stuki 19.06.11, 14:07 No właśnie czy oglądacie ten serial? A jeśli tak to podoba wam się ??? Jak wątek był to kosz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowita159 Re: Tajemnice domu Anubisa. 19.06.11, 14:28 ja oglądałam ten serial ale w wersji angielskiej. Po polsku oglądałam tylko kilka ocinkow ...ale ogólnie fajny ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 Re: Tajemnice domu Anubisa. 19.06.11, 14:42 Fajny jest ;] ciekawe co stało się z tą Joe Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Tajemnice domu Anubisa. 19.06.11, 15:02 Obejrzałam ostatnio. Na Nickelodeon puścili dopiero bodajże sześć odcinków. Widziałam wszystkie i zapowiada się całkiem fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Tajemnice domu Anubisa. 19.06.11, 15:08 Oglądałam dzisiaj jeden odcinek i nie ma czego chwalić. Wyłączyłam tv, chociaż leciały następne odcinki. Serial strasznie naciągany, chociaż pomysł był całkiem ok. Raczej już nie obejrzę, chyba, że nie będzie nic w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Tajemnice domu Anubisa. 19.06.11, 15:11 Serial jest bardzo fajny Ma tą tajemniczą atmosferę Szkoda tylko, że odcinki są krótkie (jeden trwa 10 minut, pokazują je w parach, że pierwszy z drugim itp.). Ale poza tym, to serial jest super A moja siostra twierdzi, że z wyglądu i charakteru jestem podobna do Patricii xD Odpowiedz Link Zgłoś
jowita159 ... 19.06.11, 15:26 No to fakt - serial troszkę naciągany ale taki owiany tajemincą ;D Za to go lubię ;p Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: ... 19.06.11, 15:43 o jezu, tak oglądałam... nie wiem. niby fajny, osnuty tajemnicą, szykują się wątki miłosne i w ogóle, ale Ci aktorzy... np. ta Patrcia... kurde, jak ona mnie irytuje. nie grzeszy pięknością, jest pretensjonalna, kontrowersyjna i irytująca że nie mogę. z tym całym swoim "gdzie jest Joy ?! gdzie jest joy ?!". no cóż, ale to i takjest lepsze od tych żałsonych disneyowskich serialów w stylu "Jake'a i Blake'a". Odpowiedz Link Zgłoś
jowita159 Re: ... 19.06.11, 16:04 Noo to fakt ta Patricia ciągle powtarza jedno i to samo zdanie " gdzie jest Joy" i to prawda to troochę wkurza. Ale z tego co wiem to potem razem z nową i jeszcze jakimś tam chłopakiem będą już szukać tej zaginionej Joy Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaaks Re: Tajemnice domu Anubisa. 19.06.11, 16:05 ja oglądam ten serial jest naprawde fajny no i ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Tajemnice domu Anubisa. 19.06.11, 18:11 nawet fajny. racja, najgorsza z nich to ta patrcia czy jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
stuki Re: Tajemnice domu Anubisa. 19.06.11, 19:59 Popieram, ale w takich serialach młodzieżowych musząbyć tak zwane wredne dziewuchy Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Tajemnice domu Anubisa. 20.06.11, 09:47 Po zapowiedziach, szczerze mówiąc, spodziewałam się czegoś ciut lepszego, ale nie jest źle. Trochę krótkie, gra aktorska taka sobie, dubbing też nie powala, ani fabuła, ale przyznam, że zaciekawiło mnie to troszkę. Co się stało z tą całą Joy? Dlaczego ta starsza pani tak bała się tego domu i mówiła, że zna Ninę? Co ukrywa ten facet z krukiem? Najlepsza scena to jak do tej pory telefon od babci Niny, jak ona udawała, że wszystko jest w porządku - miałam łzy w oczach. Bardzo polubiłam tą "kujonkę", nie pamiętam imienia i tego blondyna, co jest z plastikiem. I tego chłopaka, który jako jedyny lubi Ninę. A nie lubię.. całej reszty. ;q Zwłaszcza Patricii i jej ciągłego: "Gdzie jest Joy? Ta nowa coś wie! Gdzie jest Joy?!". Odpowiedz Link Zgłoś
stuki Re: Tajemnice domu Anubisa. 20.06.11, 13:33 Z tego co pamiętam to ten co chodz z tym plastikiem to jest chyba Mike Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Tajemnice domu Anubisa. 15.07.11, 11:20 Okej, zmieniam zdanie. Zaciekawiło mnie strasznie i wciągnęłam się na maksa. Victor mnie przeraża. Moimi ulubionymi postaciami są Mara, Amber, Mick i Jerome (Jezu, jaki oni się przystojny *,*). Zdziwiło mnie to, że na Nickelodeon puścili taki serial.. no taki.. nie dla dzieci. Chodzi mi o zabójstwa, wypychanie zwierząt etc., ale podoba mi się to! Oby więcej takich. Ogólnie, to chciałabym, aby Mara była z Jerome lub z Mickiem, ale z tym drugim raczej nie będzie, sądząc po ostatnim odcinku. A szkoda. Biedulka. :C Nadal nie lubię Patricii, ale już nieco mniej. Poza tym wkurza mnie Fabian&Nina i ich podniecone miny, gdy wpadną na jakiś ślad. Nie cierpię także Alfiego. Straszny przygłup, który wcale nie jest zabawny. Czekam na kolejne odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
daisyw Re: Tajemnice domu Anubisa. 20.06.11, 14:30 Tak.! Uwielbiam ten serial.Strasznie mnie wciągnął. Tylko dubbing Amber i Niny mnie irytuję. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Tajemnice domu Anubisa. 20.06.11, 14:43 Muszę przyznac, że mi się bardzooo podoba. Jest strasznie ciekawy . ;d Nie mogę się doczekac następnych odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
sweeting Re: Tajemnice domu Anubisa. 26.06.11, 20:47 Podoba mi się Gra aktorska może nie jest na najwyższym poziomie ale ogólnie fabuła i cała ta akcja z Joy naprawdę wciąga. Fajnie że to nie jest kolejny bzdurna, nieśmieszna, sztuczna komedyjka Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Tajemnice domu Anubisa. 26.06.11, 21:39 Serial sam w sobie całkiem ciekawy, ale ten dubbing jest do kitu. Czasami nie mogę wytrzymać i włączam w ustawieniach po angielsku. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_demi Re: Tajemnice domu Anubisa. 26.06.11, 21:46 Bardzo fajny. Lubię fabuły z zagadkami Odpowiedz Link Zgłoś
domcia.95 Re: Tajemnice domu Anubisa. 26.06.11, 21:48 Widziałam raz i mnie się nie spodobał. www.kotek.pl/kotek_forum/02,3057,126478320,126478320,Pomysl_na_.html Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: Tajemnice domu Anubisa. 27.06.11, 10:19 Mi się bardzo podoba.. Obejrzałam wszystkie (które na razie są) odcinki po polsku.. Nie mogłam się doczekać, więc zaczęłam oglądać po angielsku. teraz po raz piąty oglądam cały sezon.. Odpowiedz Link Zgłoś
icarly_ Re: Tajemnice domu Anubisa. 27.06.11, 16:56 kocham tajemnice domu anubisa obejżałam wszystkie odcinki po polski i całą serię po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
cariforniagirl Re: Tajemnice domu Anubisa. 28.06.11, 10:28 Uwielbiam!!Przegapiłam chyba 2 odcinki Super serial.Szkoda , że tak krótki Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_ Re: Tajemnice domu Anubisa. 15.07.11, 11:42 Bardzo fajny serial,naprawdę wciąga. Jedyne co mnie trochę irytuje to gra aktorska,a szczególnie Patrici (nie wiem jakim cudem ona się dostała do tego serialu).Najlepsi są Mara i Jerome (szkoda,że jednak nie będą razem ; ().No i Micka.W sumie jestem zła na moją ciekawskość,bo obejrzałam już cały sezon po ang. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: Tajemnice domu Anubisa. 15.07.11, 12:07 Obejrzałam cały pierwszy sezon i czekam na drugi. Najbardziej lubię Alfie'go i Jerome xD Odpowiedz Link Zgłoś
martyna309 Re: Tajemnice domu Anubisa. 08.08.11, 12:17 ja oglądam go codzinnie. Jest świetny. a jak mi coś umknie to wchodze na baje.pl dodają tam odcinki na bieżąco! Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Nie chciałam zakładań nowego wątku. Zwistun. 23.08.11, 12:46 Zwiastun sezonu drugiego. Zapowiada się.. no cóż, wiele nie można się dowiedzieć z 36-sekundowego filmiku, ale na pewno wygląda to bardzo tajemniczo i intrygująco. No i włosy dziewczyn prezentują się świetnie. :q Premiera dopiero w 2012. :c Kliknij tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Tajemnice domu Anubisa. 23.08.11, 13:14 Oglądam, zarąbiste to jest Nie wiem dlaczego, ale najbardziej lubię Briana [ czy jak on tam ma ], Ninę i alfiego Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Tajemnice domu Anubisa. 23.08.11, 13:21 Fabian, przypomniało mi się.... Odpowiedz Link Zgłoś
icarly_ Re: Tajemnice domu Anubisa. 23.08.11, 19:49 oglądałam zwiastun zapowiada się zajefajnie a włosy dziewczyn... normalnie super Odpowiedz Link Zgłoś