karolcia4 11.07.11, 21:51 mam pytanie co znaczy : (>'.')> i : <'.'< bo już któryś z kolei raz widze i nie mam pojęcia ctz ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia4 Re: Ctz ;) ?> 11.07.11, 21:53 to drugie nie wiem czemu ale minki wyszkoczyły ;/ napisze to samo tylko wszystko z odstępem < ( ' . ' < ) Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Ctz ;) ?> 13.07.11, 17:48 to sa takie minki przytulające się! Mój kolega mi wysłal podobne: (>^^)> <^^< mój "brat" mówi na to kurczaczki xd Odpowiedz Link Zgłoś
artemida Nie wiem, o co Ci chodzi... 13.07.11, 17:49 Bo według cioci Wikipedii: CTZ może odnosić się do: * Chemoreceptor trigger zone in neuroscience * CTZ is the ICAO airline designator for CATA Línea Aérea , Argentina CTZ jest oznaczenie linii lotniczych ICAO dla CATA Línea Aérea , Argentyna * CTZ is the IATA airport code for Sampson County Airport , United States CTZ to kod lotniska IATA dla Sampson County Airport , Stany Zjednoczone * CTZ is the United States Federal Aviation Administration location identifier for Sampson County Airport CTZ jest United States Federal Aviation Administration identyfikator miejsca dla Sampson County Airport * Chelyabinsk Tractor Plant , Russia Traktor Chelyabinsk roślin , Rosja * cyclothiazide , a positive allosteric modulator of the AMPA receptor cyclothiazide , pozytywny allosterycznym modulator z receptorów AMPA * Combat Tactical Zone Walka taktyczna Strefa * Central Time Zone Strefa czasowa Central Czy może to znowu jakiś kul trendi nastkowy netowy slang? Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Ctz ;) ?> 13.07.11, 22:13 Według mnie to takie dwa "ludzie" przytulające się. Odpowiedz Link Zgłoś