diekatja 23.08.11, 00:36 Czy ktoś z Was wie, czy mogę sama zapisać się do psychologa bez wiedzy rodziców? A może potrzebne jest skierowanie do lekarza rodzinnego? Wiecie czy taka wizyta coś kosztuje? Jeśli tak to ile? A może ktoś z Was był u psychologa? Jeśli tak to opiszcie mniej więcej jak wygląda wizyta, czy konieczna jest obecność rodzica i czy psycholog Wam pomógł. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
audreyhepburn Re: Psycholog. 23.08.11, 00:59 www.pytajnia.pl/dzial/pytania/pokaz/8686/wizyta_u_psychologa_/ Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka_33 Psycholog. 23.08.11, 07:16 Mój brat był. Najpierw musiał dostać skierowanie od rodzinnego. Nic nie płacił. Musiał pójśc z rodzicami bo ma 9 lat. Pomógł. Bardzo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Psycholog. 23.08.11, 09:05 Mówiąc szczerze to nie wiem. Nigdy nie byłam u psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Psycholog. 23.08.11, 09:59 podejrzewam że wiedza rodziców jest konieczna. bo jesteś niepełnoletnia. może warto z nimi porozmawiać i oni pomogą ci wybrać jakąś poradnie i załatwić wszystkie związane z tym rzeczy. a wizyta na pewno odbywa się bez rodzica. no i psycholog nie przekazuje tego co powiedziałaś innym. Odpowiedz Link Zgłoś