Dodaj do ulubionych

jaki tusz?????

20.06.11, 10:23
Czy polecacie jakiś tusz pogrubiający rzęsy???
podajcie firmę - bd wdzięczna
kiss******

pozdr :]] tongue_out
Obserwuj wątek
    • looveangel Re: jaki tusz????? 20.06.11, 10:29
      avon supershock. sama go używam i jest świetny.
      • easy_me Re: jaki tusz????? 20.06.11, 10:35
        ok dzięki za radę;]] ;*******
        • kara33441 Re: jaki tusz????? 21.06.11, 07:28
          Maybelline New York Colossal Volum
          używam go i jest b.dobrysmile
    • applepie7 Re: jaki tusz????? 28.06.11, 09:42
      A ja polecam tusz Maxxi lash Flexi Heana. Nie tylko świetnie pogrubia, ale również rozdziela i modeluje rzęsy. Daje naprawdę fantastyczny efekt, a nie rozmazuje się i nie obkrusza.
    • crazzygirl123 Re: jaki tusz????? 29.06.11, 18:57
      Rimmel Mascara Glam'eyes najlepszy ale z różowym bo ze złotym gorszy polecam kiss
      • gorzata.14 Re: jaki tusz????? 10.07.11, 16:55
        Maybelline New York Colossal Volum
        On jest super big_grin
        • pola16 Re: Jaki tusz????? 07.08.11, 12:46
          Ja też twardo stoję za "Mejbelinem" są super, niestety nie poradzę Ci konkretnego, bo nie muszę go używać, ale na wizaz.pl, czy tego typu stronach możesz poczytać, albo po prostu spytać w drogerii. A i koleżanka mi mówiła, że jak chce mieć grubsze rzęsy ( a nie zawsze chce) to daje po chwili 2 warstwę, nie wiem na ilu kończy, ale spróbować możesz wink.
          • pysiuniaaa Re: Jaki tusz????? 07.08.11, 18:57
            tak ja tez uzywam tuszu maybelline dla mnie jest numer jeden. i ja jestem z tych co naklada 2-3 warstwy zeby oko bylo wyrazniejsze.Daje naprawde fajny efekt .a jako dodatek uzywam kępek rzęs -donegal. nakladam je na zew kąciki rzes zeby byl efekt kociego oka.
            • katy_13 Re: Jaki tusz????? 09.08.11, 11:52
              ostatnio używałam maybelline, całkiem niezły jest smile (jade w tym tygodniu do drogeri i wyprubuje sztuczne rzęsy wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka