Dodaj do ulubionych

Coś mi tu niegra!

23.06.11, 00:37
Coś się stało z mojimi kochanymi simami!! Ratunku!! Gdy włączam dodatek do gry "the sims 3 po zmroku" (wkładam płytę) i wchodze w program startowy pisze mi że moja gra jest nie aktualna, czy coś że się nie zgrywa z dodatkiem Po Zmroku!!! Jest tak od 2 miesięcy i już zaczynam wariować!! Jeśli ktoś ma taki sam problem jak ja, proszę napiszcie, odpowiedzcie na tego posta!! Z góry dziękuje!!big_grin
Obserwuj wątek
    • paramorehayley_ . 23.06.11, 00:53
      1. przeczenie czasowników piszemy rozdzielnie.
      2. nie znam się na tym.
      3. zgłoś się do simeksperta
    • dosia321 Re: Coś mi tu niegra! 23.06.11, 08:49
      nie wiem ;p
    • dulcegirl Re: Coś mi tu niegra! 24.06.11, 21:05
      musisz zaktualizować grę o ile się nie mylę jest w ostatniej zakładce
    • sim_ekspert Re: Coś mi tu niegra! 26.06.11, 00:12
      Dokładnie tak - musisz po prostu zaktualizować grę smile.
    • yorkie Re: Coś mi tu niegra! 26.06.11, 00:18
      Po 1. Naucz się poprawnie pisac.
      Po 2. WYLUZUJ! "Moimi kochanymi simami"? chyba nołlajfizm ci się przejawia..
    • indianaa O Boże -,- 26.06.11, 00:31
      Jezu,jak ja tego nie znoszę . Jeśli się nie znacie ,po co się fatygujecie i zwracacie uwagę na polszczyznę ? Jak kogoś to denerwuje ,a i tak nie zna odpowiedzi na główne pytanie niech lepiej zachowa to dla siebie ,bo jego opinia jest jak najbardziej zbędna .
      Dziewczyna nie zrobiła kolosalnych , niedopuszczalnych błędów,więc zejdźcie z niej . Zresztą każdy się może pomylić , ale nie wiedziałam , że siedzą tu same 40-letnie nauczycielki ,które najwyraźniej muszą się powyżywać .
      Wracając do tematu , jak mówili inni :
      Zaktualizuj grę big_grin Jeśli się nie uda , radzę odinstalować i spróbować wgrać je jeszcze raz wink
    • thechocolate Re: Coś mi tu niegra! 23.07.11, 21:35
      zrób reinstalkę(odinstaluj i zainstaluj ponownie) TS3 Po zmroku.
    • najexanarapem JA miałam tak samo, vviem co zrobic :D 08.08.11, 01:26
      Otóż, musisz odinstalować dodatki i podstawową wersję, później zainstalować od nowa, najpierw podstawę i zaktualizować jak tylko się da, następnie dodatek, aktualizować go i tak wszystkie dodatki, które masz po kolei, powinno działać, mi zadziałało piwo
    • phraine Re: Coś mi tu niegra! 20.08.11, 01:11
      zaktualizuj c:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka