easy_me 20.06.11, 10:23 Czy polecacie jakiś tusz pogrubiający rzęsy??? podajcie firmę - bd wdzięczna ****** pozdr :]] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looveangel Re: jaki tusz????? 20.06.11, 10:29 avon supershock. sama go używam i jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
kara33441 Re: jaki tusz????? 21.06.11, 07:28 Maybelline New York Colossal Volum używam go i jest b.dobry Odpowiedz Link Zgłoś
applepie7 Re: jaki tusz????? 28.06.11, 09:42 A ja polecam tusz Maxxi lash Flexi Heana. Nie tylko świetnie pogrubia, ale również rozdziela i modeluje rzęsy. Daje naprawdę fantastyczny efekt, a nie rozmazuje się i nie obkrusza. Odpowiedz Link Zgłoś
crazzygirl123 Re: jaki tusz????? 29.06.11, 18:57 Rimmel Mascara Glam'eyes najlepszy ale z różowym bo ze złotym gorszy polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: jaki tusz????? 10.07.11, 16:55 Maybelline New York Colossal Volum On jest super Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Jaki tusz????? 07.08.11, 12:46 Ja też twardo stoję za "Mejbelinem" są super, niestety nie poradzę Ci konkretnego, bo nie muszę go używać, ale na wizaz.pl, czy tego typu stronach możesz poczytać, albo po prostu spytać w drogerii. A i koleżanka mi mówiła, że jak chce mieć grubsze rzęsy ( a nie zawsze chce) to daje po chwili 2 warstwę, nie wiem na ilu kończy, ale spróbować możesz . Odpowiedz Link Zgłoś
pysiuniaaa Re: Jaki tusz????? 07.08.11, 18:57 tak ja tez uzywam tuszu maybelline dla mnie jest numer jeden. i ja jestem z tych co naklada 2-3 warstwy zeby oko bylo wyrazniejsze.Daje naprawde fajny efekt .a jako dodatek uzywam kępek rzęs -donegal. nakladam je na zew kąciki rzes zeby byl efekt kociego oka. Odpowiedz Link Zgłoś
katy_13 Re: Jaki tusz????? 09.08.11, 11:52 ostatnio używałam maybelline, całkiem niezły jest (jade w tym tygodniu do drogeri i wyprubuje sztuczne rzęsy ) Odpowiedz Link Zgłoś