Dodaj do ulubionych

chłopaki... : /

02.08.11, 10:21
Mam problem i mam nadzieję, że mi pomożecie. smile Na samym początku dziękuję osobom, które dotrwają do końca. tongue_out
Więc tak: jest 3 chłopaków. Opiszę wam całą sytuację.
Pierwszy chłopak, nazwijmy go P, sporo starszy ode mnie... Byłam w nim zakochana, tak na maxa, ale coś nam nie wyszło i teraz nie jesteśmy razem, z tego co wiem, to ma już chyba nową dziewczynę, ale nadal się kumplujemy i bardzo lubimy. smile Nadal coś do niego czuję....
Drugi chłopak, nazwijmy go D. Kolega z klasy, mój dobry kumpel, bardzo się lubimy. Ostatnio wyznał mi, że mnie kocha.... Tylko ja go chyba nie... Ale jest taki miły i słodki,że zaczynam coraz bardziej go lubić... Ciągle mi mówi, że mnie kocha....
Trzeci chłopak, nazwijmy go M. Mój przyjaciel jeszcze z czasów podstawówki. Ostatnio poprosił mnie o chodzenie.... Bardzo, bardzo go lubię, ale czy kocham...?
Pomóżcie, którego wybrać? Walczyć o tego pierwszego, czy wybrać drugiego lub trzeciego??? uncertain

Pozdrawiam. ;*
Obserwuj wątek
    • plombrng_mary Re: chłopaki... : / 02.08.11, 10:53
      hmm nie radzę Ci wybierać M bo nie czujesz do niego czegoś poważnego . Co do P też nie jestem pewna bo jak ma (być może) dziewczynę to go lepiej zostaw jesteś jego kumpelką i chyba wystarczy. D jest najbardziej prawdopodobny wg mnie ale decyzja należy do Ciebie.

życzę szczęścia big_grin

dziękuję za uwagę
    • martuskac . 02.08.11, 10:54
      no pierwszy ma dziewczynę więc odpada.
      a reszte to Ty musisz wybrać, my Ci mamy powiedzieć, w którym jesteś zakochana?
      • twilightowa2226 Re: . 02.08.11, 13:47
        Z tego co tutaj napisałaś najbardziej mi się podoba D, ale wybrać musisz już sama.
    • kama552 Re: chłopaki... : / 02.08.11, 10:57
      ja bym wybrała tego na którym mi zależy najbardziej.
      • kama552 Re: chłopaki... : / 02.08.11, 10:59
        ale ty wiesz który jest dla ciebie ważny
    • anciaa Re: chłopaki... : / 02.08.11, 11:06
      wybierz tego na ktorym najbardziej ci zalezy, ktory jest najblizej twojego serca, z ktorym najwiecej przezylas. I na widok ktorego masz motyle w brzuchu i nie wiesz co zrobic big_grin
      • aggg -.- 02.08.11, 14:06
        Wybierz tego do którego coś czujesz, no nie? xd
    • kitty_kitty tutaj 02.08.11, 14:11
      Pierwszy - odpada
      Drugi - prawdopodobnie tak
      Trzeci - no nie wiem...

podsumowanie:
      Według mnie D. Ale to Twój wybór
    • monia12xd Re: chłopaki... : / 03.08.11, 10:47
      wiesz co myślę że żadnego.
      pierwszy nie bo - jeśli by mu na tobie zależało to w czasie gdy by cię kochał nie związał by się z inną.
      drugi - gdy by kochał nie mówił by ci tego. piszesz że mówi ci to ciągle. to taki tym który uwiedzie , rozkocha, a gdy już zdobędzie to żuci. ;/
      trzeci - jeśli to twój przyjaciel to nie trać tej przyjaźni smile bo gdy się już rozstaniecie to jest możliwość że utracicie te dobre kontakty ;/
      ale ostatecznie ty musisz podjąć decyzję
    • kaja9970 Re: chłopaki... : / 03.08.11, 11:02
      Ja bym wybrała 2 lub 3. Ale to ja. Ty masz swoją głowę i musisz sama zdecydować, z kim chcesz być i jak to sobie wyobrażasz. Wyobraź sobie z każdym po kolei jak byś chodziła. Z którym byłoby ci najlepiej, a z którym najgorzej. W co każdym ci się podoba, a co nie. Jak sobie tak zaczniesz układać, to powinnaś iść do wniosku kogo najbardziej kochasz i kogo wady byś zaakceptowała, to też jest ważne smile Myślę, że pomogłam wink
    • kabanos8 Re: chłopaki... : / 03.08.11, 23:17
      O ku... masz problem jak ch... ! na wstępie o pierwszym zapomnijj . drugi, często z nim przebywasz i na prawdę może Ci się tylko wydawać. kurde sama nie wiem to trudne jak nie wiem co . wybierz sobie jakiegoś z pośród Tych dwojga ;pp lepiej Ci nie doradzę niestety bo .. !!!!! po prostu nie ;D
      • pola16 Słuchaj serca, a nie nas. 03.08.11, 23:24
        My nie wiemy co czujesz, kogo wolisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka