11.06.11, 23:44
Zastanawiam się nad zrobieniem se obie tatuażu (nie teraz, za kilka lat). Mam kilka pomysłów na wzór i miejsce, np. dół pleców, minimalnie nad tyłkiem, całkiem spory (no nie na pół pleców, mniejszy), przedstawiający smoka z pewnego filmu (nie zdradzam szczegółów smile). Myślałam też o boku środkowego palca u prawej ręki, po lewej stronie-napis. W sumie sporo tego. Rozmawiałam nawet z paroma osobami, które mają dużo tatuaży. A jak jest z wami? Chcecie mieć tatuaż? Jeśli tak, to jaki, ile i gdzie?
Jeśli wątek był, to sorry nie znalazłam.
Obserwuj wątek
    • oubergine Re: Tatuaż 11.06.11, 23:54
      chciałabym, ale raczej tego nie zrobię. jeden na przedramieniu taki mały znak zapytania.
    • blanus Re: Tatuaż 12.06.11, 00:00
      Tak, chciałabym mieć tatuaż ; D
      Na palcu wskazującym u prawej ręki, jeszcze nie wiem z której strony jakiś napis po angielsku.
      Również jakiś napis po którąś piersią fajnie by wyglądał...
      W każdym razie jakiś sobie na pewno zrobię, ale to za jakieś 5 lat, bo rodzice przed osiemnastką się nie zgodzą .. ; //
    • elisss92 Re: Tatuaż 13.06.11, 11:18
      Pamiętajcie, że [widoczne] tatuaże w niektórych zawodach są niedopuszczalne. Poza tym kiedy człowiek będzie stary to i skóra wiotczeje i z tatuażu robi się bezkształtne nic. Jestem przeciwniczką tatuaży, które nic nie oznaczają, właśnie takie jak kwiatki, motylki czy tribale. Jeśli tatuaż to tylko taki, który będzie cząstką posiadacza.
      • e.m.m.a Re: Tatuaż 13.06.11, 11:45
        spontaniczne tatuaże też mają coś w sobiesmile
        ja bym chciała gdzieś za uchem, ale jaki to jeszcze nie wiem
        • easy_me Re: Tatuaż 15.06.11, 14:19
          nie radzę, to strata kasy;]]

za kilka lat bd wyglądało ja wielka zielona plama ;pp
      • mhmm.zuz Re: Tatuaż 13.06.11, 11:46
        smok nad tyłkiem, na plecach, to totalna wiocha.
        Natomiast na palcach...nie, jeszczer gorzej. Nie będziesz mogła pracowac tam gdzie chcesz i zamiast ozdoby bedziesz miała wstrętne, niezadbane dłonie.
        Lepiej zrob tatuaz tam gdzie nie bedzie go nad od razu widac i najlepiej jakis madry napis albo cudny rysunek ;p
      • k_laudii Tatuaż 13.06.11, 13:45
        Jak ktoś będzie stary i bd miał obwisłą skóre to juz nawet nie będzie się tym przejmował że to wygląda jak gó... .

Ja chce jakiś napis albo tak nad pacha albo na łopatce nie wiem jeszcze jaki napis ale to musi być przemyślana decyzja smile
    • aga9524 Re: Tatuaż 13.06.11, 12:02
      Ja planuje sobie zrobić tatuaż na lewym nadgarstku wink
    • kotek.bieberka Re: Tatuaż 13.06.11, 12:52
      Ja chce mieć coś takiego jak Miley pod biustem, albo jak ma rihanna na plecach . big_grin
    • marsjanka115 x__x 13.06.11, 15:37
      nie żebym odradzała ale tatuaż nad tyłkiem jest tandetny.
      a sama planuję ( ale to nic pewnego ) mieć ich peeełno.
      łydka , uda , ręce serce
      • l.o.v.e Re: x__x 13.06.11, 16:04
        Ja chcę, i to nie jeden.
    • palola13579 Re: Tatuaż 13.06.11, 17:30
      popieram dół pleców fajnie wyglądają takie rozgałęzieniabig_grinbig_grin
      • alicecullen13 Re: Tatuaż 13.06.11, 20:08
        To nie ma być kiczowaty tatuaż nad tyłkiem. Ma być wspomnieniem. I to nie jest zwykły smok. A tatuaż na palcu wcale nie ogranicza możliwości noszenia biżuterii. Tatuaż może być ozdobą samą w sobie. I także uważam, że tatuaże robione spontaniczne mają swój urok. Mój kuzyn zrobił sobie tatuaż, ponieważ przegrał zakład. Ma teraz na łydce dwie kasety (muzyczne) i malutki znak chiński, oznaczający kisiel. Wszystkim wmawia, że to odwaga wink
    • sweet94 Re: Tatuaż 13.06.11, 20:15
      trzeba różne okoliczności rozważyć np. jaką sobie pracę wybierzesz. są po prostu zawody, przy których nie wypada mieć tatuaży, bo np. ludzie wierzą w stereotypy, że jak ktoś ma tatuaż to od razu jest chuliganem, narkomanem, bandytą i przestępcą.
    • meredith. Re: Tatuaż 13.06.11, 20:25
      chciałabym mieć tatuaż na jakiś wzór kwiatowy na stopie, motylka na łopatce lub coś (jeszcze nie wiem co) na cycku ;o
    • super_star Re: Tatuaż 13.06.11, 20:30
      smok nad tyłkiem? wieś, wieś, wieś i jeszcze raz wieś
      • olcissia_1998 Re: Tatuaż 14.06.11, 07:58
        super_star napisał(a):

> smok nad tyłkiem? wieś, wieś, wieś i jeszcze raz wieś

A ty lepsza? -.- To jej sprawa, gtdzie chce tatuaż.
    • madzia222 Re: Tatuaż 13.06.11, 20:34
      ja nie wink ale fajnie to wygląda ale nie ;p
    • meggi_13 Re: Tatuaż 13.06.11, 20:44
      Tak, chce tatuaz ale dopiero po 18stce, bo rodzice sie nie zgadzaja -.- Na biodrze, na wewnetrznej stronie przedramienia, albo pod piersia. Niewiem jeszcze ile, moze 2, 3...
      • alicecullen13 Re: Tatuaż 13.06.11, 22:02
        Do super_star: ten wątek powstał do pisania czy i jakie chcemy mieć tatuaże, a nie do krytykowania pomysłów innych.
    • justine1495 Re: Tatuaż 14.06.11, 13:03
      Kiedyś może sobie zrobię. Choć nie podoba mi się takie ozdabianie swojego ciała, ale jeden malutki tatuaż byłby spoko. smile
    • avril1028 Re: Tatuaż 15.06.11, 13:38
      jakiś napis.
      mam juz kilka opcji ale jeszcze nie umiem się zdecydować
      nadgarstek ,na karku lub po biustem; )
      • mikessa Re: Tatuaż 15.06.11, 14:50
        Oj tak, chcę, chcę i to bardzo. Na pewno jakiś napis w wielu miejscach ^^
    • nessy96 Re: Tatuaż 15.06.11, 15:09
      W przyszłości chce sobie zrobić tatuaż ale jakiś w miare mały i w mało widocznym miejscu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka