rudaaa73 Re: MUST HAVE na lato! 05.07.11, 20:56 Dziś wybrałam się z moją najj kuzynką - kropeczka23 (nazwa jej konta) na zakupy. ; > Byłyśmy w Bydgoszczy w focusie no obkupiłyśmy się troszkę. :d W masę fajnyych ciuchów. =) Byłyśmy chyba w każdym sklepie xd .. Fajnie byłoo. Odpowiedz Link Zgłoś
love_chocolate Re: MUST HAVE na lato! 05.07.11, 21:07 -jeansowe szory -mały,słomkowy kapelusz -biała,zwiewna sukienka -zwykłe,kolorowe topy jako bazy do zestawów -okulary przeciwsłoneczne -kolorowe lakiery(duuużo kolorowych lakierów ) I to chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
jbeliber. Re: MUST HAVE na lato! 05.07.11, 21:09 Muszę mieć: szorty jeansowe stroj kapielowy. A mam juz: okulary przeciwsŁoneczne sukienka w kwiatki. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 ;) 05.07.11, 21:36 1. zwykłe, czarne płaskie czółenka/ baleriny, coś w tym stylu 2. jakieś dobre dżinsy 3. okulary, bo stare się przetarły 4. jakiś biały t shirt 5. sukienka Odpowiedz Link Zgłoś
deedee ^_^ 05.07.11, 22:01 nigdy takiego czegoś nie robiłam. po prostu kupuję co mi się spodoba ; ) . ale może jeszcze zrobię ; d Odpowiedz Link Zgłoś
blackcafe ?! 05.07.11, 23:15 SUKIENKA I SANDAŁKI-JAPONKI - gdzie one są? nie mogę znaleźć nigdzie. szukam zwiewnej, typowo letniej sukienuśki i butów, japonek jakichś ładnych, ale jak będą delikatne sandałki, to oky. Odpowiedz Link Zgłoś
lena1297 Re: MUST HAVE na lato! 06.07.11, 11:28 w zasadzie już prawie niczego nie potrzebuję bo byłam niedawno na takich zakupach,aczkolwiek chciałabym żeby w moje ręce wpadła jakaś fajna torebka, tym razem mniejsza bo wszystkie torebki mam ogromniaste wiec poluję na torebkę najlepiej na łańcuszku i z dżetami w rockowym stylu ;] I chcę kilka nabytków biżuterii vintage bo sie w niej zakochałam to tyle Miłych wakacji kociaki !! Odpowiedz Link Zgłoś
ostrypazurek must have 07.07.11, 11:44 Ja noszę to co uda mi się upolować na wyprzedażach, nie kupuje przed sezonem bo wszystko jest drogie a teraz w blue city są prawie wszędzie przeceny o 30-50%. Np w triumphie udało mi się kupić strój kąpielowy na który patrzyłam od 2 miesięcy za pół ceny Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka. .' 07.07.11, 15:42 Sporządziłam sobie taką właśnie listę : 1. Conversy - są. 2. Bandana . 3. Rurki. 3.Szorty. 4.Zakolanówki. 5.Koturny. Odpowiedz Link Zgłoś