Dodaj do ulubionych

OPEN'ER 2011 !

30.06.11, 11:22
No właśnie, wybieracie się na Openera w tym roku? A może już kiedyś byłyście na tym festiwalu? Open'er zaczyna się 30 czerwca , a kończy 3 lipca. Koncert odbywa się w Gdyni na Lotnisku Gdynia-Kosakowo. To 4 dni wspaniałej zabawy i muzyki!! : D Ja osobiście wybierałam się w tym roku, ale w sobotę ( 2 lipca ), wyjeżdżam z rodzicami, więc klapa ;\ a szkoda, bo w tym roku mają super zespoły . jeszcze dodam, że rok temu byłam 1 dzień, bo akurat wtedy przejeżdżałam przez Gdynię, i było MEGA ! polecam wszystkim, piszcie swoje plany i opinie.
PS jak temat już był, wiecie, kosz ;>
Obserwuj wątek
    • trufla Re: OPEN'ER 2011 ! 30.06.11, 11:46
      Byłam w tamtym roku. Najlepszy festiwal muzyczny. Według mnie. Chciałabym jeszcze kiedyś tam wrócić...
      • bouche2 Re: OPEN'ER 2011 ! 30.06.11, 17:28
        w tym roku rajcuje mnie coldplay, kate nash i prince o dziwo, ale dzisiaj wyniki matur, teraz rekrutacja przez kolejne kilka dni, niestety nie mogłam sobie pozwolić ;[
        • paramorehayley_ fajnie by było być tam dla coldplay. 30.06.11, 17:30
          ale niestety, z warszawy trochę daleko.
          na szczęście byłam na OWFie.
    • bad_alex byłam na coldplay.. 01.07.11, 13:11
    • kakusiaa__ Re: OPEN'ER 2011 ! 02.07.11, 23:04
      Ja miałam jechać, ale musiałam wyjechać do rodziny . Strasznie chciałam zobaczyć Coldplay . Liczę na to, że w następnym roku nic mi nie wypadnie : DD .
    • szaman Re: OPEN'ER 2011 ! 08.07.11, 17:31
      Byłam na czterech dniach.
      Dawno się tak nie ubawiłam, 27 koncertów w cztery noce? To chyba sporo wink
      Powiem tak zawiodłam się na paru artystach m.in. na Kate Nash (skakała jak napalona w tłum) , M.I.A. (nikt nie kumał co ona śpiewa!).
      Ale było też sporo fajnych koncertów m.in. Foals, Spięty, D4D, Simian Mobile Disco i Deadmau5!
    • blackbleach Re: OPEN'ER 2011 ! 08.07.11, 18:19
      Ja chciałam jechać na Prince'a, ale tata nie chciał, gdyż stwierdził, że nie ma sensu jechać na jeden koncert. ;/ Moja kuzynka była na jego koncercie i mówiła, że było super.
    • kiwi a julianowi ze strołksów... 08.07.11, 19:18
      jakiś frajer ukradł okulary...prosto z nosa.
      i w ogóle opener źle zrobił, że żadnego z hedlajnerów nie pokazał na streamingu. byłam za to zła ;c

za 2 lata na pewno na opener pojadę ;3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka