Dodaj do ulubionych

koloryt skóry.

18.08.11, 18:05
hej.
czy są jakieś sposoby,aby poprawić kolor skóry ?
jestem strasznie blada..chciałabym chociaż troche mieć ciemniejszą skóre..

czytałam, że trzeba jeść marchewki i pić soki marchwiowe, ale czy coś jeszcze ?

dziękuję za odpowiedź. ; ))
Obserwuj wątek
    • song Re: koloryt skóry. 18.08.11, 18:09
      Blada skóra nie jest złasmile Też jestem blada i jak dla mnie to zaleta.wink
      • klaudia_25 . 18.08.11, 20:42
        Dla mnie też ^^ Lubie być wampajrem! <3
    • ann_eta Re: koloryt skóry. 18.08.11, 18:11
      nie mam pojęcia. też się zmagam z bladością, kiedyś jak byłam u dermatologa to się zapytałam czy można coś z tym zrobić to kobieta tylko się na mnie dziwnie popatrzyła i powiedziała, że "jedynie jakieś delikatne opalanie, ale innej technicznej możliwości nie ma" ... ;/
    • anja_ Re: koloryt skóry. 18.08.11, 20:56
      jejku, mogłabym oddać moją kolekcję przypinek i misia uszatka za jasną karnację! zamień się c; tak, sok z marchewki pomaga nie tylko na cerę, ale i na oczy, więc ma wiele plusów. są też kapsułki, które mogą coś zdziałać.
    • plombrng_mary Re: koloryt skóry. 18.08.11, 20:57
      też jestem wampirem i mi się to podoba suspicious

dziękuję za uwagę
      • chilling Re: koloryt skóry. 18.08.11, 21:47
        też mam jasną karnacje. I zanim się opale mija duuużo czasu. Na twoim miejscu piłabym sok marchewkowy i są przecież jeszcze kremy brązujące ;] już kilka razy używałam , działają, ale jak się ich dobrze nie rozsmaruje to zostają zacieki.
        Ja raz jak się smarowałam nie zmyłam do końca rąk i została mi taka ciemna plama, ale oczywiście znikła po jakimś czasie ;]
    • chocolatex Re: koloryt skóry. 18.08.11, 21:55
      Od marchewki i soku typu "Kubuś" będziesz pomarańczowa a nie brązowa. Wiem bo mój kolega ciągle pił i wyglądał jakby miał żółtaczkę, poważnie.

Zbyt długie wylegiwanie się na słońcu też nie jest dobre, bo skóra będzie ci schodzic i nic ci nie zostanie z tej opalenizny, a poza tym jest to niezdrowe. Chociaz w te lato o słońce było ciężko. smile

Kremy samoopalające? Niby dobre ale trzeba dokładnie rozsmarowac i nie za grubo rzecz jasna. smile
    • sopwil / 18.08.11, 21:57
      jedz marchewkę, codziennie, jedną. ja też jem, i jest ciut lepiej. nawet się trochę w tym roku opaliłam. wink
    • nieosiagalnaxd Re: koloryt skóry. 19.08.11, 19:06
      dziękuję. ; )
    • blizniaczkii Re: koloryt skóry. 19.08.11, 19:12
      też jestem blada... staram się dużo pić marchewki wink

Może pomóc Belisasun chyba...
      • aswanka Re: koloryt skóry. 19.08.11, 19:21
        Ja mam ciemną karnacje, ale też chciałabym być troszkę bladsza bo się śmieją ze mnie że murzyn jestem sad
        • lilii_95 Re: koloryt skóry. 19.08.11, 23:27
          whoar, też chcę mieć jasną karnację. teraz jestem pomarańczowo-żółta. ble.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka