bellacullenx Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 17:50 A więc: dziś nad ranem skończyłam czytać 'arabską żonę', później zaczęłam drugą część 'arabską córkę'. Na obóz zamierzam wsiąść 'Pamiętniki Wampirów tom 4' oraz, właśnie 'arabską córkę'. Gdy tylko znajdę, chcę przeczytać książkę 'przeklinam się ciało','chuda', oraz jeśli uda mi się poszperać w antykwariatach, chcę dokończyć (czytanie w internecie męczy) książkę- 'dzieci na poddaszu' ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarka1998 .... 06.07.11, 17:50 Wczoraj skączyłam czytać "my, dzieci z dworca ZOO" . A teraz nie wiem co będę czytać. Muszę sobie jakieś książki kupić Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 17:51 "Wołanie grobu" Simona Becketta. Odpowiedz Link Zgłoś
patka1112 jaką książkę czytacie?? 06.07.11, 17:52 ja skończyłam czytać Dom Nocy część 4. A teraz wzięłam się za Zmierzch. Te książki są Superrrr Odpowiedz Link Zgłoś
k.a.s.i.a. Wybrana. 06.07.11, 18:05 Ja teraz czytam 3 część serii Dom Nocy - Wybraną - Kristin Cast + P. C. Cast. Później się zabieram po kolejną część tej serii czyli Nieposkromioną. Zrobiłam sobie nawet liste książek jakie mam przeczytać z wakacje ( 42 książki!). Ciekawe czy je przeczytam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mydream14 ; D 06.07.11, 18:09 Ja czytam teraz a właściwie skończyłam czytać Czystą krew cz. 5 Fajna. A teraz zamierzam kupić Czerwień rubinu. Na wakacje nigdzie nie jadę, wiec mam dożo wolnego czasu. I cieszę się, że są książki, bo całkowicie wypełnią ten czas. Odpowiedz Link Zgłoś
karolka03 Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 18:11 Ja czytam "Jutro2" Odpowiedz Link Zgłoś
love.rock.girl Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 18:24 "Potępieńcza gra", taki horror. Mistrzowsko napisany. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka123 Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 18:32 Ja bardzo lubię czytać i to nie tylko w czasie wakacji. Moim ulubionym pisarzem jest Nicholas Sparks więc na razie czytam jego książki chociaż mam w planie przeczytanie Przeminęło z wiatrem Odpowiedz Link Zgłoś
silverxdd HG <3 15.08.11, 16:48 Ja osobiście zakochałam się w całej trylogii "Igrzysk Śmierci". Skończyłam czytać wczoraj i zaczęłam "Syrenę" Tricii Rayburn. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
aliosea Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 18:39 Teraz chyba po raz setny sage zmierzch ale planuje przeczytać książke " Życzenie" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
k_stew748 Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 18:39 Ja czytam biografię Roberta Pattinsona i Zmierzch zaczynam Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka026 Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 18:42 Ja jeszcze nie jestem zdecydowana Ale uwielbiam czytac i to nie tylko w wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
lina Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 18:45 Ja akurat czytam "Pamiętnik Księżniczki 2" Meg Cabot. Odpowiedz Link Zgłoś
danonek Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 18:45 czytam jedenaście minut Paulo Coelho Odpowiedz Link Zgłoś
evangelily Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 09.08.11, 14:08 Aktualnie Jodi Picoult "Bez mojej zgody" Odpowiedz Link Zgłoś
the_last_song Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 18:52 Ja w nocy skończyłam czytać "Niebo jest wszędzie". Polecam dla nastolatek ; ] Piękna ! Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa5134 Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 18:54 no ja wlasnie niedawno skonczyla 3 ksiege Pamiętników Wampirów.... niestety nie mam 4 al czekam bo wiem ze moja kolezanka juz sobie zaowila to sobie pozycze...aktualnie czytam "Wywiad z wampirem" i musze pojsc do biblioteki po nwoe ksiazki Odpowiedz Link Zgłoś
voila Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 19:00 ja aktualnie czytam "Eragona". Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 19:07 ja czytam zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
brygida16 Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 19:07 Ja też chętnie przeczytałabym Pamiętniki wampirów. Narazie nie mam za bardzo kaski! Moja siostra ostatnio kupiła Baśniobór! Trochę to baśniowa książka ale jednak fajna więc polecam jak ktoś lubi fantastykę,wróżki wiedźmy,heroiczne czyny i szczęśliwe zakończenia gdzie dobro zawsze wygrywa! Chciałabym przeczytać książkę pt:Błękitnikrwiści(nie wiem czy dobrze napisałam tytuł-jak źle to sorry) bo wiem że niektóre z was ją przeczytały i jest fajna.Byłam ostatnio w księgarni i rzuciła mi się w oczy! Powiedziałam o tym mamie więc jest spora szansa że kupi mi ją na urodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
koteczek_. Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 19:08 Cathy Hopkins niewinne kłamstewka i szczere prawdy oraz drugi tom Idolka Odpowiedz Link Zgłoś
cherrypassion21 Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 07.07.11, 14:03 UWIELBIAM WAKACJE !! heh Wakacje to wyśmienity czas by odpocząć od zgiełku życia przy powieści No więc polecam książki tj: Powieści(kryminały) Alex Kavy są naprawdę fantastyczne) przeczytałam "ZŁY DOTYK" a teraz czytam "ŁOWCA DUSZ" no i szukam "W UŁAMKU SEKUNDY " która kolejnością jest po złym dotyku Carlos Ruiz Zafon - "CIEŃ WIATRU" "GRA ANIOŁA "MARINA" No i oczywiście MILLENIUM Larssona " MĘŻCZYŹNI KTÓRZY NIENAWIDZĄ KOBIET" DZIEWCZYNA KTÓRA IGRAŁA Z OGNIEM " poszukuje 3 części i interesuje się "Potęgą podświadomości " Czy któraś z was kociaki czytała tę książkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
farnoholiczka Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 19:19 "Świat nocy" autorki "Pamiętników wampirów" Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga2010 Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 07.07.11, 13:17 Ja czytam 6 część Domu Nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 07.07.11, 13:18 '' księżniczka '' . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bala98 Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 19:24 Ja czytam :"skrzydła Laurel" W tym roku ma być nakręcony film na podstawie tej książki w roli głównej Miley cyrus ... Mam Nadzieje że film będzie taki zajebisty jak książka POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.. Re: Jaką książkę teraz czytacie ??? ;) 06.07.11, 19:24 Ja wszystkie części Harrego Pottera teraz przeczytam i Pamiętniki Wampirów. Także wszystkie ksiązki ;D Odpowiedz Link Zgłoś