, 14:03
    • miss_mimi094 re: 14.06.11, 20:18
      krótka niebieska spódniczka, biała bluzka 3/4, a buty to pewnie jakieś na koturnie (jeszcze nie mam, ale muszę kupić) wink
      • winia Re: re: 15.06.11, 18:38
        czarna sukienka, biały sweterek, czarne baleriny, szara torobke z czarnymi różami
    • easy_me Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 16.06.11, 12:01
      spódnice czarną z Reservetu
      bluzkę z żabotem - białą z Reservetu
      i buty na małym obcasie- czarne
      ;]]

jeśli bd brzydka pogoda to raczej w spodniach pójdę, może ;]] ;*********
      • caterina97 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 16.06.11, 21:26
        mam 2 zestawy do wyboru, bo spodni nie chcę :3
        1) mała czarna, czarne baleriny, obowiązkowo czarna torebka z kokardką <3 no i jakieś dodatki oczywiście w postaci biżu.
        2) czarny top, na to biała koszula i spódnica, torebeczka ta sama + biżu.
    • truskawka00 nareszcie 19.06.11, 12:11
      jak będzie ciepło to sukienke
      jak zimno spodnie i białom bluzkę
    • wicia15 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:17
      ja zwyczajnie:
      -buty na małych obcasach;
      -czarna spódnica pod biust na szelkach;
      -biała bluzka;
      -czarne bolerko
      smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
    • rose_alie Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:17
      W fioletową sukienkę na ramiączkach... jeśli będzie pogoda... i czarne klapki na obcasie...smile
      • nicola8888 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:24
        Czarną spódniczkę do kolan z hause, białą bluzkę z kołnierzykiem z moodo, czarne koturny, czarny sweterek z rękawami do łokci i czarną torebkę.
        • wiki3113 Normalnie...jak to na zakończenie... 23.06.11, 10:56
          Białą bluzkę,czarne spodnie i koturny.
      • hitoshi. Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 17:53
        ee. klapki na obcasie... confused
    • klaudiau11 ; d 19.06.11, 12:21
      biała koszulka, czerwony krawat taty, brązowe spodnie przed kostkę, takie jak boyfriendy i chciałam trampki, ale mama powiedziała że nawet wogóle nie ma o tym mowy, to pewnie szpilki ,
      • cytruus Re: ; d 19.06.11, 12:25
        sukienka szara w grochy (+baleriny), lub spódnica czarna w czarne kółka, biała bokserka z kamizelką + trampki, lub szpilki
      • niki405 Re: xD 20.06.11, 13:45
        Ja ubieram czarne jeansy, biała bluzkę, czarne bolerko i czarne szpilki...;p
        Pozdrowink
    • corba 19.06.11, 12:23
      zakładam granatową sukienkę , którą miałam na balu gimnazjalnym .
      i do tego jakiś sweterek czarny czy coś, nie wiem...
      i szpilki . i małą torebkę ..
      i chyba tyle..
      w sumie to nie ciesze się na słowo wakacje. ani na słowo szkoła. jakoś mi nie zależy ani na tym, ani na tym .
    • wercia14 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:24
      Masz szczęście, bo ja muszę przyjść niestety ubrana na czarno-biało, występ na akademii mnie do tego zmusza sad
    • roksanaroxana Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:26
      długa, czarna spódnica z podwyższonym stanem, biała koszula i czarne czółenka. ( musze wyglądać elegancko, bo będę prowadzić pożegnanie 3 klasy ; durny wymóg nauczycielki)
      • matsuri Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:28
        Klasycznie- biała bluzka i czarna spódnica. [Jestem w pocztach sztandarowych, więc sytuacja zobowiązuje. wink ].
    • pusia21 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:28
      ja tradycyjnie biała bluzka i czarna spódnica
      • lusiiaczek_joe Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:32
        jeszcze nie wiem, planuję:
        czarne rurki, biała bluzka, czarna marynarka, beżowa kopertówka i beżowe balerinki z Zary wink
    • avrilka001 Sukienka :) 19.06.11, 12:33
      Ja sukienkę z reserved, sweterek solar i sandały H&M big_grin
      • minaslia Re: Sukienka :) 19.06.11, 12:39
        biała bluzka, czarna spódnica, szkolny krawat
        W sumie nie mogę założyć nic innego
    • bella_swan23456 Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:39
      Ja ubieram czarną spódnice z reserved i Białą koszule z reserved. Niestety w szkole są mundurki (kamizelki) i muszę ubrać sadcry
    • indigo Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:42
      Ja w sumie ubieram się normalnie.Czarna bokserka ,i zależy od pogody .Jak będzie chłodno to długie spodnie ,jak ciepło to spódniczkę miniówkę.
      A co do butów to baleriny lub koturny.
    • vaniney Re: Co ubieracie na zakończenie roku szkolnego ? 19.06.11, 12:42
      bluzka z bershki,spodnie z croppa i obcasy z ccc.
    • happiness .;))) 19.06.11, 12:45
      taką czarną sukienkę bez ramiączek,a pod to białą koszulę z krótkim rękawem najprawdopodobniej + buty na obcasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka